Menu
Lingon om.....

Sagolika planer

Ja. Det är Tisdag. Alltså träningsdag. Så även torsdag och söndag. För på måndagar ska man vara glad om man överhuvudtaget står på benen på kvällen och på fredagar och lördagar ska man vara ledig..onsdagar…ja det är ju lillelördag.

Men för att inte tappa tråden här helt och börja svamla om trevliga förslappande helgaktiviteter så är det tisdag idag. T-dag som det står i protokollet för ökad intern personlig livskvalité – alltså gäller träning idag.

Men jag motsäger protokollet lite. Jag vill inte. Jag vill ju göra det här.

Äta delikata räkor och dricka iskylt vin. Det tycker jag låter mycket bättre än träning?

Kan man tillföra det till protokollet och stryka det där med tisdagsträning? Inte? Nähää…men men bara denna veckan då? Nästa vecka blir det andra bullar? Nähää…men men….åh….. !

Ja, protokollet är envist och jag har ju skrivit på att nu ska jag må bättre i höst, konditionen ska förbättras och då blir jag gladare det vet jag ju, okej då, och om något gram trillar av mig så gråter jag väl inte direkt heller och man blir visst piggar av träning så. Och dessutom ska man inte svika sig själv, vad man har bestämt. Det ska man respektera.

Suck. Sablar.

Nu går jag och tränar.

Fasiken vad jag är duktig.

Nu kör vi!

No Comments

 • Marie
  16 augusti, 2011 at 17:54

  Heja på vad du är duktig! Måste också… snart… 🙂 Kram

  Reply
  • Lingon
   16 augusti, 2011 at 17:56

   det är en humörhöjare.. Ja efteråt då..

   Kram och ha finaste kvällen,
   L

   Reply
 • mirka
  16 augusti, 2011 at 18:28

  Go Lingon Go !!!

  Reply
  • Lingon
   16 augusti, 2011 at 20:19

   Tack!!

   Reply
 • Camilla
  16 augusti, 2011 at 18:43

  …undanflykter, undanflykter haha vad du är rolig. Men du, varför inte ta vinet o räkorna EFTER träningen???
  Kämpa på!
  KRAM

  Reply
  • Lingon
   16 augusti, 2011 at 20:20

   Åh det hade varit gott? Bra idé. Men ikväll blev det lax och wok. Mums!!
   Tack för peppet!
   kramar

   Reply
 • Bettina
  16 augusti, 2011 at 19:17

  Visst är det jätteskönt, efteråt 🙂 Kan vara hur jobbigt som helst innan men bara man kör igång så är det ju riktigt kul, och , jätteskönt efteråt. Du är duktig! Helt klart värd lite räkor 😉 Ha en fortsatt skön kväll! Kramar

  Reply
  • Lingon
   16 augusti, 2011 at 20:21

   jag slickar i mig allt pepprat här i kommentarsfältet! 😀 Det var skiiiittråkigt att träna i dag men det gick och nu ska jag försöka på torsdag också.
   Tack för uppmuntran och ha bästa kvällen!
   L

   Reply
 • Frösötös
  16 augusti, 2011 at 19:18

  Ja det är du! Jag ligger snart i soffan 😀
  Kram

  Reply
  • Lingon
   16 augusti, 2011 at 20:22

   Soffan är sååå skön nu…efteråt. Hihi.
   kramar och må så gott

   Reply
 • Annelie
  16 augusti, 2011 at 19:40

  Duktig är vad du är..o ståndaktig! Själv har jag karaktär ”som en svängdörr” nu mera..suckar men är nöjd ändå. Orkar inte med ”duktighetsfaktorn” längre! Dock inte så snygg.. Unna dig något efteråt, mer än själva känslan..
  Kram kram

  Reply
  • Lingon
   16 augusti, 2011 at 20:23

   Ståndaktig vet jag inte med duktig, tack!!! Jag måste, det är bara så…för att må bra och sova gott. Träning är en lisa för själen.
   Tack, jag ska unna mig en liten chokladbit senare, är inte ens sugen nu.
   Kramar!

   Reply
 • Mallgrodan
  16 augusti, 2011 at 19:47

  Ska man träna ska man gå in för det ordentligt. Med all kraft och fokus på Träningen. Och det gör man bäst i morgon. Du är i alla fall duktig som har bestämt dagar och har en plan. Själv är jag som en badmintonboll i hård vind; totalt utflippad och med choklad- och soffhäng på näthinnan (vad det sista nu hade för likhet med en badmintonboll….?)

  Reply
  • Lingon
   16 augusti, 2011 at 20:24

   Åh älskade Mallgrodan är tillbaka! Så jag har saknat dig och din insikt i livets väsentligheter. Ja, en bit choklad lite senare…vi hade gäster förra veckan och jag glömde lite av efterrättens ingredienser i kylen. Hehe.
   Kram!!!!!

   Reply
 • Dr Molly
  16 augusti, 2011 at 20:04

  Otroligt duktig!!!! KRAMAR

  Reply
  • Lingon
   16 augusti, 2011 at 20:25

   Tack! Jag kämpar…:-D
   kramar tillbaka!

   Reply
 • Linda G
  16 augusti, 2011 at 20:10

  Du får ta räkor och vin efter träningen! Ja, räkorna i alla fall, det är väl hyfsat nyttigt va?! Kram

  Reply
  • Lingon
   16 augusti, 2011 at 20:26

   Räkor är bara mums! På fredag ska jag ta dom tror jag…:-D Tillsammans med sista avsnittet av Smallville och hålla maken i handen när han gråter, haha.
   Tack för peppet!

   Reply
 • Helena
  16 augusti, 2011 at 20:22

  Vad du är duktig som inte ger efter för frestelsen…
  Jag har inte fått tillbaka det minsta lilla uns av självdiciplin efter sommaren 🙂 Här kan det bara bli förbättring! Men det har jag i alla fall lovat mig…
  Kram Helena

  Reply
  • Lingon
   16 augusti, 2011 at 20:28

   Tack för de snälla orden Helena,
   Jag måste träna för att orka med jobbet. Det är som en konstig cirkel, eller så blir jag så trött av jobbet att jag inte orkar träna. Det händer ju också…:-D Men nu får den där cirkeln snurra på rätt håll.
   Kramar och du kommer igen!
   L

   Reply
 • Hilde
  16 augusti, 2011 at 20:34

  Vilken självdiciplin du har. Jag hade nog behövd hälften:)
  Kram

  Reply
  • Lingon
   16 augusti, 2011 at 20:49

   Kämpa Hilde!!
   kämpa.
   Kramar!

   Reply
 • Adela
  16 augusti, 2011 at 22:25

  Duktiga fina du!!=)

  Kramar
  Adela

  Reply
  • Lingon
   17 augusti, 2011 at 07:26

   Tack vännen!
   Kramar

   Reply
 • Oslotigern
  16 augusti, 2011 at 23:03

  Bra gjort, det hade jag nog inte klarat med det valet! Det är så lätt att alltid hitta 1000 undanflykter. Å andra sidan är soffan underbar efter ett pass.

  Kram kram söta och duktiga 🙂

  Reply
  • Lingon
   17 augusti, 2011 at 07:27

   Soffan är bäst!
   Vi kämpar på eller hur?

   Kramar

   Reply
 • jeanette
  17 augusti, 2011 at 09:50

  Du ska se att det flyter på bara du kommer in i hjulet och får bevis på att din prestation verkligen ger dig något och det i positiv form. Hejja hejja Lingon! Detta kommer gå vettu!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   17 augusti, 2011 at 20:02

   Det ska gå finfint!
   kramar

   Reply

Leave a Reply