Menu
Lingon om.....

Tre cravings på en tisdag

Bilder från Smultrongården.

Ja, det är ju alltid något man är sugen på. Och just idag är det den här fina Kahlo Knit tunic i indigo med hjärtat på ryggen. Den ser så fin ut och jag är sugen på att mysa omkring i den i vinter och så ska jag ha nätta stövletter till och lite grova strumpor eller leggings. Enda problemet är kanske att den är för varm att ha inomhus på jobbet?

Hm.


Vill haobjekt numero två är Pancho Poncho som Hilde har på sig. Gaah så snygg hon är och åhhh vilken kombo. Vill ha… 😀

Jag har aldrig riktigt trivts i ponchos men den här verkar ju vara lätt att röra armarna i och man kan ha den inomhus på jobbet utan problem när det är kyligt, och färgen är så fin till alla naturvita och mjuka höstfärger. Löööve want it und must have it vid tillfälle..

och min sista tisdagscraving är för fötterna, ett par fina kängor från Art. Finns på Brandos och många fina modeller på Folk i Malmö. Jag är en sucker för bekväma skor och dessa är så fotvänliga så jag vet inte vad och så vill jag ha lite klack numera. Gillar den lite mer feminina looken man får av att komma upp sig. 😀

ja, alla dessa cravings man kan få. Både på mat och kläder tror jag…

Så berätta vad du drömmer om idag…en sjal..? En ny väska? En fräsch lunch? Alltid är det något. Eller som miss Secret Agent skulle säga….World Peace…

kramar och ha en go tisdag!

No Comments

 • Sanna
  20 september, 2011 at 07:53

  Den blåa stickade läckerheten hade man inte tackat nej till! 😉

  Reply
  • Lingon
   20 september, 2011 at 11:17

   Nej preciiiis. 😀
   kram

   Reply
 • Hilde
  20 september, 2011 at 08:03

  Jag håller med om att den stickade klänningen är snygg. Jag har dock aldrig haft stickad klänning tidigare, och jag vet inte helt om det är mig. Jag kanske borde prova? Detta med cravings tar tydligen aldrig slut, hur ska det gå? Skor och stövlar från Art får man nog heller inte nog av. Det är helt klart de bästa skorna mina fötter har haft i sina snart 38 år:)
  Ponchon är underbar, hoppas en blir din!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   20 september, 2011 at 11:19

   Jag har bara provat art än, men det skulle vara härligt att få ha ett par..:-D
   Stickad klänning är skönt, men svårare att plocka av sig än en kofta på jobbet. Man vill ju inte svassa omkring i underklänning. Hjälp vilken tanke. Mitt jobb har ofta väldigt varmt, men så pendlar jag långa avstånd och fryser så det blir lite krock där…
   kramar och ha en finfin dag och du är supersnygg i ponchon.
   L

   Reply
 • Solid
  20 september, 2011 at 08:09

  Hej!

  fred och frihet först
  och de två översta finns här, klänningen är ganska tunn tycker jag nog och för en fryslort som mig så kan det inte vara varmt nog. Hilde är så snygg i sin poncho så hon borde vara ponchomodell.
  Idag drömmer jag om vanliga enkla baslinnen, plötsligt är de bara borta eller har målarfärg på sig.
  Massa kramar från Eva

  Reply
  • Lingon
   20 september, 2011 at 11:20

   World peace 😀 Vad kul att du har de översta..lycklo…:-D Ja visst är Hilde snygg? Baslinnen är det bästa som finns..räddar ofta hela outfits tror jag.
   Ha en fin dag och hoppas att du målat färdigt nu.
   kramar!

   Reply
 • Maria/Javabönan
  20 september, 2011 at 08:36

  Gomorron bästa bäret!

  Har Lingonstylisten börjat med inhyrda modeller nu?! *hihi*

  Förstår att du vill ha, det är verkligen mycket man vill….större garderob vore inte så dumt till att börja med. Skorna var kanonfina, skor kan man då verkligen aldrig ha för många av.

  Ha nu en kanonmysig dag på jobbet, stackars arbetare! *hihi igen*

  Kraaaaaaaaaam

  Reply
  • Lingon
   20 september, 2011 at 11:21

   Jag ska nog posa ordentligt ikväll själv…hihi!
   Ha en fin dag vännen och hoppas vädret är fint!
   kramar

   Reply
 • Att vara någons fru
  20 september, 2011 at 09:41

  Meeeeen så snygg den översta är! (Vad var detta? En Odd Molly-nerv som visade sig? Hm).

  Reply
  • Lingon
   20 september, 2011 at 11:22

   Hihi. Infektionen har bara startat och klänningen finns i vitt också, eller benvit….:-D
   kram!

   Reply
 • Madde
  20 september, 2011 at 09:59

  Love the skor! Och som av en händelse, ska jag till Folk i morgon, men har siktat in mig på de högre bootsen, får se hur det fungerar på mig. Ha en fortsatt fin dag! 🙂 Det är ju i prinicp sol och jag suger i mig varje liten stråle jag kan få. Klem

  Reply
  • Lingon
   20 september, 2011 at 11:22

   Kul! Så roligt att vi bor i samma stad ju? Lycka till på Folk i morgon och hoppas att du hittar något som passar dig bra.
   Vädret är gött idag, ingen ytterjacka utan idag är det kofta för mig. Skönt.
   kramar!

   Reply
 • Marie
  20 september, 2011 at 11:02

  Fina cravings! Ponchon har jag redan och älskar den, Kahlo är jag väldigt nyfiken på och bootsen är skitläckra! Hoppas din dag blir bra och att du fått i dig lite kaffe vid det här laget! Funderar förresten på att åka till Freeport på lördag! Min dotter vill dit! Vill du? Kramar!

  Reply
  • Lingon
   20 september, 2011 at 11:24

   Kaffet är avklarat men kanske en liten liten kopp till?
   Om jag vill till Freeport? Såklart…!! Men jag kan inte nu tyvärr, ska ut och resa igen nästa vecka om måste vila på helgen för att klara av det. Men en annan gång. Försök att stoppa mig…:-D
   Hoppas ni får roligt där du och dotra.
   Kramar i massor!
   L

   Reply
   • Marie
    20 september, 2011 at 17:03

    Ja men då slår vi till en annan gång 😀

    Reply
 • Försötös
  20 september, 2011 at 12:49

  Modest i dag och skulle nöja mig med office peace! Är lite arg för jag får inte över kontakterna till min nya telefon och det är ju verkligen en no brainer – är jag dum i huvudet??? Vill inte vill inte gå in i 3 butiken och be om hjälp 🙁 Jaaa åsså vill jag ha Hildes poncho – det var väl allt just nu tror jag.
  Kram vännen

  Reply
  • Lingon
   20 september, 2011 at 14:59

   Telefonkontakter som strular kan ju få vem som helst att bli lite galen..:-D Hoppas du får till det. En poncho till mig med tack!
   kramar och ha nu finaste kvällen..
   <3<3<3

   Reply
 • Försötös
  20 september, 2011 at 12:50

  Uss vilken gnällig kommentar – det här är väl ingen klagomur – sorry 😮
  Kram

  Reply
  • Lingon
   20 september, 2011 at 15:00

   Klaga på bara…vid lingonmuren…
   <3

   Reply
 • Oslotigern
  20 september, 2011 at 14:15

  Du är mästerlig på att plocka ut bären 🙂 Ljuvliga plagg och skor!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   20 september, 2011 at 15:00

   Tack! Skorna tycker jag är super och hoppas på att skaffa ett par snart.
   Ha det gott!
   kramiz

   Reply
 • Linda G
  20 september, 2011 at 16:17

  Klänningen är ju för fin i blått:) Hilde går inte heller av för hackor:)) Kram!

  Reply
  • Lingon
   20 september, 2011 at 19:12

   Hilde är supersnygg! och klänningen hoppas jag få prova snart. Ha det så skönt på simningen..
   kramar!

   Reply
 • Vivvi
  20 september, 2011 at 17:31

  Fina cravings du har. Tänk att man alltid ska ha dessa och listan minskar liksom aldrig för det dyker upp nytt hela tiden

  Ha en fin kväll

  Kram
  /Vivvi

  Reply
  • Lingon
   20 september, 2011 at 19:12

   Alltid är det något. Kläder eller en vacker tekopp..:-D
   Kramar och ha en fin kväll du med!
   L

   Reply
 • Mrs G
  20 september, 2011 at 22:53

  Jag hade oxå spetsat in mig på en sååå fin poncho från favoriten Ralph Lauren, tills jag såg prislappen….13.000 kr HELT SINNES!
  Ibland blir det bara så löjligt, tycker jag.

  Kram Mrs G

  Reply

Leave a Reply