Menu
speciella inlägg

Blått

Här är ett par bilder som jag tog från bilen i går, strax innan Puttgarden i skymningsljus. Så vackert.. kändes nästan som att vara med i en Krøyertavla..

Och för att förtydliga lite så åt jag ingen currywurst. Nänä, så hungrig var jag inte..:-D Hihi. Alltså vilken galen korv?

Idag är jag helt färdig, trodde inte det var så farligt med tröttheten men jag gick och la mig igen efter frukost och nu efter lunch vill jag bara krypa tillbaka ner i sängen som en annan sköldpadda. Men det duger inte… Man får tvinga sig ut en runda i sol och ljus för vädret verkar vara fint och varmt…

Jag har hållit på med offentlig upphandling och då får jag inte visa bilder på vilket eller vilka ställen som besökts, eller tala om det här på bloggen tyvärr. Men det är mitt stora projekt som har varat i mer än två år, och snart är det klart. Herreminje vad vi ska fira då på jobbet och hemma. Jag måste nog ställa till med fest – en ordentlig brakfest! Ja, alltså när jag har hämtat mig och orkar tänka klart igen..:-D

Nu ska jag ut och försöka hitta maken någonstans i lillbyn och hålla mig vaken fram till i kväll. Och bloggar ska läsas och Göteborgsmollyrapporter ska kikas på. Och oj vad jag hade velat vara med nu känner jag. Men jag hade inte orkat efter denna veckans bravader..:-(

Ni som är där önskar jag finaste dagen!!

och här återkommer jag lite senare med skoshoppingsrapport och lite turistbilder.

kramar och ha en fin lördag!!

L

18 Comments

 • Helena
  1 oktober, 2011 at 13:30

  Ojoj, vilka härliga bilder!!!
  Jag älskar havet… och segelbåtarna… och allt det blå…
  Ha en härlig lördag!
  Kram Helena

  Reply
  • Lingon
   1 oktober, 2011 at 15:39

   Ja, det är som godis för ögonen. 😀
   ha finaste kvällen,
   kramar

   Reply
 • Milott
  1 oktober, 2011 at 15:16

  Det är bra, Lingonet, vila på och hämta krafter! Ska bli spännande och få höra vad Du har fixat i Tyskland med för någonting! Njut av solen och höstfärgerna och ha en skön lördagseftermiddag och kväll. Själv ska jag fira 97-åringen som jag åt frukost med i morse. Lilla Mormor som har bestämt turkost till bordet. Jag brukar duka med blommor och servetter och annat fint, den är lika viktig som maten: Fröjden för ögat! Eller som Monica Zetterlund sa
  ”- Även ögat måste vi, ge nånting att bita i….”
  Stor kram
  Milott

  Reply
  • Lingon
   1 oktober, 2011 at 15:41

   Det låter som en underbar dag för dig och mormor! Fröjd för både ögat och gott att tugga på är livet i ett nötskal.
   Här ska jag ut och vara lite solen en stund och njuta av höstvärmen. Det är ju magiskt?

   kramar på dig Milottan!

   Reply
 • Marie
  1 oktober, 2011 at 15:40

  Wow så vackert!! Välkommen hem 🙂 Kram

  Reply
  • Lingon
   1 oktober, 2011 at 15:41

   Tack sötis!
   kramar till dig!

   Reply
 • Adela
  1 oktober, 2011 at 16:31

  Woooow så fiiiina bilder!! Har bläddrat fram o tillbaka bland dina inlägg och alla bilder är fantastiska!=) Häftig resa, men jag jag förstår att du är trött, jobbresor ÄR jobbiga!;)

  Kramar going!
  Adela

  Reply
  • Lingon
   1 oktober, 2011 at 21:45

   Tack vännen! Nu ska det bara vilas här och piggas upp..

   Kramar och ha en fortsatt fin helg!

   Reply
 • Linda G
  1 oktober, 2011 at 17:20

  Vackra vyer! Ha en fin lördag-kväll! Kram

  Reply
  • Lingon
   1 oktober, 2011 at 21:53

   Tack vännen! Ha det så fint du med…
   kramar i massor

   Reply
 • K. Stamberg
  1 oktober, 2011 at 20:14

  Så otroligt vackert! Helt underbara bilder!!

  Reply
  • Lingon
   1 oktober, 2011 at 21:46

   Tack vännen! Ha en fin fin helg,
   kramar

   Reply
 • Tonemor
  1 oktober, 2011 at 20:46

  Hei Lingon, Så mange flotte bilder fra reisen din 🙂 Velkommen hjem og ha en jättemysig lørdag :))) Er det ikke skjønt å komme hjem og bare slappe av? Man blir ganske sliten etter en jobbreise, selv om man opplever mye spennende og får sett mye fint sammen med gode kolleger 🙂 Maken skal til Tyskland på jobbreise tre dager neste uke, skal prøve å lure ham til å smake currywurst da, hehe :))) Men jeg må bli hjemme og jobbe og passe på hunden, og det er i grunnen ganske deilig å ha huset for seg selv iblant 🙂 Kos deg masse i helgen kjære Lingon, godt å ha deg på plass i Skåne igjen! Kramkramkram från tokiga norrbaggan <3

  Reply
  • Lingon
   1 oktober, 2011 at 21:50

   Hej Tone!
   Jo det är bara sååå skönt att vara hemma igen. Hade ingen aning om att jag var så trött. Hoppas att maken din får en fin resa i Tyskland, och att han inte behöver äta currywurst. 😀
   Du får ha den sköna tiden själv i huset med hund..
   kramar och må så gott vännen!
   L

   Reply
 • Evalena
  1 oktober, 2011 at 21:39

  En till som inte är på träffen! Men vad är väl en bal på slottet…….. :-S
  Älskar havet och en dag ska jag bo alldeles intill ett! Helst ett varmt. Med palmer vajande på stranden.

  KRAMIS!

  Reply
  • Lingon
   1 oktober, 2011 at 21:51

   Det låter som det perfekta stället. Synd om oss som är hemma…:-D 😀
   kramar och ha en fin fin helg!

   Reply
 • Äppelträdet
  2 oktober, 2011 at 21:46

  Åh, de här bilderna föll jag handlöst för! Du är en mycket duktig fotograf.

  Kram

  Reply
  • Lingon
   3 oktober, 2011 at 07:38

   Tack så mycket kära äppelträd!
   <3

   Reply

Leave a Reply