Menu
Lingon om.....

Kusin vitamin

Idag är jag glad och pirrig och lite tårögd, ja för att jag är glad..! Min kusin ska få barn närsomhelst, inom ett dygn skulle jag tro och oj vad det är häftigt. Jag är så glad för hennes skull att jag själv vill krypa ur skinnet lite grann och för hennes föräldrar, min faster och farbror då.

Jihoo, idag blir vi en till i släkten.

Bilderna är för precis ett år sedan när hon gifte sig i Orsa i dalarna och vi hade lite släktträff och mys i ett par dagar. Det enda som är lite tråkigt är att hon bor i USA och det är ju lite långt så man åker inte bara över sådär för att säga hej och ta en fika och uppdatera sig. Nej, man morsar på facebook och skriver taffliga korta meddelanden istället och hoppas att man ses snart igen..

Jag har liksom bara en kusin. En. Och hon bor i USA. Och nu ska hon få sin första bebis vid 41 års ålder. Gissa om jag är glad för hennes skull? Sa jag det? 😀 Alltså finns det hopp för en kavat 37-åring som jag. Fortfarande. 😀

Håller tummarna här…♥

önskar dig som läser en fin fin dag!

16 Comments

 • Helena
  4 augusti, 2011 at 10:39

  Vilken lycka!!!
  kramar Helena

  Reply
  • Lingon
   4 augusti, 2011 at 14:20

   Ja det är..
   kram!

   Reply
 • Titti
  4 augusti, 2011 at 11:16

  En anledning att åka ”over there” o hälsa på kanske!!
  kram Titti

  Reply
  • Lingon
   4 augusti, 2011 at 14:20

   Ja ja hoppas på nästa sommar!
   kramar och ha en fin dag
   L

   Reply
 • Marie
  4 augusti, 2011 at 11:45

  Du är så fin <3 Hoppas du kan åka över och hälsa på någongång 🙂 Kramar!

  Reply
  • Lingon
   4 augusti, 2011 at 14:20

   Ja det ska jag göra minsann.
   kram på dig Marie!

   Reply
 • Helen
  4 augusti, 2011 at 11:50

  Härligt!
  Det finns absolut hopp för en kavat 37-åring. Denna käcka 48 åring fick sin vackra dotter för just 8 år sedan vid 40.
  Kram!

  Reply
  • Lingon
   4 augusti, 2011 at 14:21

   Det låter bra!
   kramar

   Reply
 • Runa
  4 augusti, 2011 at 12:00

  Så spännande, och kul!! Det där med avståndet vet jag allt om….å andra sidan brukar jag tänka att när man väl träffas ses man oftast lite längre perioder än om man skulle ses ofta….jag är inne på 3:e veckan nu i Sundsvall med min systerdotter och det är jättehärlig (även om jag är helt slut….3-åringar är energikrävande :-)! Kramar

  Reply
  • Lingon
   4 augusti, 2011 at 14:22

   Haha, jag kan se dig framför mig, lätt utschasad och lycklig ändå som man blir av treåringar. Mycket lekplatser kan jag tänka mig? Det gäller bara att ta vara på tiden. Hoppas ni har bästa sommaren.
   kramar

   Reply
 • Sofia
  4 augusti, 2011 at 13:57

  Nu fällde jag några tårar…

  Självklart ska du (Krakelspektakel) åka och besöka Kusin Vitamin over there!

  PS Jag bor bara halvvägs till Norrland från sköna skåne räknat jag tror det blev någon språkloop där 😉

  Reply
  • Lingon
   4 augusti, 2011 at 14:22

   Aww. Kram på dig Sofia.
   Ja, det blir lite missförstånd i bland när man skriver och läser..så är det bara..

   Ha en fin fin dag,
   L

   Reply
 • Bettina
  4 augusti, 2011 at 14:16

  Lycka <3
  Ha en bra dag:)

  Kramar

  Reply
  • Lingon
   4 augusti, 2011 at 14:23

   Tack detsamma till dig!
   kram

   Reply
 • Anna
  4 augusti, 2011 at 14:35

  Så roligt !!!
  Själv är jag ganska nybliven moster. Syrran min, fick sin 1a för 4 månader sen.
  Och hon fyller 43 nästa vecka 🙂
  Kram /Anna

  Reply
  • Lingon
   4 augusti, 2011 at 15:03

   Tack för det! Det finns hopp!
   ♥♥♥
   kram!

   Reply

Leave a Reply