Menu
Odd Molly

Guldsjalen latmasken och photoshoppen

Idag är jag ypperligt lat och gör ingenting. Fast det är inte riktigt sant..jag har lärt mig mer i photoshop idag och fixat och trixat.

Tänkte visa en liten uppdatering på sjalen som det går långsamt med, inte riktigt läge att sticka med ulltråd på sommaren för man blir alldeles för varm i händerna. Men så här kommer den att bli, lite bubblig och vågig av mönstret. Kanske klar till jul? Eller helst långt innan.

Den här sjalen däremot är ju en praktfull sak, och jag är bara så kär iden. Så käääääär… Fransarna är lite jobbiga, de fastnar i allt så jag får vara lite försiktig. Igår fastnade jag i bildörren, i bälteshållaren, en en kundvagn på konsum…Här på bilden så hade jag vänt den vita lappen i sjalen utåt men lyckades fixa det i photoshop….kul!

och här har jag photoshoppat bort min mage på andra bilden. 😀 Så nu kan jag det. Men till vilken nytta egentligen? Jag menar, verkligheten är ju ändå som den är? Men men, det kan man kanske ha nytta av någon gång att kunna..vi får se.

Om jag kommer att se för konstig ut i bloggen framöver så får ni säga till. 🙂 Nä jag skojar bara, min kroppsform får vara…men färger och ljus kan jag redigera. Det tycker jag är helt ok.

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på resten av dagen? Det är lite mulet och avslaget ute, och jag har suttit nog inne. Men vad? Vi får se, det är en sån här mellandag med lite av varje tror jag.

kramar och ha en fin dag!

L

No Comments

 • Annelie
  28 juli, 2011 at 13:44

  Tror din sjal kommer bli ljuvlig..ser redan fint ut!
  Härligt du unnar dig att inte göra alltför mycket, mysigt att ”småskrota lite”..vi gör ungefär samma här. Har inte riktigt vant mig att maken min är hemma (idag hela dagen..) så det känns som en helgdag, fniss. Funderar om vi skall se på någon film, kanske Svinalängorna. Vi får se vad det blir..
  Förresten det där med att ”trolla bort” vet jag inte om jag gillar riktigt! Naturlighet har alltid varit min melodi.
  Ha en fortsatt mysig dag!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   28 juli, 2011 at 16:42

   Tack Annelie!
   jag tror också och hoppas att sjalen ska bli finfin.
   kram och ha en fin kväll!

   Reply
 • odd&me
  28 juli, 2011 at 15:33

  Sjalen är jättefin och jag gillar jeansoverallen! Den passar ju perfekt när du påtar i trädgården : ) Kramar

  Reply
  • Lingon
   28 juli, 2011 at 16:43

   Hihi, ja den gör…overallen. Men den är lite trång när man böjer sig tyvärr, annars så älskar jag den.

   kram och må så gott!

   Reply
 • chatarina
  28 juli, 2011 at 16:41

  Hej! Vilken fin sjal du gör, det ska bli kul att se den färdig sen 🙂 Du passar så bra i overallen!! Kramar

  Reply
  • Lingon
   28 juli, 2011 at 16:43

   Tack!

   kramar

   Reply

Leave a Reply