Menu
Blusar, koftor / Odd Molly

trillade dit på en Odd Molly t-shirt

Godförmiddag! Ja, jag föll som en fura för den söta Smirk Tee, från Odd Molly Classics, den är bara så söt.

Ja, så nu skulle jag gärna vilja ha en av varje färg i varje modell: -D Men det får jag inte, haha. Någon som har sett var det finns Smirk Tank någonstans? Skulle jag vara nyfiken på..

Igår provade jag även den långarmade varianten; 095 – Peace-is-not-a-word LST, fast jag kommer nog att kalla den farfarströjan istället, och linnet; 098 – Peace-is-not-a-word Tank, och de är väldigt stora i storlek så jag hade valt stl 2 för mig, ifall någon finner denna information fantastiskt nödvändig och informativ? (för mycket Big Bang Theory-citat i mitt huvud) 😀 Jag är Sheldonized.

Vad dagen innehåller vet jag inte än, vi får se men nu är det en kopp kaffe till som gäller och ett träningspass på G.

Kramar och jag önskar dig en fin fin lördag!

No Comments

 • Anna Svensson crona
  30 juli, 2011 at 10:39

  Den farfarströjan hade jag hemma o vände igår. Den satt otroligt högt uppe i se hålorna så den åkte tillbaka. Inte lönt att ha en sak i garderoben som man redan efter en provning vet aldrig kommer bli använd. Annars var den så himla skön o fin så det är ledsamt tycker jag för min del.

  Reply
  • Lingon
   30 juli, 2011 at 11:34

   ja, visst var det smala långa armar? Lite tråkigt att den inte passade, jag provade en trea och en tvåa och den första hade nog minst en decimeter för långa armar på mig. Men vi kan ju trösta oss med att kläder verkar inte ta slut..:-D
   kram!

   Reply
 • Linda G
  30 juli, 2011 at 10:49

  I love Sheldon med:)
  Ha en fin lördag! Kram

  Reply
  • Lingon
   30 juli, 2011 at 11:35

   😀
   Detsamma!
   kram

   Reply
 • Bina - everydaymolly
  30 juli, 2011 at 10:53

  De är ju toppfina! Tanken finns hos country-dreams 🙂

  KRAMAR

  Reply
  • Lingon
   30 juli, 2011 at 11:35

   tack Bina, jag ska dit och kika!
   kramar och ha en go lördag!

   Reply
 • Milott
  30 juli, 2011 at 10:58

  haha, Lingon, jag hade trillat dit bara på ”ängla”märket eller ska det vara en fjäril?
  Farfarströja låter bra i mina öron, fast det är nog inte som de farfarströjorna jag tänker mig, Finns det en länk jag kan gå in på för att kolla bilder på dem?
  Många soliga kramar till Dig på en lördagsförmiddag!
  Milott

  Reply
 • Titti
  30 juli, 2011 at 11:13

  Åh, den där var ju söt! Måste nog ta mig in till stan en sväng inom snar framtid och prova lite… 🙂
  Sheldon rules!!!

  Önskar er en trevlig lördag!

  Reply
  • Lingon
   30 juli, 2011 at 11:38

   Ja men gör det! 😀 Skönt att det är fler än jag som är Sheldoninfekterade. Jag försöker häva ur mig liknande haranger som han men det går inte. Inte alls. 😀
   kram och ha en fin dag!

   Reply
 • Bettina
  30 juli, 2011 at 11:19

  Jättesöta är de!
  Här finns det inte heller några planer för idag, fast halva dagen har ju gått redan 🙂 Hundarna har fått sin förmiddags-promenad och är nöjda och trötta. Dags för en tur till lilla staden för att köpa lite lördagsgodis till dottern 🙂 Ha en skön dag! Kramar

  Reply
  • Lingon
   30 juli, 2011 at 11:39

   Ja, var tog dagen vägen. Jag har fortfarande inte fått min andra kopp kaffe.:-D
   Ha det bäst idag!
   kram

   Reply
 • Johanna Stålros
  30 juli, 2011 at 11:31

  Förstår att du föll den är ju superfin. Kram J

  Reply
  • Lingon
   30 juli, 2011 at 11:39

   Tack och ha en fin lördag!
   kram

   Reply
 • camilla
  30 juli, 2011 at 11:43

  Är smirk tee också stora?
  /camilla/gambia90

  Reply
  • Lingon
   30 juli, 2011 at 12:17

   Hej Camilla! Jag tyckte den var mer normal i storlek, har min vanliga trea.

   Ha en fin dag,
   Kram

   Reply
 • camilla
  30 juli, 2011 at 12:53

  åh vad skönt att höra, tack

  /camilla

  Reply
 • Helena
  30 juli, 2011 at 13:21

  Konstigt hur begäret kan sätta in… Man gillar en modell och huxflux vill man ha alla färger i den modellen?! Tur att man (ibland) har en inre röst som säger stopp 😉
  Kram Helena

  Reply
  • Lingon
   30 juli, 2011 at 14:27

   Ja, tur att den finns. 😀
   kram

   Reply
 • Nena
  30 juli, 2011 at 14:46

  Ja, det är för härligt när man blir ”kär”och vill ha alla färger…Har just lagt en pre-order på plagg nummer två i samma färg, utan att ha sett plaggen ens…suck, hopplösa jag!!!

  Dagarna rusar iväg tycker jag, även om man inte gör så mycket….Idag började jag med långfrukost på altanen, sen har vi hunnit sticka iväg och köpa fler korgar till vårt renoveringsprojekt tvättstuga, och ”tyvärr” var en av storlekarna slut så då fick vi dra till grannstaden och lämna de stackars tonårsbarnen hemma, och som av en slump var vi visst tvungna att ta en fika med utsikt över vattnet och om jag inte hann ta ett snabbdopp också bara så där…..Nu ska jag klappa på korgarna lite innan jag planterar blommor, bakar lavendelskorpor och kokar körsbärssås (obs! lla de där grejerna har varit i pipeline i flera dar nu, blir antagligen inte av idag heler,hehe….)
  Kram

  Reply
  • Lingon
   30 juli, 2011 at 14:55

   Åh det lät så romantiskt? 😀 Lavendelskorpor och spontandopp. Jag blir ju helt nipprig av tanken…..
   Det låter som om du är så bra på att ta tillvara sommaren och njuter, det blir jag helt inspirerad av. Idag är det inte så mycket sommar här men i morgon eftermiddag grillning och släkt allt på en gång så det ser jag fram emot massor. Och storebrors barbecuesås…:-D
   kram och trevlig kväll! och vad var det för plagg? nyfiken.
   L

   Reply
 • Nena
  30 juli, 2011 at 17:14

  Hehe, ja nu blev du nyfiken va??!! (Drop needle top )
  Ja, lite blommor har jag hunnit plantera iallafall, nu ligger jag i solstolen och funderar på om det ska bli några lavendelskorpor??!! Eller lite wii fit kanske….)
  Kram

  Reply
  • Lingon
   30 juli, 2011 at 21:15

   Drop needle top? Vilken är nu det? Jag måste kolla……
   Här har det tränats i dag…hrm och spelats supermario!

   kram

   Reply
 • FinaTina
  30 juli, 2011 at 18:45

  Oj nu fick du mig att få ha-begär på ytterligare ett plagg… Trodde annars jag var klar. Alltid bra med storleksinfo, tack för det. I too, am Sheldonized… 😀 Helt underbar, men vilken tur man har lärt sig kompensera med åldern, annars hade jag kanske varit lika svår att vara med som honom…
  Kram kram/Tina

  Reply
  • Lingon
   30 juli, 2011 at 21:15

   Kan jag aldrig tänka mig, haha!Sheldon är nog en klass i sig själv och du är bara söt!

   kram och ha en fortsatt fin helg,
   L

   Reply
 • K. Stamberg
  30 juli, 2011 at 20:51

  Åhh så söt! Förstår att du inte kunde motstå den!

  Reply
  • Lingon
   30 juli, 2011 at 21:16

   Det är de små detaljerna som gör det..Odd Molly är lurig på att förföra..

   kram och trevlig helg!

   Reply

Leave a Reply