Menu
Trädgården

Söndag i solenIdag är det sommardag här, sensommardag och man kan sitta ute i linne. Det sticker nog lite på kinderna av solen idag…härligt.

Så gött! Tänk om man visst vilket väder det skulle bli i förväg. Alltså…då skulle jag haft trädgårdsfest idag och bjudit in alla jag känner på grillning och knäppa drinkar och ha en sensommarfest och bara njuta av solen tills den försvann i skymningen. Men det vet man ju aldrig i förväg….:-D Jag får väl nöja mig ändå med att vi suttit ute och fikat i solen och man blev svettig. Bara det…maken skojade och sa åhhh vad skönt att få blir riktigt varm…med hösten i tankarna förstås..

Själv är jag en anings avslagen fortfarande av någon dum bacill men jag håller tummarna för att det inte ska blomma ut för på onsdag åker jag ner till Tyskland i bil igen, resa nummer två och då får jag inte sitta och hosta på mina kollegor. Det finns risk att dom stryper mig då..känsliga konstnärsmänniskor kan absolut inte få en förkylning..eller ens tänka tanken…då får dom liksom en  bekymmersrynka mellan ögonbrynen och måste börja gurgla bakteriedödande munvatten och spraya näsan med homeopatiska tillbehör i förebyggande syfte……Kanske får jag ha munskydd och vira in mig i gladpack med ett luftfilter i. Ja, det kan jag bekymra mig om…..:-D

Fast äsch…antingen är jag okej och åker eller så får jag stanna hemma…men min fantasi lever sitt eget liv.

På mollyfronten då? Heater merino leggings i lila är upphittade! på SevenRoses i Finland, tjohoo! Där finns även den lila mulan Tunic om någon skulle vara sugen på den.

Nu blir det lite vila här och allmänt söndagspyssel och jag ska nog ut i solen en runda till.

Hoppas du har en underbart fin dag med lite sol kanske också?

kramar

 

No Comments

 • Adela
  25 september, 2011 at 15:46

  Sååå ärliga bilder! Det ser så somrigt mysigt ut=)

  Kramar
  Adela

  Reply
  • Lingon
   25 september, 2011 at 19:22

   Ärliga bilder är nog den finaste komplimangen man kan få?
   😀

   kramis!

   Reply
 • Adela
  25 september, 2011 at 15:46

  Haaa…..HÄRLIGA ska det vara…säkert ”ärliga” med!;D

  Kramis;)

  Reply
 • Too di Boo ♥
  25 september, 2011 at 15:52

  lilla du, maila mig på todibo@hotmail.se

  Reply
  • Lingon
   25 september, 2011 at 19:23

   Har precis mailat dig..:-D
   kram

   Reply
 • Frösötös
  25 september, 2011 at 16:37

  Jepp lite sol men absolut inte linnevarmt. Ser urskönt ut hos dig. Jag har mailat lite bilder 😉
  Kram

  Reply
  • Lingon
   25 september, 2011 at 19:25

   Tack för bilderna..! Så fina och nu ska jag drömma på om din fina kappa!

   kram!

   Reply
 • Marie
  25 september, 2011 at 17:09

  Ja det var underbart ute idag 🙂 Hoppas bacillerna hoppar iväg! Vilken vacker pall 🙂 Kramar

  Reply
  • Lingon
   25 september, 2011 at 19:26

   Tack! Pallen är min gamla tvättabilenpall som jag sitter på och gnider med svamp på bilen. Varför böja ryggen? 😀
   Skönt att du fått lite luft också..
   kramis

   Reply
 • Milott
  25 september, 2011 at 17:17

  Ett litet tips, ayurveda, ta en knivs-udd malen ingefära, en likadan malen gurkmeja och blanda med 5 tsk honung (dagsranson) och ta en tesked fördelat under dagen med kokt ljummet vatten varje dag fram till onsdag när Du ska åka. Många tysklandsresenärer har blivit friska av detta. Jag vet varför men det tar för lång tid av beskriva. Du har inget att förlora, Lingon, mer än lite honung, och några kryddor.
  Krya på Dig
  Kram
  Milott

  Reply
  • Lingon
   25 september, 2011 at 19:27

   Okej…ska tänka på det men jag har nog ingen gurkmeja hemma..Får gå och handla det..
   kram och trevlig kväll!!
   <3<3<3

   Reply
 • AnnaSC
  25 september, 2011 at 17:28

  Så mysigt väder idag. Synd att jag fick gå o lägga mig efter min tur till dig. Fast jag har legat o njutit av min vackra smällkaramell! Snygg och DENNA passade mig som hand i handsken. Den gick utåt nertill. PERFEKT!!!!

  Hoppas du blir helt 100% på onsdag så du kan åka med.

  Reply
  • Lingon
   25 september, 2011 at 19:28

   Åh vad glad jag blev att den passade, en karamelljacka som man blir glad av och så tråkigt att du fick gå och lägga dig men så är det ju ibland. Det blir en tidig kväll här och sen så hoppas jag på att vara mer ok i morgon. Det är ju ett par dagar kvar till onsdag..

   kram!

   Reply
 • Linda G
  25 september, 2011 at 21:42

  Ser lovely ut! Har nog varit rätt varmt här med, men jag har hållt mig inne…….Kram!

  Reply
 • Mrs G
  25 september, 2011 at 22:29

  Åh det ser ut som du var lite flitig i solen idag, annat än vad jag varit:)

  Kram Mrs G

  Reply

Leave a Reply