Menu
Blusar, koftor / byxor & kjolar / Odd Molly

Odd Molly – Combo Powder woman

Odd Molly Canna Cardigan, Multi anglais blouse och sigh skirt.

Ja, en sån måndag. Här poserar jag som powder-power woman och i själva verkat är jag nog komakvinnan för dagen. Ujujuj. Sommardagen i går och hela dosen av solljus och bad gjorde mig så helt i semestertagen att jag inte alls ville gå och lägga mig. Hur kan man vara så korkad vid 37 års ålder? Jag bara undrar….för hur svår är logiken att man måste sova för att orka jobba? Och jag gillar att jobba…snabbt och fort och med glädje….

Men nog om det och mina infantila kvällsvanor, nu är det måndag och en hel vecka med roligheter att se fram emot. Först och främst ska jag ner till Malmöfestivalen och käka festivalmat och vela mellan sju olika stånd minst, sen är det personalkonferens på onsdag och det största dilemmat är nu hur 40 personer ska ta sig till konferensen för det har ingen tänkt på ? ;-D Och på fredag som en grande avslutning på veckan så ska jag till Köpenhamn på inköpsresa med jobbet. Inte dumt alls…kanske man kan hinna förbi en sväng till OM-butiken också…jojo..

Vad mer…jo! Det ska fortsättas att träna tisdag och torsdag och söndag och så ska jag fundera färdigt på den dära Bakers cross dress….och i kväll baka en äppelkaka…och och…

Det var väl allt? Ja, alltså nu när jag själv läser detta blir jag nästan lite häpen. Jag har ju ett schema? Hur i hela världen gick det till?

Vad gör du i veckan? Skriv en rad om du har lust och orkar eller så ha bara en fantastiskt fin dag och må väl önskar jag dig.

kramar!

No Comments

 • Too di Boo ♥
  22 augusti, 2011 at 13:18

  Nu får du allt se till å baka:) kram kram:)

  Reply
  • Lingon
   22 augusti, 2011 at 16:08

   Will do. En fransk äppelkaka…kan det vara nåt?

   Kram!

   Reply
 • Hilde
  22 augusti, 2011 at 13:37

  Helt klart en powder-power kvinna:) Denna veckan blir det jobb, barn och paket. Inget mer än det förutom det vanliga med tvätt, städ och allt annat. I morgon åker brorsan hem så då blir det back to normal.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   22 augusti, 2011 at 16:09

   Låter som en skön vecka och hörde jag ordet paket? Åhåå.
   Ha en fin fin vecka vännen!
   kram

   Reply
 • Petra
  22 augusti, 2011 at 13:45

  Åh det där var snyggt! Det stillade inte min önskan om en Canna Cardigan…

  Låter som om du har fullt upp. Här är det BVC-besök med spruta, fika hos mammaledig kompis onsdag (kanske hinna svänga förbi Barkaby på vägen hem) , fika hos mammaledig kompis torsdag, fredag båda barnen hemma= fullt ös, lör/sön inget planerat. och sen tvätt, städ och sånt där annat kul. *livet som småbarnsmamma*

  Ha en fin vecka!

  kram

  Reply
  • Lingon
   22 augusti, 2011 at 16:11

   Det låter som en mysig vecka…:-D Jag har ju inte barn så jag kan inte föreställa mig men det låter härligt..
   Hoppas du kanske hinner förbi Barkarby, det är orättvist att jag har så långt dit haha. Och kanske tur..:D

   Kramar och ha en fin fin vecka!
   L

   Reply
 • Odd Molly-holic
  22 augusti, 2011 at 14:12

  ÅH, Så fin du var i din kombo. Blusen är ju helt underbar…..REA-span för min del då jag har så många vita blusar redan. Här blir det jobb för hela slanten….hetsen är igång som vanligt igen, skolstart med allt vad det innebär, kräftskiva hos oss i helgen och besök av älskade bror….fullt upp helt enkelt ;-D
  KRAM!!

  Reply
  • Lingon
   22 augusti, 2011 at 16:14

   Tack så mycket! Jag älskar blusen och vågade inte vänta till rean med den, känns som ett speciellt plagg verkligen. Hoppas du får fatt i den vid tillfälle. Själv har jag nästan inga vita blusar alls, jag är mer för mjuka jerseytoppar men denna var såå fin. Eller så är det Odd Mollys fel, det finns ju så många fina blusar nu?
   Ha en underbar vecka med kräftskiva och fin bror, det låter underbart!

   kramar
   L

   Reply
 • Evalena
  22 augusti, 2011 at 14:41

  Puder-Lingon är så snygg!
  Vad vi gör under veckan……*funderar* ÖF i morgon, syrrorbesök på onsdag, ÖF på torsdag. Förhoppningsvis hälsa på nykläckt bebis i helgen(mamman öppen 5 cm för en timme sen – wiiie!)Ja, sen lär det väl kokas mos tills jag storknar! :-O
  KRAM!
  Ps: funderar du så där himla mycket på Bakers tror jag det är lika bra att släppa taget!

  Reply
  • Lingon
   22 augusti, 2011 at 16:16

   Tack! Nu har jag vikit upp koftärmarna och det blev en hit! ;-D
   Alltså jag känner mig lite ovetande vad ÖF är? Öfre Funderingar? ;-D Nykläckt bebis är de bästa besök man kan ägna sig åt….mmmmmm.
   Kramar och ha finaste veckan!
   L
   <3

   Reply
 • Bettina
  22 augusti, 2011 at 15:04

  Jättefin är du i den kombon 🙂
  Låter som en rätt bra vecka för din del med fullt upp. Här skall det tränas, läsas läxor med lilla skolflickan (läxor från första dagen), hundpromenader, bullbak och, ja, allt det där som jag gör typ alla dagar 🙂 Och så skall jag nog klämma in en eller två väninne-träffar har jag tänkt. Och ev ett litet besök hos lilla söta kattungen. Ha en fortsatt bra dag! Kramar

  Reply
  • Lingon
   22 augusti, 2011 at 16:17

   Woo läxor från första dagen, det vad ambitiöst det? ;-D Din vecka låter jättefin med väninnebesök och bullbak. Hoppas du får finfint väder och lite sol på nästippen.

   Kramar!
   L

   Reply
 • Lina
  22 augusti, 2011 at 15:09

  Första arbetsdagen efter 7 veckor semester. Say no more!!
  Koma är bara förnamnet…dessutom har mina två små återgått till dagis och ny skola för den äldsta. Gissar att det är en trött familj som somnar tidigt ikväll…

  Finfin dagens!!

  KRAM

  Reply
  • Lingon
   22 augusti, 2011 at 16:18

   Åh…..stora kramen till dig….
   Jag tyckte det var kul i huvudet att komma tillbaka till jobbet…men kroppen och själen tänkte inte så precis.
   Hoppas du får en mjuk vecka och att ni kommer i säng på kvällarna…
   Stora kramen!
   L

   Reply
 • Marie
  22 augusti, 2011 at 15:21

  Jättefin kombo 🙂 Jo denna vecka och ett tag framöver har jag också ett slags schema, har börjat en kurs några dagar i veckan. Och jag har skaffat en gammal moppe med växlar som jag ska träna på som en liten blå , har redan skavt sönder tummen på kopplingen, men skam den som ger sig! Dessutom får jag motion för man får springa igång den och eftersom jag är så usel på kopplingen dog den flera gånger och jag fick springa.. Jag var alldeles plaskblöt och helt slut när jag kom hem! Ja där har du mitt schema 😀 Kramar

  Reply
  • Lingon
   22 augusti, 2011 at 16:19

   Haha! Nu ser jag dig springande brevid en gammal moped och håret sticker ut ut hjälmen och den hostar lite och hackar…..phuuuuiiii. ;-D Vilken bild? Kul att du har börjat en kurs också?
   Lycka till med mopedmotionen och ta det nätt…;-D

   Stora kramen!
   L

   Reply
 • Skåne-Titti
  22 augusti, 2011 at 15:28

  Åh vilken fin kombo, fräsch, somrig och bara underbar!!
  Petra o jag får spana ihop efter varsin Canna…

  Här är det jobb, barn, packa Tradera-paket, kanske se Bilar 2 när vi är onsdags-lediga, gräsänka på torsdag och sen är det ju helg! Bara att njuta av livet! 🙂

  Reply
  • Lingon
   22 augusti, 2011 at 16:21

   Veckan går ju fort…det är bara den där måndagen som är sååå seg. Låter som en kul vecka med film och egendag på torsdag. Hoppas du hittar en Canna om du så vill.
   Kramar!
   (och jag längtar lite till helgen redan 🙂 )
   <3

   Reply
 • Mimmi
  22 augusti, 2011 at 16:54

  Hej sötnos, vad fin du är idag också.
  Den här veckan arbetar jag bara idag (måndag) ledig resten av veckan:)) eller ledig och ledig – jag ska vara med mina barnbarn och börja rensa i garderoben. Har hunnit få ut lite på tradera, bla fina Once in a life time.
  Sen ska jag leka lite med matjord, blanda ny inför kommande sommarsäsong, lagom mängd med bl a gödsel, sand, lera torv osv ……. blanda om, köra maskiner mao.
  Jag ska även köra igång med min framtidsmaskin…… men nä, den får vänta en vecka till. Det var ju ledigt resten av denna veckan./K

  Reply
  • Lingon
   22 augusti, 2011 at 19:52

   Hej och tack ska du ha! <3
   Det låter som du ska ut och köra grävskopa då? Och blanda till lite schysst matjord. Wooo vad roligt det låter.
   Jag ska hålla utkik efter dina traderaauktioner man vet ju aldrig vilka godbitar du har i garderoben.
   Kramar och vi ses på framtidsmaskinen!
   L

   Reply
 • Helena
  22 augusti, 2011 at 19:47

  Superfint!!! Det ser riktigt somrigt ut 🙂
  Du verkar ha fullt ös denna vecka, men också full koll…
  Här är det mest arbete, ungdomar som ska vänjas vid att sommarlovet är slut och en spännande kvällsföreläsning med Sara Lund/Claes Smith… och träna? Ja, kanske…
  Ha en härlig kväll!
  Kram Helena

  Reply
  • Lingon
   22 augusti, 2011 at 19:53

   Ja, det verkade kanske lite mycket när jag radade upp allt? Men det är inte så mycket här..
   Kul att gå på kvällsföreläsning, det har jag inte gjort på länge och en ganska höstig aktivitet?
   Kramar och ha en fin kväll du med!
   L

   Reply
 • Emma
  23 augusti, 2011 at 08:14

  Älskar koftan!
  Denna veckan är sista veckan innan vardagen så vi (läs jag) försöker få lite fason på den och mjukstarta vardagen. Fast igår var en sådan konstig dag. Vi kom hem från akuten vid femtiden och då gick vi direkt till sängen och sov till halv två på em. Så hela dagen blev konstig.
  Idag blir det en del promenader och fortsätta styra upp vårt liv lite.
  Jag längtar faktiskt till att börja jobba igen. Få ngt att längta efter, vilket ju då blir helgen och semestern. *s* Att ha en kalender som måste kollas innan man kan boka in sig. Det där vardagspusslet som ska läggas. Ja jag vet det låter konstigt men jag har kommit att sakna sådana saker under min föräldraledighet.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   23 augusti, 2011 at 10:59

   Vilka dagar du har haft? Man blir ju så uppåner vänd av akutenvistelser. ;-( hoppas det är bra nu.

   Jag förstår att du är sugen på rutiner och att börja jobba igen, det är så skönt när man väl kommer in i det igen.

   Kraam och ha en fin dag!!

   Reply
 • Vivvi
  23 augusti, 2011 at 08:41

  Tänk att du får då till dina outfits med klockren matchning jämt 🙂 Supersnyggt och somrigt och höstigt på en gång, alltså perfekt nu 🙂

  Kram och tack för din omtanke hos mig i helgen. Betyder mycket och värmer…
  /Vivvi

  Reply
  • Lingon
   23 augusti, 2011 at 11:01

   Tack för den komplimangen!!! 🙂 Den blir jag så glad för, för du är såå stildrottningen herself, bara så du vet?!

   Kramar och ha en fin vecka, så gott det går. <3

   Reply

Leave a Reply