Menu
Lingon om.....

att göra en omstart och kikar på Gudrun

Jag kom inte så mycket längre än såhär i morse, halvt påklädd och skulle just försöka hitta en kofta att ha ovanpå Easy Round dress, som förresten är det bekvämaste som finns, ja någonstans där så slängde jag mig bakåt i sängen och bestämde mig för att stanna där ett tag.

Snacka om att vara slut som artist. Jag var så trött att jag landade på kuddar och täcken och orkade inte flytta mig en millimeter fastän det var lite knöligt. Kanske sov jag eller så vilade jag och nu är jag på benen igen, strax efter 12:00. Tummen upp eller ner? Jag vet inte vad? Men gårdagen knäckte mig med tågstopp och mycket jobb och en massage som satte sig i kroppen så man blir sååå trött. Så plus till mig som har vilat ut ordentligt och ett stort minus på produktivitetsskalan. Men det går att jämna ut..

Nu gäller det bara att starta om motorn, inmundiga kaffe och ta i tu med resten av dagen i ett ännu osagt tempo. Bihåleproblem??

Dagens spännande postskörd innehöll Gudrun Sjödéns jubileumskatalog och där sprakar färgerna. Det firas 35 årsjubileum idag och man kan följa på nätet från kl 19:00 här.. live från Rosendals trädgårdar.

Och vill man ha ett fint blommigt iphoneskal så behöver man bara stega in i en butik och checka in sig i butiken på Facebook. Det funderar jag faktiskt på att göra även om jag inte brukar checka in mig hit och dit..:-D Gäller fram till den 28 september.

Bilder från Gundrun Sjödéns facebook och hemsida.

Här är några bilder från den delen av kollektionen som heter Grafisk Mönsterkaskad, och det är en hel del härliga mönster att titta på.

Jag blir nästan yr i huvudet, men glad av färgerna!

Nu ska jag försöka fånga dagen. Lite mer kaffe..sen så..

Kramar!

No Comments

 • Marie
  22 september, 2011 at 13:56

  Det där Iphone skalet var ju inte så dumt! Och din swaplåt var det skönaste jag har sett och hört på länge 😀 Tack för den! Önskar jag hade en trea till dig 🙂 Hoppas du piggar på dig under dagen och att du INTE har trubbel med bihålorna! Kramar

  Reply
  • Lingon
   22 september, 2011 at 20:36

   Nej blommigt är finfint! Hoppas att vi kryar på oss båda. Snabbt! Eller hur..?
   kramis!

   Reply
 • Josanne
  22 september, 2011 at 15:47

  Bra gjort att du lyssnade på kroppen!!! Nu blev jag superstolt över dig! Livet är så mycket mer än producera, jag vet… Tycker du ska softa resten av dan… Massa Kram!

  Reply
  • Lingon
   22 september, 2011 at 20:36

   Supersoft….gillar det ordet!
   kramar och ha en fin kväll!
   L

   Reply
 • Mia
  22 september, 2011 at 16:34

  Underbara färgglada kläder!! jag skulle kunna klä mig så varje dag för det symboliserar MIG men ändå dras man åt det dova och färglösa…

  Fin är du idag!!

  KRAM

  Reply
  • Lingon
   22 september, 2011 at 20:38

   Gudrun är ju en mönsterkung! Jag gillar att titta men det är lite too much ibland för mitt öga att ha det på mig själv. Men jag har gärna gardiner och kuddar från henne.
   kramar och tack!
   L

   Reply
 • Linda G
  22 september, 2011 at 20:08

  Du gjorde rätt i att lägga dig igen. Riktigt fint IPhone-skal:) Kram

  Reply
  • Lingon
   22 september, 2011 at 20:39

   Ja, det var inte dumt alls. hoppas att man kan vila sig i form. .-D
   kramar!

   Reply
 • Helena
  22 september, 2011 at 20:21

  Bra gjort! Känner kroppen så tydligt att man ska vila, så ska man det!
  Härliga färger OCH mönster hos Gudrun 🙂
  Kram Helena

  Reply
  • Lingon
   22 september, 2011 at 20:39

   tack och många kramar tillbaks!
   L

   Reply

Leave a Reply