Menu
i Köket

Te(st)kör kanna

Inte så mycket tid idag till bloggande men jag hinner testköra makens födelsedagspresent (i efterskott). Han ska få den här tebryggaren i kväll och jag har jagat den över halva stan på lunchen. Fungerar ju finfint!

Vi hade en sån tidigare, för en massa år sedan så det blir ett kärt återseende med lite nostalgi. Och så blir teet gott.

See you later..

kramar!

 

( Det här skulle kunna vara ett klockrent sponsrat inlägg egentligen, men det är det inte. 😀 Och egentligen har jag väl inga problem med att läsa bloggar med reklam i, bara man inte blir duperad. Men den långa diskussionen kan vi ta en annan gång. ) 

2 Comments

 • Att vara någons fru
  27 oktober, 2011 at 15:29

  Shit vilken smart grej!

  Reply
  • Lingon
   27 oktober, 2011 at 18:26

   kanske något för en tejunkie som dig?

   kramar!

   Reply

Leave a Reply