Menu
Lingon om.....

Danskarna, dom kan!

Var tog solen vägen? 🙁 I mitt sökande så har jag börjat kolla vädret och måste bara säga att DMI är ett strå vassare att titta på än vår svenska variant. Här finns iallafall en tredygnsprognos med nederbörd som man kan förstå, och enligt den så klarnar det upp där jag bor just nu vid 10:00 på morgonen, och se det stämmer!

Danskarna täcker ju södra delarna av Sverige upp till Östersund  så vi kan ju ta del av siten som bor härnere. Bara ett litet tips om du är solfrustrerad som jag.

Nu ska jag sörpla mera kaffe och väcka maken som fortfarande inte är uppe? Rekord..och jag är glad att han kan semesterslappa. Idag blir det mera hemmafix, vi ska måla färdigt och städa lite för det kommer nog släktingar på besök i veckan. Heminredningssuget fortsätter och nu är jag inne på blått/vitt för dagen.

Ha en fin måndag och vi hörs lite senare..jag känner för att fota mollysar idag tror jag.

Kram!

No Comments

 • Marie
  18 juli, 2011 at 10:10

  Tänk om allt det gula vore sol 🙂 Här är det varmt och blandat sol o moln.. Borde städa men är lite rastlös så det blir nog en promenix först. Ha en fin dag! Kram

  Reply
  • Lingon
   18 juli, 2011 at 15:33

   Ut i solen med dig, för nu på eftermiddagen skiner den här. 😀 Härligt!!
   Må så gott idag,
   kram

   Reply
 • Att vara någons fru
  18 juli, 2011 at 10:12

  Oh yes, de är bra mycket mer pricksäckra än vad vi är.
  Kram!

  Reply
  • Lingon
   18 juli, 2011 at 15:34

   Ja de är. 😀

   kram!

   Reply
 • Sofia
  18 juli, 2011 at 10:36

  När man har en sambonde så blir det mycket väder… Här är det yr.no som gäller! Gillar din imprime i blått den kommer nog att hamna på min shoppingbehov lista känner jag! Blev positivt överaskad när jag såg den gröna i Nora. PS Apropå gamla saker häromdan så har jag turen att ha plats för de gamla möbelliken som varit mormors osv i ett hus på gården.

  Reply
  • Lingon
   18 juli, 2011 at 15:36

   Imprimen är jätteskön, min skönaste klänning tror jag..
   Vi har också ett helt hus för våra grejor, annars så skulle det aldrig gå. 🙂

   kram!

   Reply
 • Fröken Abbe
  18 juli, 2011 at 10:56

  Japp, smhi och dmi kombinerat sedan länge!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   18 juli, 2011 at 15:36

   Bra, det är bara jag som fattat sent..hihi!
   kram

   Reply
 • Jeanette
  18 juli, 2011 at 12:56

  Här spanas det på vaderkanalen.se, yr.no och dmi.dk. 🙂

  Hoppas ni har en härlig dag i solen!

  Kram

  Reply
  • Lingon
   18 juli, 2011 at 15:37

   Tack för tipsen!

   kramar och ha det så fint du med!

   Reply
 • Helen
  18 juli, 2011 at 14:34

  Det stämmer säkert för förr brukade jag alltid kolla vädret på danska nyheterna. Speciellt när jag bodde i Malmö och Helsingborg.
  Kan nog däremot inte påstå att jag gjorde detsamma med finska nyheter i Stockholm =)

  Reply
  • Lingon
   18 juli, 2011 at 15:37

   Hmm. nä Finland är lite långt bort…

   kramar

   Reply

Leave a Reply