Menu
Lingon om.....

Någon önskade en bild…

….på dagens Lingon. Så here it is! For you….! 😀

Måndagen är ju snart halverad. Tack och lov…

See you later…!

8 Comments

 • Sanna
  24 oktober, 2011 at 13:53

  Coolt! Hur har du gjort det?

  Kul att du satt upp ett mål till jul. Hej heja dig! Du kan. Glöm inte att belöna dig själv. 😉 Behöver du tips/pep osv så hojta till. Mitt mobilnummer du fick funkar inte längre utan har nu äntligen bara ett nummer och då mitt gamla som jag haft sedan mobilen uppfanns typ. :p . Mest så du vet och inte försöker nå mig på det tror jag dissar dig. Maila om du vill.

  Ha en så bra dag det nu kan bli.

  Kram

  Reply
  • Lingon
   24 oktober, 2011 at 14:58

   I en app i iphonen, den heter…Incredibooth och så har jag satt i hop bilderna till en. 😀 Himla roligt!

   Tack! Jag kommer att behöva all pepp så hej vad du behövs. Jag ser din nya karriär här. 😀

   Ha det bäst!
   kramar

   Reply
 • Maria/Javabönan
  24 oktober, 2011 at 14:27

  I love mondays!

  Jag är född på en måndag och jag älskar måndagar, tänk vad skönt när man har lämnat Esme till dagis. Då har jag hela måndagen för mig själv fram till 1600 att vila upp mig på efter helgen och alla måsten, alla människor och alla barn som passerat. På måndagen är det bara jag och guuuuuuuuud vad det är lugnt och skönt då. =)

  Kraaaaaaaaam från någon som är lycklig över måndagar! 😉

  Reply
  • Lingon
   24 oktober, 2011 at 14:59

   Härligt att höra att någon gillar måndagar! 😀 Den börjar att ta sig nu på eftermiddagen får jag väl motvilligt erkänna. Fika och mysiga arbetskompisar gör ju sitt. Och bara att ha ett jobb?

   Tack för uppmuntran och hoppas du har en jättefin dag!
   kramar°!

   Reply
 • Frösötös
  24 oktober, 2011 at 16:15

  Hihi ser du hur jag vinkar:)KRAM

  Reply
  • Lingon
   24 oktober, 2011 at 16:33

   😉

   Reply
 • mintekopp
  24 oktober, 2011 at 21:23

  hi, hi du är för go, vilka härliga måndagsbilder på dig 🙂

  Reply
  • Lingon
   24 oktober, 2011 at 22:04

   Hihi. Ja, de är lite galna allt.

   kramar

   Reply

Leave a Reply