Menu
byxor & kjolar / Odd Molly

Sigh skirt och halvlek på dagen

Puuuust! I dag har jag målat och fejat och fixat färdigt dörrfodret på ovanvåningen. Det blir så himla fint så att jag undrar varför jag väntat så länge… Nu suckar jag ut med lite eftermiddagsmys i solen och har bytat om till Odd Mollys Sigh skirt i powder och en cremefärgad blus från Culture. Jag tror jag gillar kombon? Fast i ärlighetens namn är kjolen lite för varm för nu äntligen strålar solen. (tack danskarna!)

Mer semesteraktiviter då…ehrm….Super Mario Galaxy2! En massa filmtittande, Zodiak i gårkväll tyckte jag var för läskig så den gav jag upp, men sådär två säsonger av The Big Bang Theory och inne på den tredje. Ett halvt försök till träningspass och en gnutta sol i eftermiddag men på badfronten är det fortfarande ett ganska visset resultat, jag måste bada. Snart.

Nu ska vi ut och jaga beslag till min tygtavla så den kommer upp i trappan. Hur sjutton når man upp i trappen för att spika? Det blir nog kvällens funderande för mig….hmmmm? Stege i trappan? Nja.

Ha en fin fin eftermiddag! kram

No Comments

 • AnnaSC
  18 juli, 2011 at 15:57

  du får stå på mannens axlar…fniss!
  Snygg kombo.

  Reply
  • Lingon
   18 juli, 2011 at 22:04

   Jaa…en bra idé! Fast då behöver jag två män kanske..haha, för det är högt. Men tack en då..

   kramar!

   Reply
 • Josanne
  18 juli, 2011 at 16:33

  Skulle precis säga det Anna redan sagt; stå på makens axlar… :o)
  Vad duktig du är som fixar och donar. Ses vi på torsdag förresten? Kram!

  Reply
  • Lingon
   18 juli, 2011 at 22:05

   Klart vi ses på torsdag…
   kram!

   Reply
 • Too di Boo ♥
  18 juli, 2011 at 16:48

  Nu måste väl dörrar vara färdiga va=) och skriver jag med..~stå på hans axlar…=)
  kram kram..

  Reply
  • Lingon
   18 juli, 2011 at 22:05

   Nu är det klart! Äntligen, lite små dörrjustering här och var.
   kramar!!

   Reply
 • Nadia
  18 juli, 2011 at 16:51

  Finfin är du i Sigh!
  Ang trappan finns det speciella trappstegar som jag tror man kan hyra hos byggbutiker.
  Ha en fin kväll – kram,!

  Reply
  • Lingon
   18 juli, 2011 at 22:07

   tack för tipset! Vi är i valet och kvalet om vi ska strunta i allt i hopa..får se..
   Ha en fin kväll du med,
   kram

   Reply
 • Nena
  18 juli, 2011 at 16:51

  En sigh skirt flyttade in till mig idag, men den får allt invänta kallare tider!!! vad söt din var i powder! Stege i trappan kör vi här två gånger om året när lampan ska bytas mot en gigantus adventsstjärna och tvärtom. lika rädd varje gång när maken börjar klättra.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   18 juli, 2011 at 22:08

   Kul, kjolen är jättefin och du har helt rätt, den får vänta till kallare tider för den var lite väl varm.
   usch ja, det är otäckt med stege och vingel, vi har inte fått till det..än.

   kramar

   Reply
 • Helena
  18 juli, 2011 at 17:36

  Vad ni är aktiva! Här är det minsann inte det tempot…
  Ta det försiktigt om du väljer att stå på mannens axlar 😉
  Kram Helena

  Reply
  • Lingon
   18 juli, 2011 at 22:09

   Det är lite varannan var tredje dag med tempot här..mest slappar vi bara.-D
   Håller mig på backen tror jag.
   kramar och må så gott!
   L

   Reply
 • Vivvi
  18 juli, 2011 at 18:37

  Oj vad du är aktiv på semestern om man jämför med mig 🙂 Det där med att få upp saker i trappen är inte det lättaste. Försökte i julas med en julstjärna i fönstret vi har halvvägs upp i trappen och det var lönlöst så inga tips har jag. (Du kan ju tänka dig hur skitiga fönstret är ha ha). Vill dessutom ha en kristallkrona i taket i trappen och hur nu det ska gå till fattar jag definitivt inte 🙂

  Vad fin du är i Sigh skirt. Den är väldigt söt måste jag säga

  kram
  /Vivvi

  Reply
  • Lingon
   18 juli, 2011 at 22:11

   Tack Vivvi, jag är jättenöjd med kjolen och det är så roligt! Att få vara nöjd.
   Bra idé med att ha julstjärna i trappen ju..? Något att tänka på..
   Kristallkrona också…hmmm 😉

   kramar!

   Reply
 • Johanna Stålros
  18 juli, 2011 at 18:44

  Jag blir trött av att bara höra hur du sliter;) men visst är det skönt att få saker gjorda. Kram Johanna

  Reply
  • Lingon
   18 juli, 2011 at 22:11

   Ja, lite måste jag hålla igång, annars fastnar jag i horisontalläge. ;-D
   kramar och ha en fin kväll,
   L

   Reply
 • Linda G
  18 juli, 2011 at 19:25

  Fin som snus i kjolen:) Skönt med lite sol va?! Kram på dig!

  Reply
  • Lingon
   18 juli, 2011 at 22:12

   Tack! Vad är det jag har hört? Ni har varit i omnejden nära…? Hihi. Vi åker nog till Ystad i morgon…
   kramar!

   Reply
 • Marie
  18 juli, 2011 at 19:46

  Vilken söt dagens! Lycka till med doppet! Eller som en kompis till mig brukar säga; Man ångrar aldrig ett bad 🙂 Ha en fin kväll! Kramar

  Reply
  • Lingon
   18 juli, 2011 at 22:13

   Ahrg, fortfarande inget bad..nu hoppas jag på i morgon men vädret verkar inte så lovande.

   Stora kramen till dig!
   L

   Reply
 • Kajsa
  18 juli, 2011 at 19:55

  Du är så inspirerande med alla dina härliga kombinationer. Jag har gått och funderat på att köpa mig ett par Hasbeens så nu tänkte jag fråga dig om du har vant dig vid höjden på dina vackra, rosa och om du tycker att de är bekväma nog att satsa på?

  Reply
  • Lingon
   18 juli, 2011 at 22:17

   Oj men tack! .-D
   Hasbeensen tycker jag är helt okej med höjden, förvånansvärt lätta att gå i men denna modellen slingback? är lite stel framtill och jag har inte riktigt fått dem så mjuka som jag vill..
   De modellerna som är flätade framtill är lite mer flexibla tycker jag.. Men som sagt höjden är helt okej. Mina är nog lite för smala för mig framtill i foten (men det vill jag inte kännas vid, det ska gå!)
   Ja, jag känner inte att det här kanske var så upplysande men kanske något?

   kram och må så fint!
   L

   Reply
 • Annelie
  18 juli, 2011 at 20:58

  Söta rara du..det ordnar sig säkert!! Kjolen ser verkligen fin ut..undrar om det kan vara något för en ”långskånk”..?!
  Var rädd om dig Kramar

  Reply
  • Lingon
   18 juli, 2011 at 22:17

   Kanske det? Kjolar brukar väl passa bra på långskånkar? 😀 Och man kan sätta midjan lite var man vill…

   kram och var rädd om dig med.
   L
   <3

   Reply
 • Hilde
  18 juli, 2011 at 22:27

  Haha, det är du och min make som som spelar Super Mario Galaxy 2:) Vad fin kjolen var i powder.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   18 juli, 2011 at 22:47

   Det är bara så roligt! Och jag älskar att banorna är så lätta i början så man faktiskt klarar av det.
   kramar och ha en fin kväll!
   L

   Reply
 • Milott
  18 juli, 2011 at 22:42

  Åh, vad långt Dina krasse har kommit. Blommorna brukar jag ha i sallad och jag dekorerar mina dukade bord också med dem. Jag gillar en blomman. Jag har satt buskkrasse i år. Men det var verkligen fint med slingerkrasse bland vattentunnorna. Nu får jag nog ut och titta hur långt mina hunnit!
  Kram
  Milott

  Reply
  • Lingon
   18 juli, 2011 at 22:50

   De är så rara blommor och håller långt in på hösten hoppas jag. Annars så brukar jag mest ha blommor som står fint i juni och rabatten gapar tom i slutet av juli och framåt. Men jag försöker lära mig att tänka på att ha lite sensommarblommor.
   kramar och må så fint Milott,
   L

   Reply
 • Frida
  20 juli, 2011 at 08:05

  Mitt förslag är stege som nu binder fast i trappräcket.. SÅ gjorde min man när vi målade i trappen…

  Reply
  • Lingon
   20 juli, 2011 at 10:34

   Tack för tipset Frida, jag ska grunna lite på det. Men nu ligger det lite i vila tills vi orkar ta tag i det igen.
   Ha en fin fin dag!

   Reply

Leave a Reply