Menu
speciella inlägg

när man vaknar på rätt sida

I morse vaknade jag med lätt hjärta, jag hade drömt om min kusin i USA som fick barn för en vecka sen och i drömmen var jag där och hälsade på..och snusade på en liten nyfödd i håret..härligt ..så vaknade jag lite till och tänkte att jag ska ringa henne lite senare idag, de är väl sex timmar efter oss så om jag ringer i kväll så kanske man får tag på henne och får höra med egen röst hur det står till? Har allt gått bra? Hur mår du? Hur mår ni? Så mycket frågor jag vill ställa, och framför allt tala om att jag tänker på henne…och hennes nyfödda lilla bebbe..

Med en varm morgonkänsla i kroppen..jag brukar inte ha det så ofta för jag vaknar ofta med stel kropp och olust, jag är helt enkelt inte en av dom som sover så där jättebra på nätterna, så är det bara.. men idag…värme….♥

För nere på kökbordet låg en samling saker som kom i posten i går som bara låg där och blänkte nästan i solljus. Ett så vackert kuvert ..och lika fint inuti som utanpå med fjärilar som jag bara älskar…jag menar om jag skulle starta en ny blogg så skulle jag kunna tänka mig namnet ”Butterfly woman” eller kanske inte…;-D Men fjärilar alltså…mmm.

Ja, paketet som hörde till fina kuvertet innehöll en present från Karen på Fullcirclestar som tack för att jag hjälpte henne hitta drömkoftan för ett tag sedan. Så överraskad jag blev igår? Tack snälla!♥

Passar ju perfekt till underlaget här, hihi!

Så en kopp kaffe och fin utsikt det är vad jag har ägnat mig åt en timme här…och nu återstår en skön helg..och alltså det är rätt fint det här med att blogga? Framförallt vad det för med sig i form av vänskap och nya äventyr. Så jag vill passa på att tacka dig som läser här ordentligt! Tack. ♥

Inte minst för alla glada tillrop från igår, hihi!

Idag känner jag mig lite lurad av maken? Han kläcker ur sig sent på kvällen, duuu jag är ledig i morgon?  What? säger jag. Kunde du inte kläckt det i förväg…då hade vi ju kunnat planera att göra massa saker, åka till xxxx, fixa yyyy, hälsa på zzz?

Han: Jo, just det..hehe nu har vi ju inga planer så jag kan vara ledig. Vi kan vara lediga! ;-D

Jo, jag är lurad. På ett bra sätt.

Kramar och ha en fin fin dag!

L

No Comments

 • Herr Lingon
  20 augusti, 2011 at 09:56

  Planera något på ens lediga dag? Nu förstår jag inte vad du menar … 🙂

  Reply
  • Lingon
   20 augusti, 2011 at 18:51

   Mummel…Filur!! 😀

   Reply
 • Hilde
  20 augusti, 2011 at 10:10

  Vilket underbart paket från Karen! Lite lurad är du nog, men du har i alla fall ledigt:)
  Ha en fin dag!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   20 augusti, 2011 at 10:40

   Japp. Han är så klurig maken. Och jag som tror att jag lurar honom ibland?

   Kramar och ha finaste dagen,
   L

   Reply
 • Åsa
  20 augusti, 2011 at 10:36

  Åh va gulligt, man blir rörd 🙂
  Ha en riktigt ledig dag nu. Det ska vi ha här i Stockholm.
  Kram till dig

  Reply
  • Lingon
   20 augusti, 2011 at 10:40

   Tackdetsamma, lycka till med svamplockeriet!
   kram

   Reply
 • Marie
  20 augusti, 2011 at 10:53

  Vilken härlig start på morgonen och finaste sakerna du hade på bordet! Smart man du har 🙂 Ha en mysig dag nu! Själv ska jag till matmarknaden och köpa de största kronärtskockorna de har och tomater såklart 🙂 Kramar!

  Reply
  • Lingon
   20 augusti, 2011 at 18:52

   Åh vad härligt. Oxhjärtetomater eller vad de nu hette?
   kramar och ha det fint!

   Reply
 • Elsy
  20 augusti, 2011 at 11:30

  Men vilken härlig helg hälsning som du spelat in i går såg den just. Fina toner och fina kläder, som vanligt.
  Trevlig oplanerad helg du med 🙂

  Reply
  • Lingon
   20 augusti, 2011 at 19:15

   Hihi, kul att du såg den!
   Finaste lördagskvällen till dig.

   kram

   Reply
 • Tonemor
  20 augusti, 2011 at 13:27

  For en flott måte å våkne opp på, for et vakkert paket från Karen, jeg gleder meg med deg, Lingon, du er så gullig og fortjener det beste 🙂 Kramar och ha en helt herlig ledig dag med maken uten planer som sikkert utvikler seg til spennende nya eventyr <3

  Reply
  • Lingon
   20 augusti, 2011 at 19:16

   Tack så mycket Tone! Dagen blev så fin och vi har varit i Lund en svängom och det var sol, så skönt.
   Kramar till norrbaggan och ha en fin fin kväll!
   L

   Reply
 • Fröken Abbe
  20 augusti, 2011 at 16:57

  Han visar att han verkligen känner dig väl, herr Lingon!
  Vilken underbar present med det vackra brevet!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   20 augusti, 2011 at 19:16

   Ja men alltså, vilket fint kuvert. Undrar nästan om jag ska jaga fatt i dom? För fjärilar är så fint!!!
   kramar!

   Reply
 • Helena
  20 augusti, 2011 at 17:49

  Herr Lingon är en klok man som vet vad Fru Lingon behöver 😉 Njut av er lediga dag!
  Vilket underbart kuvert OCH lilla lila väskan, så söt!!! Överraskningar som den är ljuvliga…
  Kramar Helena

  Reply
  • Lingon
   20 augusti, 2011 at 19:17

   Ja, överraskningar är det bästa!
   Ha en fin fin kväll Helena,

   kramar!

   Reply
 • Frösötös
  20 augusti, 2011 at 18:37

  Listiga listiga Hr Lingon 😀
  Kram från tågstationen i Örebro 🙂

  Reply
  • Lingon
   20 augusti, 2011 at 19:18

   hihi, ja han är visst klurigare än jag tror…hmmmm. Vem lurar vem liksom? ;-D
   Hoppas du haft det underbart i dag!

   kram!

   Reply
 • Att vara någons fru
  20 augusti, 2011 at 18:51

  Men jisses, vilket kuvert! Förstår att du blev glad 🙂

  Reply
  • Lingon
   20 augusti, 2011 at 19:19

   Ja, jag funderar på om man kan rama in det eller göra något med det…sparas ska det…<3

   kram!

   Reply
 • Sofia
  20 augusti, 2011 at 19:47

  Fina saker! Visst är det lite klurigt med såna där saker som man inte vet vad man ska göra med men som absolut inte kan slängas! Jag hittade en hel låda med såna saker sen jag flyttade senast (ca 5 år gammal) Funderade på att slänga lådan utan att öppna men det tillät inte hamsterhjärnan… Längst ner på botten hittade jag en guldring som jag hittade för jättemånga år sedan lämnade till polisen och sedan fick. Beställde ett sådant där guldkuvert som dom gör reklam för och vips hade jag 973:- på kontot (en tradera drömklänning typ) Några saker ur lådan blev faktiskt kastade men resten får vara kvar i skattkistan – kanske öppnas den åter om 10 år och då kanske helt andra ting får ett nytt värde!

  Reply
  • Lingon
   20 augusti, 2011 at 20:42

   Åh du fick mig att tänka på filmen Amelie från Montmatre, när hon hittar lilla lådan med minnessaker i badrummet. ;D
   Den är sååå fin. Och tänk att du fick en klänning av ringen, det är ju helt fantastiskt!

   Kram!

   Reply

Leave a Reply