Menu
Lingon om.....

Rosanella och hide in the soffa

Vad är det för värld vi lever i när man inte ens hinner att blogga? Va? 😀 Men här kommer ett litet inlägg iallafall, hehe. Dagens stass är rosanella top i old rose och under den har jag formidabla linnet med det krångligaste namnet –rocka fellow silk slip tunic i vintage berry. Svårt att både komma i håg och uttala men fin är den. Och någonstans här….så inser jag att det sitter någon inne på toaletten bakom mig som strax vill komma ut så jag blir lite generad och stegar i väg…

…fort….fort och beslutar mig för att gömma mig en stund i personalrummets soffa. Som ni ser har vi löst kuddproblemet lite tillfälligt men den är fortfarande för mjuk och kan nog ses som en sociologisk upplevelse att sitta i. Om man är flera vill säga..:-D

Och nu kommer här ett iphonetips! Innan jag glömmer. Jo, ni ser benet när jag är ute och går raskt. Om man håller nere fotoknappen när man vill ta en rörlig bild. Alltså tryck ner knappen och håll den nere. Sen när du vill att bilden ska tas så släpp upp knappen. Inte förrän du släpper knappen tas bilden och man slipper vifta med kameran som om man försöker fånga myggor. Fiffigt!! Då har man en liten chans att få det på bild som man vill, i rörelse. Annars kommer man ju oftast för sent eller förtidigt.

Nummer två som jag också måste babbla lite om här innan någon kommer in och kör bort mig från soffan är att jag har funderat på det där med stil och vad som är min stil? Så jag tänkte gå tillbaka till barndomen och köra igenom uppväxt och tonår och halvvuxen tills idag med en liten fotoshow och analys på min klädstil. Öh, och eventuellt frisyrer och hårfärg. ;-D

Men det tar nog ett par dagar att sammanställa. Men alltså, intressant. För ens stil följer ju tiden och ens personliga ekonomi och intressen, och jobbkarriären, familjesituation..var man bor..

Japp. Om några dagar..

En onsdagskram till dig som läser min svada och ha en go eftermiddag!

 

12 Comments

 • Bina - everydaymolly
  21 september, 2011 at 13:39

  åh vad sött med rosanellan – tänk att man plötsligt sådär (alla andra redan) får sug efter ett plagg som synts så länge? Sjukdom jag drabbats av

  Jag önskar dig också en härlig eftermiddag!
  *KRAMAR*

  Reply
  • Lingon
   21 september, 2011 at 20:08

   Rosanellan är jättefin, förstår att den kryper på efter hand…
   kramar!

   Reply
 • Madde
  21 september, 2011 at 14:08

  Jättefin är du! som vanligt. Ha en fin eftermiddag du också. 🙂
  Back to work, nu är det ”all work and no play” men håller förhoppningsvis inte på att bli galen för det. Tänk egentligen så lite det behövs för att vända en skitdag till en bra dag! Klem

  Reply
  • Lingon
   21 september, 2011 at 20:10

   Kul det var att prata med dig idag! Vi får ta en fika snart…
   Kram!

   Reply
 • Att vara någons fru
  21 september, 2011 at 14:46

  Du är min Iphoneguru 🙂

  Reply
  • Lingon
   21 september, 2011 at 20:11

   <3<3<3

   Reply
 • Marie
  21 september, 2011 at 15:43

  Jag gillar din svada 🙂 Ser fram emot din stilhistorik 🙂 Ha det gott! Kramar

  Reply
  • Lingon
   21 september, 2011 at 20:12

   Den dröjer nog lite, men det kommer att bli roligt!!
   Kramiz

   Reply
 • Karen
  21 september, 2011 at 16:23

  Looking back on your style history will be fun. I know if I look back on mine the first thing that would come to my mind would be: ”What were you thinking?”. There are some very embarrassing style choices in my past.
  Looking forward to your pictures.
  Happy Wednesday!
  Kram,
  Karen XOXO

  Reply
  • Lingon
   21 september, 2011 at 20:15

   Exactly, what was I thinking? Comes to my mind….
   Ha en fin kväll,
   Stora kramen Linda
   <3<3<3

   Reply
 • Hilde
  21 september, 2011 at 19:47

  Tack för iPhone tips, jag är alltid för sen när jag ska fota barnen:) Snygg outfit, tror jag måste leta fram Rosanella.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   21 september, 2011 at 20:19

   Gör det! Mera Rosanella….!
   Kramar

   Reply

Leave a Reply