Menu
Lingon om..... / Trädgården

om att vara en tröttis

Ja, det är jag idag. En tröttis som säger pust pust vad jobbigt det känns i kroppen idag? Den ropar helg tror jag med alla muskelfiber samtidigt i en kör av fyrstämmig utmattning. Ja tänk vad jag tar i? Men all spänning i går och värmen, det är tropiskt nästan och väldigt fuktigt, det gör nog sitt till. Underbart att det är helg.

Så vad ska man hitta på idag då? Ja, svärmor fyller jämt, så där jobbigt jämt tycker hon själv och det ska naturligtvis firas med baluns och middag och jag funderar på om jag ska hålla ett tal kanske? Spexa lite? Ja, jag känner för att göra något för hennes släkt är lite ospexig och det händer liksom inget mer än att man äter middag och bli mätt annars..

Jag tror nog hon skulle gilla lite spex och bus…får se på vilken nivå vi hamnar…jag har gått och grunnat på det här ett par dagar nu och laddat lite och det räcker nog om jag håller tal, lite melodramatiskt och med mycket humor….om världens finaste svärmor. För det är hon och det ska man tala om.

ha en fin fin dag!

No Comments

 • Oslotigern
  27 augusti, 2011 at 12:10

  Vad skönt med världens bästa svärmor! Jag höll också ett litet tal till svärmors stora jämna dag, men jag är urusel på att hålla tal och där är det tvärtom; hela hennes släkt gör inget annat än att spexar, pratar och skämtar. Liten svensk tiger känner sig ibland ännu mindre… 😉 Lycka till!
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   27 augusti, 2011 at 15:58

   Tigern är söt, liten som stor så tror jag din svärmor blev jätteglad!

   kramar och ha en fin lördagkväll!
   L

   Reply
 • Hilde
  27 augusti, 2011 at 12:39

  Här är en till som är jätteglad över att ha världens bästa svärmor. Jag är själv den som kommer från den tysta familjen, medan svärfamiljen alltid spexar till det. Hoppas du är lite mer vaken nu, men detta konstiga klibbiga vädret för hjärnan klibbig med tror jag.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   27 augusti, 2011 at 15:59

   Det är bara en sån klibbig trött dag..lufttryck och fuktighet…
   Skönt att det är lördag! Ha det bäst snygging

   Reply
 • Att vara någons fru
  27 augusti, 2011 at 15:34

  Men visst är det bara en sån dag? Nästan som en söndag.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   27 augusti, 2011 at 16:00

   Ja det är…en riktig vilodag..

   kramar!

   Reply
 • Milott
  27 augusti, 2011 at 16:40

  Åh vad gulligt tänkt! Vilken tur svärmor har som fått Dig!!!
  Hoppas det blir en trevlig helg! Vilken ros! Har Du den i Din trädgård?
  Kram

  Reply
  • Lingon
   27 augusti, 2011 at 17:02

   Jag ska plantera den snart men funderar lite på vart? Den har varit med här flera gånger i bloggen, heter burgundy ice.
   Kram och ha en fin kväll Milott!! Passerar snart din by med tåget 🙂

   Reply

Leave a Reply