Menu
Lingon om.....

Första dagen med jacka

Idag åkte jackan på efter helgens lite kyligare väder och undertill så bor den här stassen på kroppen. Blenda short dress och en av mina favoritkoftor -Mulholland alpaca coat. Den är liksom så lagom? Om man får lov att säga det förhatliga lagomordet. Jag gillar stora bylsiga koftor egentligen, gärna ett helt får av ludd och tofsar men hur får man det under en snäv kappa eller jacka? Nej just det. Så tunna koftor är min melodi såvida inte det är 20 minus. Ibland tar jag med mig en tjockkofta i en kasse bara för att byta om till den på jobbet…för att njuta av att vara inbäddad i värme..

Men nu. Måndag. Och koncentrera sig på saker som ska göras och fixas. Och i morgon är det tisdag och jag lovade att skriva en ny sång til Leo om han inte kommit ut då…. Hmmmm? Om man inte kan rimma mer på kom ut och strut så får jag börja tänka om på något annat….så den här dagen kommer nog att gå rätt raskt ändå.

kramar och ta hand om dig idag!

4 Comments

 • Fröken Abbe
  10 oktober, 2011 at 16:07

  Värme. Finns det något härligare? Klart det måste bli ett helt gäng koftor!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   10 oktober, 2011 at 19:11

   Eller hur? 😉

   Kram!

   Reply
 • Marie
  10 oktober, 2011 at 17:43

  Finfin stass! Fick ha både jacka, halsduk och handskar idag, brrr! Regnade gjorde det också.. men jag fick en skön promenad 🙂 Lycka till med nya Leosången 🙂 Kram

  Reply
  • Lingon
   10 oktober, 2011 at 19:14

   Tack! Men det värkar 😉 som om han är på G? Vi får se….;-)

   Kram och grattis till boxhandskarna!
   <3

   Reply

Leave a Reply