Menu
Lingon om.....

En snyggodam

20110906-055614.jpgNågonstans utanför Malmö C sprang jag förbi en så snyggt klädd kvinna. Först såg jag henne bakifrån, med långt hår hopsamlat i nacken, en kjol med rosmönster fast mer som en tapet än tyg? Fina ankelhöga spetsstrumpor och riekerskor, chockrosa hörlurar och en röd skräddarsydd kavaj och när hon stannade till och jag sprang förbi möttes jag av en underbar blomdoft.

Kanske låter den outfiten galen när man inte ser den framför sig men det var något med hållningen också, en styrka och rakhet som tilltalade mig som sjutton. Vad glad man blir när man ser någon som har en unik egen stil och personlighet? Inte varje dag man gör det och jag blev tokglad.

Jag gick vidare in på centralen och vände tillbaka efter 20 meter för jag ville se henne en gång till och kanske prata om hon var kvar…..men då hade hon pinnat i väg tvärs över gatan och står ca en cm till höger om lyktstolpen i bilden.

20110906-060448.jpgSå här fin. Som blommorna på bilden. 🙂
Tack fina dam för inspirationen!

Kramar och ha en trevlig kväll

18 Comments

 • Linda G
  6 september, 2011 at 19:35

  Fina blommor! Och visst sticker vissa personer ut lite extra på ett sånt där bra sätt:) Kram

  Reply
  • Lingon
   6 september, 2011 at 20:25

   Ja tänk att jag är så mesig att jag inte vågade gå fram till henne? Nåja…nästa gång..
   kramar!!

   Reply
 • Hilde
  6 september, 2011 at 19:37

  Visst är det härligt med människor som klär sig/sticker ut på ett sett man blir nyfiken på. Det är vad jag gillar med Mollywod också. Det är ofta samma plagg, men så himla många unika stilar.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   6 september, 2011 at 20:48

   Visst är det så? Jag önskar bara man kunde få vara lång vissa dagar och kort andra? Inte vet jag riktigt varför jag skrev så men tänk hur man skulle kunna variera sitt utseende då?
   Själv har du nog smittat mig med powder. Älskart!
   kramar

   Reply
 • Oslotigern
  6 september, 2011 at 20:09

  Det är tyvärr så sällan man ser sånt, men härligt med folk som inspirerar. Som du alltid gör! 🙂
  Ha en fin kväll Lingonet!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   6 september, 2011 at 20:48

   Tack snälla OsloTiger!
   Detsamma till dig..
   kramar!

   Reply
 • Maria/Javabönan
  6 september, 2011 at 22:06

  Haha…Lingonstalker i full gång…du är bara för gullig du 😉

  Synd att hon inte fastnade på bild, vi andra blev ju liksom lite nyfikna då.

  Kraaaaaaaaaam

  Reply
  • Lingon
   7 september, 2011 at 09:01

   Hoppas att jag får syn på henne igen…då ska jag försöka våga be om en bild. -hej! Du är så fin, får jag fota? Eller hur ska man säga??

   Kraaaaam och ha en fin dag.

   Reply
 • Mallgrodan
  6 september, 2011 at 22:07

  Ja ibland stöter man på de där som strålar lite extra. Undrar hur de bär sig åt? Det kanske sitter där inne…i själen, och så säger själen åt dem hur de ska shoppa? *Filosoferar*

  Reply
  • Lingon
   7 september, 2011 at 09:02

   Ja hur gör dom?? 😉

   Kramar

   Reply
 • Christina
  7 september, 2011 at 08:13

  Tänk om vi såg fler sådan härlig personligheter om dagarna , visst hade varit härligt.

  kramar

  Reply
  • Lingon
   7 september, 2011 at 09:03

   Ja det lyfte min hemresa ordentligt i går…
   Kramar<3

   Reply
 • Att vara någons fru
  7 september, 2011 at 08:42

  Kul att du skriver om det med! Vi kvinnor tenderar ofta att vara allt för dåliga med att ge varandra komplimanger.

  Reply
  • Lingon
   7 september, 2011 at 09:04

   Preciiis..

   Kram till dig

   Reply
 • Milott
  7 september, 2011 at 08:57

  Hej vännen! Jag mötte en tjej på mfestivalen med 40-talsstuket. Hon var så vacker och lyste. Vi möttes i vimlet och jag sa det till henne. Hon och hennes kille blev så rörda! Emma skrev det precis, vi glömmer att ge varandra just detta!
  Ha en kanondag, superfina Lingon!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   7 september, 2011 at 10:50

   Så sött att du sa det till henne också..vad varm man blir av att höra sånt?
   Min dam i går, hon hade hörlurar på sig så jag hade fått gå fram och ta henne på armen och jag ville liksom inte tränga mig på…men kanske om jag möter henne framifrån nästa gång, då är det lättare att få ögonkontakt.
   kramar och krya på dig vännen, ha en fin dag
   L

   Reply
 • Evalena
  7 september, 2011 at 10:01

  Vad synd att du inte hann med att fota henne. Det är så kul när man ser sånt där och jag brukar inte banga för att säga det till personen. Man behöver ju bara gå till sig själv hur man reagerar om nån säger nåt snällt till en.
  Men din fina blombild tycker jag ger bra hintar om hur hon såg ut!
  Ha d!
  KRAM

  Reply
  • Lingon
   7 september, 2011 at 10:51

   Jag peppar mig tills nästa gång!
   Ha en fin dag idag kära dalkulla. (visst är du dalkulla?)
   kramar
   L

   Reply

Leave a Reply