Menu
Till salu

Numera såld Odd Molly & fredagsmys

Jäsingen vad det är skönt att komma hem och bara slappna av ibland. När man inte är så hungrig att man måste tvinga sig att handla eller laga mat utan man kan bara hoppa i mjukisarna och slänga sig bland en hög kuddar i soffan och försöka smälta in bland allt det mjuka…. så är det för mig idag. Utmattad och trött och det är en jobbedag i morgon också, men det känns ändå att det är fredagkväll. Kollektiv fredagspsykos? 😀

Nu ska jag snart ordna lite mat och fredagsmys till oss. Idag blir det morot/gurkstavar och hemmagjord dipp till. Nyttigt ska det vara ju och något litet ynkligt kilo har nog släppt?

Uppdaterat: Såld!

Trots då en viss lättnad av lingondensiteten så tänkte jag lägga ut den fina velourklänningen jag har på mig på bilden till försäljning. Det är en Odd Molly velourette plain dress, stl 3 i vintage dark pink och lite för liten för mig. 🙁 Färgen stämmer ganska väl på bilden till vänster ovan, det är en svår röd att fotografera. Den är liksom lite åt tomathållet, samtidigt som den skimrar mjukt i cerise. Färgen är som den dansande bilden.

1100 kr önskar jag att få för den, nypris är 1800 kr och den är använd vid två tillfällen. Frakt tillkommer med vanlig post eller vad du önskar. Maila mig på lingonbaret at gmail.com om du vill ha en gosig klänning.

Ja, det där med att sälja mollysar blev lite som att öppna Pandoras box för mig. Nu tycker jag det är kul att ha lite luft i garderoben och då kan man ju kanske unna sig något nytt? 😀

Annars då idag? Jo, fantastiskt fint höstväder och jag lyckades för första gången denna veckan klä mig lagom. Vissa dagar har man frusit och andra svettats ihjäl, för vädret skiftar och det känns så typiskt svenskt att mala på om det. Men man påverkas ju helt och hållet av det.

Och med det säger jag tack och hej på en stund. Dags att surfa vidare och se om det går någon film ikväll?

Och vad händer iblogglandia? Hur ska det gå med Hildes Auktion?  Har det hänt nåt nytt på tradera? När kommer sista Odd Molly höstsläppet och har någon span på en dark lilac poplin lace trim tunic i stl 3 eller uppåt? Jag är sugen på en sån..måste spana vidare….

Kramar och jag önskar en fin fredagkväll till dig, vartän du är!

♥ 

 

14 Comments

 • Milott
  9 september, 2011 at 19:19

  haha, Lingon, har Du fredagsmys också till salu? Kanon, jag köper för jag behöver egentligen städa och fixa, ska ha föd.dagsparty imorgon. Men väljer förståss fredagsmys om det finns.
  Ha en skön helg, vännen!
  ’Kram Milott

  Reply
  • Lingon
   9 september, 2011 at 19:21

   Hihi. Kom och kööööp fredagsmyyysss. Endast en dubbeljapp!
   Så kul att du ska ha kalas i morgon. Hoppas du inte behöver slå knut på dig nu innan.
   Jag skickar lite mys i tanken till dig.
   Kramar och ha bästa födelsedagsfesten.
   <3<3<3

   Reply
 • Helena
  9 september, 2011 at 20:02

  Ojoj, vad många frågor som ska besvaras ikväll… Tur jag sitter i soffan nu, i myskläder och med datorn 🙂 Ha en härlig kväll! Kramar Helena

  Reply
  • Lingon
   9 september, 2011 at 20:57

   Det låter mysigt det..
   Ha finaste helgen!
   kram

   Reply
 • Hilde
  9 september, 2011 at 20:16

  Här har vi också fredagsmys på hög nivå, dock inte så hälsosam som din. Jag har även haft en powernap:) Ja, hur ska det gå med auktionen? Jag har inga störra förhoppningar, men jag har i alla fall försökt. Ha en underbar kväll!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   9 september, 2011 at 20:58

   Har mailat dig!
   kramar
   <3<3<3

   Reply
 • Josefine
  9 september, 2011 at 20:28

  Hej!
  Fick hem två fina klänningar från dig idag. Jag är jättenöjd!
  Ha en bra fredagskväll!
  Hälsningar Josefine

  Reply
  • Lingon
   9 september, 2011 at 20:58

   Vad glad jag blir att höra det!
   Ha finaste helgen och hoppas du kommer att trivas i dom bra.
   kramar!

   Reply
 • Mallgrodan
  9 september, 2011 at 21:09

  Ja Mollyvärlden är dramatik och spänning! Vad hade du i dippen (tvära kast, jag vet)? Go fredagkväll på dig (och vad kul med nåt tappat kilo? Jag har inte vägt mig än, är rädd att hamna i nåt trauma som jag inte har tid med)

  Reply
  • Lingon
   9 september, 2011 at 21:30

   Vanlig köpedip, inte så nyttigt men inte så helt fel heller.

   kramar! och håll dig borta från vågen. 😀
   L

   Reply
 • Odd Molly-holic
  9 september, 2011 at 21:24

  Höstsläppet har kommit!! Jag visar upp några på bloggen ;-D
  Ha en fin fredag trots jobb imorgon!
  KRAM!!

  Reply
  • Lingon
   9 september, 2011 at 21:31

   Åh vad roligt att höra….Tyvärr dröjer det alltid mycket längre innan det når Malmö..
   Kramar och må så gott!
   L

   Reply
 • Oslotigern
  10 september, 2011 at 01:05

  Sälja fredagsmys är ju en strålande idé! Vad synd det inte är min storlek, för en sån där ska jag bara ha nån gång. Å vad fin den är. Hoppas du hittar en 4:a!

  Kram

  Reply
  • Lingon
   10 september, 2011 at 10:22

   Frredagsmys, hela veckan lång.
   Ja, jag hittar nog en fyra eller något annat. När det gäller velour har jag så svårt att bestämma färg? Så fina allihop.
   Kram och ha en fin dag!!

   Reply

Leave a Reply