Menu
Odd Molly

Odd Molly skorna?

klicka på bilden!

Jag hade sett fram emot ”måla skorna inspirationen” igår efter Odd Mollys modevisning, men klänningarna tog över styrningen på mina ögon, sorry skorna. 🙂 Men nu när jag tittar närmre så ser man, målat javisst. 🙂

Undrar hur lätta dom är att gå i? Jag beundrar dessa tjejer som kan.

Tack Odd Molly för en fantastisk visning!

No Comments

 • Helena
  12 augusti, 2011 at 23:35

  Färgerna är ju superläckra, men höjden på klackarna…. Finns inte en chans att jag hade klarat att gå i dessa 😉
  Kram

  Reply
  • Lingon
   12 augusti, 2011 at 23:40

   Nä inte jag heller..beundransvärt. Jag skulle kunna stå och posera i dom framför spegeln en stund kanske? 😀
   kram

   Reply
 • Karen
  13 augusti, 2011 at 03:14

  You are right. the painting is subtle but it is definitely there.
  I would tip over in those stilt-like shoes but they do look good.
  Kram,
  Karen XOXO

  Reply
  • Lingon
   13 augusti, 2011 at 09:44

   Yes, but they look beautiful. I could have a pair just to look at…:-D

   kramar

   Reply
 • mirka
  13 augusti, 2011 at 06:34

  Hej, kan du maila mej o berätta vad ska autokorrigeringarna ligga på fåör ” siffror”? Jag kan inte finxa det men vet klokare typer som kan laga det. Har förstått att i iphonen blir det bara en massa ”färgränder”! så snällä help, I need somebody! kram

  Reply
  • Lingon
   13 augusti, 2011 at 09:46

   Färgränder? Nää. Men prova att ta bort autokorrigeringar helt och hållet och se hur det blir. Du måste antagligen beroende på vad du har för plattform ändra bildstorlek så inte bilderna blir för stora i ditt skrivfält. Men prova..!
   Proportioner. 😀
   Iallafall jag måste rusa nu så jag kan maila i kväll kankse…?

   kramar och ha en fin fin dag
   <3

   Reply
 • Hilde
  13 augusti, 2011 at 08:22

  Inte mycket för Per att måla denna gången:) Men visst är skorna snygga, dock inget för en vanlig dödlig att vandra runt på.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   13 augusti, 2011 at 09:47

   Nej, den som ändå vore smal och lätt som en modell. 😀

   Eller ja. nä. Så mycket vill jag inte gå i högklackat.

   kram och må så gott!

   Reply
 • Vivvi
  13 augusti, 2011 at 10:45

  Jaaa, de skorna skulle jag kunna ha i alla färger 🙂 Helt klart en vanesak att gå i och i o m att de har platå fram + stabila remmar så tror jag de är superenkla att gå i 🙂 Annars kan man ju alltid ha dem när man sitter på kontoret och lägga upp fötterna lite fint på bordet 🙂

  kram
  /Vivvi

  Reply
  • Lingon
   13 augusti, 2011 at 19:40

   Åh jag tror du skulle kunna klara av skorna för du har vanan inne..och långa ben. 😀
   kramar!!

   Reply

Leave a Reply