Menu
Lingon om.....

om att lugna ner sig..

Tisdag. Och det känns som veckan lunkar på? Jag har landat och efter ett träningspass nu på morgonen myser jag mest omkring sådär nöjd på träningsendorfiner i kroppen. Märkligt vad det gör på humöret med träning? Note to self….vid depp intag ett träningspass. Uppnå svettnivå 3.0 och sen är allt bra igen…

Idag värmer jag mig med Continental knit dress och under den passar Blenda short dress perfekt. Den blir liksom en barriär mot allt ullkli. 😀 Men den förtjänare ett par snyggare foton så kanske i kväll om det inte är för mörkt ute.

Och hey. Klipptid är bokad till imorgon och jag har spanat in en frisyr som dök upp mitt i en Dvdfilm på mitt träningspass. Nu måste jag alltså spola fram tills jag hittar frisyren, trycka på paus och ta ett foto att ha med till frisören. Bara det är ju ett projekt som heter duga. 😀 En lite längre frisyr än vad jag tänkt mig egentligen men vi får se vad hon säger…håret känns ju som stålull just nu, hm…

Ja, och det var allt från ytlighetshörnan så här innan lunch, jag återkommer lite senare.

kramar!

10 Comments

 • Marie
  25 oktober, 2011 at 13:11

  Låter som en härlig morgon! Fin dagens också! Ska bli spännande att se din nya frisyr sen 🙂 Kramar!

  Reply
  • Lingon
   25 oktober, 2011 at 20:25

   Tack! Det tycker jag med ska bli spännande. Synd bara att man inte har mer hårmaterial att leka med..:_D

   kramar!

   Reply
 • Bettina
  25 oktober, 2011 at 14:19

  Det är härligt med lyckohormonerna som frigörs när man tränar 🙂 Och du är jättefin i continental, den är så mysig. Spännande med ny frisyr, skall bli kul att se 🙂 Ha en fortsatt fin dag! Kram

  Reply
  • Lingon
   25 oktober, 2011 at 20:26

   Tack, du med.
   ha en fin fin kväll!

   kram

   Reply
 • Milott
  25 oktober, 2011 at 15:41

  Du vet väl, Lingon, allt klär en skönhet! ;-)))))))
  och visst behöver man lite ytlighet så här på tisdagseftermiddagen!
  Ha en fortsatt fin tisdag!
  Jättekram
  Milottan

  Reply
  • Lingon
   25 oktober, 2011 at 20:26

   Absolut. Ytligheter hindrar ju inte djupheter precis…:-D

   kramar i massor

   Reply
 • mirka
  25 oktober, 2011 at 17:35

  Hej du Fina, har ett litet uppdrag för dej på min blogg ! kram

  Reply
  • Lingon
   25 oktober, 2011 at 20:27

   Å, minsann! Det låter spännande.

   kramar

   Reply
 • Helena
  25 oktober, 2011 at 19:25

  Kul att vara så igång med träningen! Man känner ju sig så skönt nöjd 🙂
  Lycka till med frisyrfotot… Det ska bli spännande att se vad du tänkt dig!
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   25 oktober, 2011 at 20:27

   Ja, det tycker jag också. Tyvärr går nog inte den frisyren…men kanske jag kan få råd hur man tar sig dit.

   kramis

   Reply

Leave a Reply