Menu
Klänningar, tunikor / Odd Molly

Blenda Short Dress

Här kommer några flera bilder på Blenda Short Dress som jag har trillat dit på..:-D Färgen vintage brown gifter sig finfint med vintage powder.

Man skulle ju kunna tro att det här är en vanlig bomullsklänning i tunt T-shirttyg men så lurad jag blev? Den är i viskose med en twist av 15 % ull. Så en tunn tunn men varm och följsam klänning som är perfekt att ha under koftor och som tunika om man vill.

Själv har jag tänkt att ha plagg över denna för jag är inte helt ok med att visa mitt stora ni-vet-vad där bak. 😀 Tunna tyger har ju en förmåga att liksom framhäva och smita åt….eh. ja.. Men idag hade jag sinnesnärvaro att ta på mig ett par sömlösa trosor så här på jobbet får det vara ok.. Här är så varmt så kofta går inte att ha inomhus..

Men nu är det lunch och jag ska springa ut i solen en stund och fixa lite hämtmat till några kollegor. Jag bara älskar att komma utom dörren och få frisk luft.

Annars då..jo..packning pågår till Tysklandsresa nr 2 och det går som på räls denna gången hoppas jag. Fast vi blir fyra personer i stället för två i bilen. Ja, varför oroa sig?” Det är som det är och blir som det blir” som Allan Karlsson skulle ha sagt. (Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.) Och de tyska fraserna är ju kvar i huvudet sen förra resan. -Ist mir wurst.

Men nu. Lunch.

Ha en fortsatt fin tisdag!

No Comments

 • Försötös
  27 september, 2011 at 11:59

  Men oj – Blenda är verkligen fin! Jag har ju en 20% kupong…………… Hoppas du kan få användning för Ich mir wurst den här gången 😀
  Kram

  Reply
  • Lingon
   27 september, 2011 at 21:21

   Ist mir wurst….hihi. Ja jag hoppas på det..:-D
   Ha en fin fortsatt vecka och vi får se var den kupong landar någonstans.
   kramar i massor!

   Reply
 • Helen
  27 september, 2011 at 13:12

  Den ser jätteskön ut.
  Tyskland igen minsann är det currywurst som drar 😉

  Reply
  • Lingon
   27 september, 2011 at 21:22

   hahaha! Gud vad jag skrattar och din kommentar…haha! Tack för det sköna. Currywurst är nog det som drar allra minst…:-D Blä vad det låter vidrigt…
   kramar och ha det bäst vännen!
   L

   Reply
   • Helen
    27 september, 2011 at 22:24

    Det *är* vidrigt, men mycket tyskt =)

    Reply
 • Runa
  27 september, 2011 at 17:09

  Visst är den superskön, jag fick min i rött (sienna eller vad den heter) igår o kände direkt att jag måste nog ha en färg till. Ha så kul i Tyskland…o drive safe! Kram

  Reply
  • Lingon
   27 september, 2011 at 21:23

   Ja, jag är hooked. Trodde som sagt att det var vanlig bomullsjersey eller vad det nu heter.. men åh så mjuk den är och varm?
   Tack och vi ska nog köra så nätt..
   Kramar!!

   Reply
 • Maria/Javabönan
  27 september, 2011 at 17:26

  Så fin du är! =)

  En sån har jag med och Linda med, vi kan träffas och ha våra Blendor och sjunga ”Vi komma, vi komma från Pepparkakeland” 😉

  Kraaaaaaaaaaam

  PS. Öh Tyskland igen? näää, då kanske du brüter på tüska snart. 😉 DS.

  Reply
  • Lingon
   27 september, 2011 at 21:24

   Blendakuchenlant jaaa. bittewohlsehr…..
   Jag kommer hem lagom till att kolla på Göteborgsträffen via datorn då? Ni sänder väl live?

   kramar och ha det så roligt där.
   L

   Reply
 • Tonemor
  27 september, 2011 at 19:15

  Hej Lingon, önskar dig en trävlig resa till Tyskland, och hoppas att du kommer att njuta av mycket god mat (würstchen, aber nicht die grausame knödeln!) och drycka tillsammans med goda vänner när du är där 🙂 Kramar från den där himla tokiga norrbaggan <3

  Reply
  • Lingon
   27 september, 2011 at 21:25

   Nicht keine leimknödeln bitte.. Snacka om klisterbollar av stärkelse..hu!
   Tack vännen och hoppas att du får en fortsatt fin vecka och gott väder i Norge.

   Många kramar!!!
   L

   Reply
 • Hilde
  27 september, 2011 at 20:14

  Oh my Lingon vad snygg du är i Blenda. Färgen är underbar… En craving till på listan med andra ord:)
  Kram

  Reply
  • Lingon
   27 september, 2011 at 21:27

   Ja, den var en fining. Och det är kul med oväntade sådana….men jag ponchospanar lite fortfarande..:-)
   kramar och gonatt!

   Reply
 • Vivvi
  27 september, 2011 at 20:55

  Det är ju så lustigt det där för jag läser nästan aldrig vad det är för material i kläderna man ser på bilder och tar för givet att det är det det ser ut att vara. Men ack vad lurad man blir ibland, både positivt och negativt. I detta fall växte Glendan i mina ögon. Låter ju jättemysig till vintern 🙂

  Fin var den på dig dessutom

  Spännande med en till Tysklandsresa. Ska bli kul att följa 🙂

  Kram
  /Vivi

  Reply
  • Lingon
   27 september, 2011 at 21:28

   Inte jag heller…jag bara tar för givet att det är ull, eller bomull eller nåt. Får försöka bli mer medveten om att kolla sånt..

   kramar och sov gott!
   L

   Reply
 • mintekopp
  27 september, 2011 at 21:39

  Tjusig!!

  Reply
 • Oslotigern
  27 september, 2011 at 22:37

  Den är urfin! Har en Sienna på väg till mig, hoppas den blir bra 🙂 Och ha det nu så kul i Tyskland igen!

  Kram

  Reply
 • Helena Malmö
  29 september, 2011 at 14:32

  Hej!

  Jag är så sugen på en Blenda short dress, så himla fint den sitter på dig! Hur tycker du den är i storleken? Jag brukar ha st 3 i Odd Molly men ibland kan det ju variera från plagg till plagg.. Glada hälsningar från Helena i Malmö.

  Reply
  • Lingon
   29 september, 2011 at 18:38

   Hej Helena,
   Jag tycker att den är rätt normal i storlek och töjer sig lite lite så det är inte kris om den är för tajt vid första provningen. Dock lite störigt är att storlekarna verkar variera lite. Min bruna är lagom i armarna stl 3, så provade jag en svart som är längre i armlängd. Då blir man lite konfunderad. Men annars så tycker jag den sitter bra på i normal storlek.
   Lycka till!
   kramar

   Reply
 • Odd molly fantast
  30 september, 2011 at 08:49

  Gud vad snygg den var! När jag har fått ihop tillräckligt med pengar ska jag gå och köpa något odd molly plagg! 🙂 Är student så det händer tyvärr inte jätte ofta ;D

  Reply
  • Lingon
   2 oktober, 2011 at 10:29

   Det finns ju en stor marknad på Tradera. Och det är verkligen köparens marknad nu. 😀
   kramar!

   Reply

Leave a Reply