Menu
Lingon om.....

dagens lila Odd Molly combo

Elouise Cobell cardigan powder, keyhole jaquard  dress dk lilac

Hejsan hoppsan fallera är det redan onsdag idag? Jag hinner inte med ju? Kanske är det för att jag var hemma i måndags? Vi säger det. Just nu har jag iallafall en fäbless för lila. Lila i alla dess former och helst den lite varma mognaplommonfärgen, den ska liksom vara mustig men ändå klar och så helst i kombination med powder i olika nyanser. Så dagens outfit blev just så och underklänningen eller vad man ska kalla den är så bra till mina 160 cm, inte för lång men täcker mina runda former ganska snällt. Det tackar vi för. 😀

Men nederdelens leggings som jag fick tag på förra veckan töjde sig enormt?  En decimeter kanske? Någon som vet var man kan hitta schyssta leggings som inte har för låg midja? Jag vill gärna ha ett par i jeans och svart tror jag. Och så ska de vara mjuka…mmm. Och om jag får önska mer så kanske de mirakulöst tar bort ca 1o kg? Sånna finns väl i någon butik? Och som puffar upp hängrumpan lite, och gör den rund som två glasskulor? Eh?

Jag drömmer vidare. Vi hörs lite senare.

kram och ha en fin dag!

17 Comments

 • Naimiez
  7 september, 2011 at 11:27

  FINT!!!! Vart hittade du klänningen?

  KRAM!!!

  Reply
  • Lingon
   7 september, 2011 at 11:30

   Här hoppade en lilatokig dam till hör jag? Hihi. Den kommer från Ajabajakids. 😀

   Kramar

   Reply
   • Naimiez
    7 september, 2011 at 15:49

    Tack! Klick klick =)

    Reply
    • Lingon
     7 september, 2011 at 17:57

     😉

     Reply
 • Oslotigern
  7 september, 2011 at 11:36

  Jättefint! Säg till om du hittar såna där glasskule-tights 🙂

  Kram och ha en fin dag

  Reply
  • Lingon
   7 september, 2011 at 14:10

   Absolut. Kanske finns det några med inbyggd lyftare? 😀
   kramiz

   Reply
 • Lina
  7 september, 2011 at 12:51

  Jag ska kolla tights på Gina T idag, har hört ryktas att de har fått in fina. Lovar att meddela i bloggen vad jag hittar.

  Hihi jag är också lila idag 🙂

  KRAM

  Reply
  • Lingon
   7 september, 2011 at 14:11

   Lila är inte dumt..<3<3<3
   Jag ska se om jag kan hinna en runda och spana lite jag med.
   kramar!

   Reply
 • Louise
  7 september, 2011 at 13:54

  I love that dress, it looks fantastic, no-one has it in the UK :-(, is it normal in size? Louise x

  Reply
  • Lingon
   7 september, 2011 at 14:16

   Hi Louise,
   I love the dress too, the color is so lustrous. Its normal in size, and a bit more roomy upstairs than the Rocka-fellow silk slip dress, which is great at least for me. ;-D
   kramar och ha en fin dag!
   L

   Reply
 • Marie
  7 september, 2011 at 14:21

  Å så snyggt! Hmm keyhole blev jag väldigt sugen på nu.. Om jag har stl 3 på RAf:en bör jag ta det på denna också då stlmässigt tror du? Kram

  Reply
  • Lingon
   7 september, 2011 at 14:27

   Ja du…samma storlek eller mindre. Den är ju kortare än rafen och jag vet inte hur lång du är? Och så är den lite rymligar upptill…Beror nog lite på hur du vill att den ska sitta? Den är ganska lik spoiler underdress tror jag, fast rymligare uppe än den också.
   Ja. ett svammelsvar…sorry. Hoppas att du kan prova istället?
   kramar och må så gott

   Reply
   • Marie
    7 september, 2011 at 16:54

    Tack för svaret! Är 166 cm men det är nog bäst att prova! De kanske har den på Milk and honey 🙂 Må så gott du med! Kram

    Reply
    • Lingon
     7 september, 2011 at 17:58

     Okej. Ha det gott!

     Reply
 • Bettina
  7 september, 2011 at 19:39

  Åh så fin du är i den kombon 🙂 Precis så hade jag också tänkt med fina koftan. Är keyhole normal i storlek över stussen??????
  Ha en fortsatt skön kväll! Kramar

  Reply
  • Lingon
   7 september, 2011 at 19:47

   Tack Bettina!
   😀 Det är lite svårt att säga om den är normal eller inte över stussen. Jag har inga problem med den om man säger så, hihi. Så den är nog normal/rymlig kan vi anta?
   kramar och må väl!<3<3<3

   Reply
   • Bettina
    7 september, 2011 at 19:53

    Tack 🙂

    Reply

Leave a Reply