Menu
Odd Molly

Trappa, tröst och Bikette denim

Efter en anings micklande och macklande och skämtsamma förslag om att hyra in lättviktiga akrobater från den turnerande sommarcirkusen så lämnade vi trappan och tygtavlan därhemma och smet ut för att söka lite tröst.
Det är lite högt att ta sig upp där..men vi har inte gett upp helt…än..:-D Så jobbigt när det inte går som man vill? Skratt och ilska om vartannat, och så känner man att man måste bara gå ut och göra nåt annat innan man bli tokig och flyttar upp kökbordet i trappan, bara för att prova alla möjligheter.

Ja, och trösten fanns ju nära tillhands med middag med ett par goda vänner och lite efterrätt…ganska mycket semestersynder, precis som det ska vara och glada skratt.

Jeansflicka idag och en lyckad kjolswapp med Tina, jag är jätteglad! Hennes var för stor och min för liten och nu är det perfekt. Så bra det är med bloggvärlden?

Och i morgon är en ny dag, med nya klätterambitioner..vi får se?

Ha en fin kväll, kram L

No Comments

 • Milott
  19 juli, 2011 at 08:46

  Jag vet, häng en lian med knutar så får mannen leka Tarzan och försöka därifrån!
  Idag blir det hemmafix.
  Ha en fullständigt underbar dag!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   19 juli, 2011 at 10:58

   Hihi, ja mannen har faktiskt en hemlig passion för att klättra i träd. 😉 får se vad vi kan åstadkomma.
   Ha en underbar dag du med!
   Kram

   Reply
 • Marie
  19 juli, 2011 at 10:18

  Hu det ser livsfarligt ut med bordet på trappen! Bättre att trösta sig med god glass och vänner än att slå ihjäl sig i en trappa 😮 Du passar väldigt bra som jeansflicka 🙂 Jättefint! Ha det så gott! Kramar

  Reply
  • Lingon
   19 juli, 2011 at 10:59

   Detsamma! Kram

   Reply

Leave a Reply