Menu
Trädgården

Räddningsaktion

Mitt i natten, ja precis innan vi skulle lägga oss i går så kom jag på att jag skulle ut och rädda en pelargon, minst en från regnets obönhörliga nedfart. Så jag begav mig ut i pyjamas med paraply i handen och försökte lokalisera min zonarctic pelargon Lara Suzanne någonstans i mörkret. Jag har liksom haft Suzanne i två år men hon har inte blommat förrän nu, för ett par dagar sen var det premiär och jag tänkte minsann inte låta lite regn paja en upplevelse som man väntat på i två år?

Men det är inte så lätt att flytta en jättepellis med en hand när man har ett paraply i den andra så jag fick kompromissa lite med vattenskyddet över huvudet. Men iallfall, nu en hel fin australiensisk pelargon i köket att njuta av. 😀

Idag är det annars en lugn dag. Jag tittar på bilderna från i går och njuter och suckar lite nöjt och leker med min mössa som blev gårdagens köp. Mest för att den är söt tror jag, och kanske kan jag ha den på tidiga morgoncykelturer, eller när solen bränner? Men mest för att den är söt.

Det finns lite drömmar om att åka till Ikea och handla saker till hemmets förbättring, men jag tror inte det…blir nog en skön slappedag istället.

Kramar och ha en fin fin dag! L

[slickr-flickr tag=”mossa” type=”gallery” ]

No Comments

 • Linsan
  22 juli, 2011 at 13:09

  Din mössa är verkligen söt och du i den 🙂 Kram L

  Reply
  • Lingon
   22 juli, 2011 at 17:13

   Tack Linsan! Jag har bott in mig i den i dag.
   kramar

   Reply
 • Ina
  22 juli, 2011 at 13:47

  Ser ut som ni hade en riktig toppendag, kul!! 😀
  Älskar ditt inköp och skulle kunna tänka mig en sådan faktiskt men sedan är frågan, precis som du skriver när ska man använda den och kommer man använda den? Men vad heter den egentligen, söker man på OM hemsida heter den Poplin frill blouse eller något sådant och det kan väl verkligen inte stämma!? 😮
  Kram Ina

  Reply
  • Lingon
   22 juli, 2011 at 17:14

   Ingen aning vad den heter, men jag gissar på smallville knit hat eller nåt sånt..
   kram och trevlig helg,
   L

   Reply
 • Sofia
  22 juli, 2011 at 14:01

  Zonarctic har jag aldrig provat. Regn och pelargoner är inte en jättebra kombination… Härliga glada(o blöta) bilder i förra inlägget. Kram

  Reply
  • Lingon
   22 juli, 2011 at 17:15

   De är lite speciella, lite knepiga och yvia i växtsättet och sen jättestora blommor..men det är ju sådär att när en besvärlig växt blommar fint så glömmer man allt som hände tidigare. 😀
   kramar!

   Reply
 • Annelie
  22 juli, 2011 at 14:06

  Fniss..ja men tänk vad man komma på framemot småtimmarna! Tur du kunde rädda den vackra Suzanne..kommer hon säkert ge igen åt dig för!
  Vilken enormt rolig dag du hade med de andra igår. Regn är inte alltid så kul men ibland gör det liksom inte så mycket. Din mössa är verkligen söt!!
  Kan klart o tydligt se vad dom andra systrarna har på sig..undrar faktisk mest över vad du bar för vackert rött en dag som denna..??! Du är otroligt fin i klädseln..
  Fortsätt o njut av lugna fredagen!
  KRAM

  Reply
  • Lingon
   22 juli, 2011 at 17:17

   Hej Annelie,
   Ja vilken blöt dag vi hade…med regn alltså: 😀 hihi.
   Klänningen är en easy round dress i dark pink, en bekväm härligt mjuk sak. Det är den som LindaG provar på översta bilderna i mörkgrått.

   kramar och ha en underbar fredagkväll vännen!
   L

   Reply
 • Att vara någons fru
  22 juli, 2011 at 14:30

  Helt UNDERBAR mössa! Klär dig verkligen!

  Reply
  • Lingon
   22 juli, 2011 at 17:17

   Tack!!!
   kramar

   Reply
 • Milott
  22 juli, 2011 at 20:58

  Och jag som inte klär i mössa tror att detta hade varit den rätta modellen för mig. Åh, vad jag vill ha en sådan! Jättefin! Du klär så bra i den! Ni verkade ha så kul igår. Mysigt! Det var ju väldigt vad Du är på bloggträffar, Lingon. Go with the flow……
  Kram
  Milott

  Reply
  • Lingon
   22 juli, 2011 at 21:52

   tack Milott,
   Jag gillar ju färgglada grejor som piggar upp. 🙂
   Visst bloggträffar hit och dit..haha. Jag började att blogga lite med syftet att träffa lite nya människor, och det har varit helt underbart so far och så att få lite utlopp för att vara lite kreativ varje dag. På något sätt..
   Och vi ska ha en kaffefika någon gång igen vid tillfälle,

   kramar och ha en fin helg!
   L

   Reply

Leave a Reply