Menu
Blusar, koftor / Odd Molly

när man har förmycket att göra – outfit

en powderoutfit dagar då man behöver power

Ja. Då får man skynda sig istället. Hjälp alltså jag har för mycket att göra. Veckan rusar och i eftermiddag har vi gäster till middag och en cheesecake skulle ha bakats igår, hur ska det gå? Köbekaga ska inhandlas istället men jag har inte gett upp hoppet om att baka till den dära drömkakan. Wihiiii. Och så ska jag andas. Andas…..mmmmhhh..åhhh. Det där med semesterlull-lunk är ju ett minne blott.

Åhh.

Nu ska jag lugna mig lite och istället säga tjohoo vi ska ha gäster? Och lägenheten är städad (hyfsat). Maten är inhandlad och jobbet, ja det går inte så bra heller med hänsyn till stressindex men det löser sig. Och i kväll kan man titta på Odd Mollys modevisning på nätet, om man vill och orkar och det är min plan för när gästerna har gått hem med mätta magar och ett leende på läpparna så ska jag krypa upp i soffan och synda med ett kallt glas rosé och den godaste cheesecaken kvarteret har skådat och så ska jag titta och åha och aha…och bara ta det lugnt.

Japp, sorry för värsta stressfrispelet men så är livet ibland. Vi hörs nog i morgon igen om det inte slipper ut lite bilder från när jag stökar i köket? 😀

Kramar och ha en fin fin dag!

 

No Comments

 • mirka
  11 augusti, 2011 at 12:08

  hej du fina, annars samma kombo som du men byxorna fattas???Ingen som vill sälja jamiroquee i storlek 2 eller 1 ? Pliiiis någong….kontakta mej……….

  Reply
  • Lingon
   11 augusti, 2011 at 14:04

   Ja de är pricken över i:et i en powderoutfit. Om jag ser ett par ska jag maila dig!

   Kraam

   Reply
 • Anne
  11 augusti, 2011 at 12:26

  Hej sötis .) Ja du måste andas……. Kom ihåg att gästerna först och främst kommer för att träffa dig o Hr Lingon – kakor å sånt kommer på andra plats! Fy fabian så listig du är – hade aldrig tänkt på att vika upp dem 🙂 Tack för gårdagens telefonskratt – jag log ett bra tag efter att vi hade lagt på 😉 Ok i dag hoppas jag!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   11 augusti, 2011 at 14:11

   Hihi! Det ska bara bli kul med gäster, jobbet strular och är boven till ett värde av 2,5 milj pengar. Mycket att tänka på…
   Tack själv och hoppas du orkar gå på visning en liten stund?
   Kraaam

   Reply
 • Helena
  11 augusti, 2011 at 12:27

  Snygg powderoutfit!
  Jag blir nästan lite stressad när jag läser om hur du har det i jobbe-tider… Två dagar kvar av min semester och sedan ser det väl likadant ut för mig… Hur som helst, hoppas ni får en trevlig middag! Sedan tror jag att kvällsaktiviteten ser lika ut för många av oss 🙂
  Kram Helena

  Reply
  • Lingon
   11 augusti, 2011 at 14:13

   Såsååå det var inte meningen att stressa dig ju. Men jag behövde avreagera mig lite…släppa ut lite luft. 🙂
   Då tar vi en myskväll snart!
   Kram

   Reply
 • ChristinaB
  11 augusti, 2011 at 12:29

  Andas ett extra långt andetag så ska du se att allt ordnar sig även utan stress:)

  Kramar du fina

  Reply
  • Lingon
   11 augusti, 2011 at 14:13

   In…………
   Uuuuuuuuut……

   Mmm så bra?

   Kram sötaste!

   Reply
 • Annelie
  11 augusti, 2011 at 15:01

  Läste ditt ”svar”, tack!! Du skall ju ha gäster o har mycket att ”stå i”..jag väntar o hoppas liite liite grann..
  Fin o skön klädsel du har idag! Dessa Long Frills cardigans är så underbara!! Fick hemleverat idag ( imorse..) när vi skulle iväg med hundarna en sådan fast i ”mid blue”. Beställde från Lisen i tisdags o kom alltså redan idag! Vilken snabb o trevlig service dom har..så nöjd o glad över den! Har den på mig nu med Never Forget the Reason dressen du vet. Tavlan är upphängd Blir fint tycker vi..
  Du har väl min mailadress eller..?! I fall att om menar jag..
  Önskar en trevlig afton hos dig!
  KRAM

  Reply
  • Lingon
   11 augusti, 2011 at 20:33

   Tack Annelie,
   Kvällen har gått bra och nu kan man pusta ut lite…puhhhh. Det är egentligen jobbet som stressar mig så att hemmafixa är helt okej..
   Kul men en long frill cardi, de är jättefina! Och en ny tavla..ahhh!

   kramar och ha en fin kväll

   Reply
 • Milott
  11 augusti, 2011 at 15:09

  Andas, andas, andas, vännen! Jag kände hur pulsen ökade på mig! haha,
  Hoppas Du får en fin kväll i alla fall! Själv blir det rockmusik på kafe i Malmö
  Kram

  Reply
  • Lingon
   11 augusti, 2011 at 20:34

   Ja, 😀 det blev ett lite hysteriskt inlägg..hihi.

   kramar och ha en fin kafélkväll,
   L

   Reply
 • Sofia
  11 augusti, 2011 at 15:55

  Den är inte så tokig den tröjan… Köpta kladdkakor i frysen brykar lösa gäster på fika hinner inte baka problemet här kombinerat med vanilj glass pyntad med frysta bär….

  Reply
  • Lingon
   11 augusti, 2011 at 20:35

   Nej, jag är inte sån som självplågar mig med stress egentligen, men ugnen måste ju invigas ordentligt. Har bara värmt köpepizza i den innan och idag ville jag så gärna bulla upp ordentligt.
   Kramar och må så gott

   Reply
 • Linda Sandell
  11 augusti, 2011 at 18:50

  Jag bara ler åt dina härliga bilder 🙂 Kram Linsan

  Reply
  • Lingon
   11 augusti, 2011 at 20:35

   Tack Linsan,

   Kramar till dig!

   Reply

Leave a Reply