Menu
Lingon om.....

Dagens lilla outfit & Megatantvarning

Smirk tee och pleated denim skirt. En uniform jag skulle kunna bo i på jobbet med en kofta till, otroligt trivsamt om än lite småtråkigt om jag får våga säga så. 😀 Jag menar…vitt? Var är färgen?

Jag går och plockar med lite av varje idag och tänker att jag nog ska börja jobba på måndag ändå. Bestämmer själv om det ska vara en vecka till eller inte men vädret är ju så tråkigt och lynnigt här hos oss så man vet inte om man ska dra fram bad eller regnkläder eller möjligvis båda.

Och i allt det så går jag och tänker och tänker och grubblar och utvärderar och analyserar, för sån är jag bara. Har semestern varit bra? Kunde den blivit bättre? Har vi gjort det vi tänkt? och så tänker jag framåt och planerar lite för jobbet i höst och går och peppar mig med tankar på smarriga veckomatsedlar och fiffiga lunchlådor att ha med sig. För jobbet analyserar jag också, hur ska jag kunna jobba bättre, må bättre? Nya veckorutiner?

Hujeda mig vad mycket tankar. Men det är bra. För jag är fast beslutsam om att långsamt i små steg alltid förbättra mitt liv och då måsta man titta lite på det. Vad kan jag göra bättre? Hur ska jag undvika att falla i den dära fällan som jag alltid trillar i?

Vad göra?

När hösten kommer och man jobbar i sitt lilla ekorrjhul så sitter man obönhörligen fast, i sina vanliga gamla spår eller dåliga vanor och det är jättesvårt att ändra sig. Som att gå och lägga sig i tid på kvällen, och att äta bra lunch på jobbet. Om jag skulle klara dessa så vore mitt liv väldigt mycket bättre.

och….:-D eftersom det är mycket lättare att shoppa än att ändra mina vanor så gör jag väl det och börjar med den här:

 

Frozzypac .

En matlåda med inbyggd kylklamp i locket som håller maten upp till sju timmar. Hiss eller diss?

Finemangs hoppas jag och nu är det nog bäst att jag slutar här innan ni dör av tråkighet, herregud det är ju lördag och hon pratar om matlådor och att gå och lägga sig i tid? Megatantvarning på det här inlägget.

Kramar och ha en fortsatt fin lördag!

No Comments

 • Christina
  30 juli, 2011 at 15:06

  Puss!
  Älskar min tröja och jag ser ut ungefär som du idag:) Megatant, jajaja det bjuder vi på.

  Det ska bli bättre väder men det kan vara skönt att ha dagar kvar , vet aldrig vad som dyker upp.

  Har varit ute, dryga halvmilen blev det ” nöjd”

  Reply
  • Lingon
   30 juli, 2011 at 20:46

   Ja, jag får bjuda på att vara tant, hihi. Vad duktig du är som sprungit, yay! Så bra! Jag har stompat 30 min på crosstrainers så nu sitter jag här nuduschad och fin. Känns bara bra..

   kramar och trevlig kväll!
   L

   Reply
 • Frösötös
  30 juli, 2011 at 16:01

  Hahaha du är ju underbar – tänker på avslutningen 😀 Nyss hemkommen från stan och jaaa visst fick den följa med hem 😉 Jag ska återuppta min tidigare vana att sminka av mig och ta av mig linserna direkt när jag kommer hem för att vara nästan helt klar för sängen när det väl är dags. Dessutom tänkte jag vara så tråkig att jag lägger en pling i mobilen kl 22 – då ska datorn stängas av annars jä…… 😉
  KRAM

  Reply
  • Lingon
   30 juli, 2011 at 20:47

   En pling i mobilen? Det är ju rättså bra men jag kanske gör revolt mot ett pling…hmmm..
   Jag ska jobba på karaktären.

   kramar !

   Reply
 • Milott
  30 juli, 2011 at 16:07

  Jag vet! En superfärgad kofta till och tanten försvann med färgglatt halsband i ton också.
  Och Du är inte tråkig jag blev jättenyfiken på den där matlådan. Dagismaten kryllar ju av carb så jag får nog ta med själv i höst.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   30 juli, 2011 at 20:47

   Lådan är poppis bland lchfare så vi är inte helt fel på det.

   kramar och må så gott!
   L

   Reply
 • Annelie
  30 juli, 2011 at 16:55

  Söta du..skulle du vara tant!!?? Nääej..du är så klok o för man tänker igenom hur det skall bli bättre i sin vardag, behöver man absolut inte vara tant! (eller gammal..) Så har jag försökt, (obervera försökt..) i hela mitt vuxna liv, haha.. Lunchlådorna verkar smarta, varför köpa något som inte fungerar..??!
  Trots de sista två dagarna tråkiga väder tycker jag (som visserligen stått inomhus o målat) att vädret varit helt perfekt denna sommar! Inte så brun men det beror ju på jag aldrig solar heller..
  Njut av helgen o se vad du kommer fram till i lugn o ro!!
  KRAM

  Reply
  • Lingon
   30 juli, 2011 at 20:49

   Du har nog haft lite mera sol än jag hoppas jag? Hoppas att den tittar fram i morgon.

   kramar och ha en fin helg,
   L

   Reply
 • Emma
  30 juli, 2011 at 17:15

  Dom lunchlådorna har jag också funderat på. Jag är så dålig på att ta med mig bra lunch till jobb. Knäckemackor är ju så lätt att äta.

  Att komma i säng i tid har alltid varit ett stort problem i mitt liv, hela min familj har samma problem. Jag förstår inte hur jag ska orka med hösten om jag inte också börjar skärpa mig.
  Någon skrev om en pling i mobilen för att inse att man måste gå och lägga sig – smart!

  Reply
  • Lingon
   30 juli, 2011 at 20:52

   Det är så svårt när man känner tvång att man måste lägga sig…alla tvång över huvudtaget att man måste..
   Men vi får försöka i höst…så gott det går!
   kram!

   Reply
 • Marie
  30 juli, 2011 at 17:37

  Å vilken fin topp! Du är jättefin och träskorna lyser ju upp 🙂 Kram

  Reply
  • Lingon
   30 juli, 2011 at 20:52

   tack vännen! är du hemma igen?

   kramar !

   Reply
   • Marie
    30 juli, 2011 at 21:22

    Japp 🙂 Nu är jag bad- dåre i min egen stad 🙂 Kramar

    Reply
    • Lingon
     30 juli, 2011 at 21:23

     härligt!

     Reply
 • Josanne
  30 juli, 2011 at 19:56

  INTE tantvarning! Smartvarning! Blir peppad att ta efter ditt tänk! Gillar! Kram finaste och hälsa maken!

  Reply
  • Lingon
   30 juli, 2011 at 20:53

   Tack du..fast tanter är nog bra?
   Kram och hoppas att vi ses snart igen!
   L

   Reply
 • Hilde
  30 juli, 2011 at 22:14

  Haha, ingen tantvarning tycker jag, bara sunt folkvett. Smirk tee är verkligen jättesöt, så jag förstår önskan om en i varje färg.
  Ha en fin kväll!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   30 juli, 2011 at 22:17

   tack Hilde!
   Jag har skickat ditt paket idag. Hoppas det kommer fram snabbt som bara den.

   kramar

   Reply
 • Coquina
  30 juli, 2011 at 22:52

  Jag ger frozzypac HISS 🙂 Vill tipsa om min sommartävling jag har på min matblogg, vore superskoj om du ville vara med och tävla 🙂

  Reply
  • Lingon
   31 juli, 2011 at 10:57

   jag ska kika in och titta genast! Tack för tipset.
   kram

   Reply

Leave a Reply