Menu
Lingon om.....

Spegel spegel på väggen där…..

….säg mig vem surast i landet är?…

Ja så sur är jag inte, men det var lite kul att skriva så. Men alltså vilken vecka, uruselt väder, urusla nyheter och så några repriser där emellan. Fast i tisdags var det finfint och i torsdags var det roligt värre så när jag tänker efter så är det inte så dumt ialla fall. För min del då.. Den här surheten yttrar sig i rastlöshet och samtidigt vill jag inte göra nåt. Det liksom kryper i kroppen och jag skulle behöva jobba bort lite energi? Hugga ved eller nåt kanske? Baka bröd? Grannen har iofs ved så jag skulle kanske kunna knalla dit med en yxa och gå loss. Men det är kanske straffbart att ge sig på annans egendom…eller så skulle han bara bli överlycklig.

Dagen har inneburit ett rasande spännande besök på CG (citygross) där det inhandlades förnödenheter och mitt emot finns en möbelbutik så det blev en spegel till hallen och nu öppnas det en värld till nya fotoäventyr och dårskaper. Himla fin och för en femhundring är jag helnöjd. Den är svagt silverfärgad på ramen men den ser nästan vit ut på bild. Nu återstår att fixa lite belysning så blir det prima.

Ja, maken börjar jobbar igen i morgon, det är väl det som gnager i mig. Att nu är det slut på sköna sovmorgnar och långa frukostar tillsammans….men jag ska tänka på att det kommer att bli bra ändå och kanske t om skönt att komma tillbaka i rutinerna..

Men stopp ett tag..det är ju söndag än så länge, så jag håller här och klamrar mig fast i nuet. Och nuet säger fika…genast.

Kramar och jag önskar en trevlig kväll, sorry my gnäll. (fulrim här av oanad kvalité)

L

No Comments

 • Helena
  24 juli, 2011 at 16:42

  Det är nog lite ”slut-på-semesten-ångest” här också 😉 Nu ska jag iof bara arbeta en vecka och sen ha två veckors ledighet till, men mannen arbetar ”tvärtom”… Ja, du förstår vad jag menar…

  Det gäller att njuta av nuet, precis som du skriver… så njut av fikat! Det ska jag med göra…
  Kram Helena

  Reply
  • Lingon
   24 juli, 2011 at 17:59

   Ja, man kan väl få lite till? Bara lite? 😀
   Hoppas att fikan var god.

   kram!

   Reply
 • Marie
  24 juli, 2011 at 17:54

  Vilken fin spegel! Och vilket fint Lingon 🙂 Själv har jag njutit av den maffigaste tårtbit jag någonsin ätit! Finns gott om smaskigheter här på Island 🙂 Kram

  Reply
  • Lingon
   24 juli, 2011 at 18:00

   Någonsin? Då måste den varit helt fantastisk!!!
   Kul att höra från dig även från semestern, ta nu och njut…och undvik den där nationalrätten med haj..brr.
   Ha det bäst och många kramar!
   L

   Reply
   • Marie
    24 juli, 2011 at 18:38

    Haha Adam körde med valvarianten igår :-S Inget för mig och min mage! Men Adam älskar att testa så dyker det upp haj i gul sörja på menyn tar han nog det 🙂 Han är och träffar en Isländsk kompis nu så jag ligger och slappat lite innan jag möter upp honom för lite mat! Kram igen!

    Reply
    • Lingon
     24 juli, 2011 at 20:14

     Hihi, jag har en vän på island och när han kom till Sverige hade han med sig en flaska isländskt brännvin, det hette Black Death eller nåt sånt..
     Ha det underbart och hoppas du provar blå lagunen.
     kramkram!

     Reply
 • Solid
  24 juli, 2011 at 18:15

  Hej!

  Brödbak är skoj, att ta tag i en stor vedhög är även det roligt och särskilt att stapla så där snyggt i lite olika former, i år blev vår rund. Tror nog grannen skule bli glad, förvånad men glad!
  Inser att vi borde köpa spegel men när vi äntligen skulle köpa en så ansatte veligheten och vi kom hem spegeltomhänta.

  Kramar från Eva

  Reply
  • Lingon
   24 juli, 2011 at 20:11

   Hihi, hej Eva! Nu har jag lugnat ner mig och grannen ska få ha sitt bränne i fred. Men det kanske hade varit en hit att överraska honom?

   Det är lite svårt att bestämma sig för spegel tycker jag, storlekar och så..men idag blev det så bra för priset var trevligt.

   kram och trevlig söndagkväll!
   L

   Reply
 • Annelie
  24 juli, 2011 at 18:37

  DU är finast i spegeln där..såklart!! Roligt med nytt o fint i hemmet. Njuter verkligen varje dag över det mina ynka ögon vilar på i hemmets vrå! Sedan kanske andra skulle tycka det är fjuttigt men JAG är tacksam o glad för det jag har, det viktigaste ändå.
  Förstår din gnagande känsla när din käresta ska börja jobba igen. Livet är ju som vi alla vet inte beständigt, roligheter, tragedier o sorger mm blandas huller om buller. Har själv varit inne i en som det känns oändlig period med tokgalet m tråkigheter.. Har man någon att dela med känns det ju ändå ändå lättare i längden, jo det veet du ju förstås. (svammel svammel..)
  Idag har jag i alla fall varit o ”shoppas loss” rejält..tokigt ja. Fast väldigt väldigt roligt..
  Njut nu resten av kvällen!!
  KRAM

  Reply
  • Lingon
   24 juli, 2011 at 20:12

   Så roligt det låter att shoppa loss? Det tycker jag du gör helt rätt i och har lite roligt.
   Och vad glad jag blir att du njuter, för det ska man ju av vad man har. Jag kämpar med det ibland och ibland går det helt av sig själv..

   kramar och ha goaste kvällen, här är det film på gång.
   L

   Reply
 • Milott
  24 juli, 2011 at 19:04

  Snygg spegel! Just det nuet var det! Vi har så svårt att vara här och nu!
  Idag har jag varit i Eslöv och lyssnat på ett band vid Trollsjön. Trevligt!
  Kram
  Milott

  Reply
  • Lingon
   24 juli, 2011 at 20:13

   Det låter trevligt, Trollsjöområdet är jättemysigt och lummigt.
   kramar och trevlig kväll!

   Reply
 • Linda G
  24 juli, 2011 at 20:54

  Fin spegel:) Jag känner så himla väl igen mig i dina tankegångar! Jag har haft en veckas semester, en kvar. Och går redan och har lite halvångest i stället för att njuta av ledigheten som är kvar. VARFÖR gör vi så för?! Kram!

  Reply

Leave a Reply