Menu
Höör / Klänningar, tunikor / Odd Molly

Kvällspromenix

Linda G, du inspirerar! Ja, till en lång fin kvällspromenad med långa skuggor och vackert gräs att titta på. Maken och jag är ute och rör på fläsket och njuter i sommarkvällen och diskuterar lågmält vad vi ska hitta på resten av semestern? Vi har en del planer som inkluderar övernattningar och äventyr, men samtidigt har vi inte spikat vilka dagar. Plötsligt får jag ett anfall av semesterstress och besvikelse att livet är så begränsat och inringat ibland……

I år har vi tre veckors sammanhängande semester tillsammans och det är rekord, vi hade två förra året, och åren dessförinnan endast en….och med kanske lite tur ett par lösa dagar här och där över året… Jag vill liksom bara ta maken och resa till ett annat land och gå upp i rök sådär fyra månader, kanske i en djungel någonstans eller på en slätt nere på Nya Zeeland där vi cyklar från by till by och bor på vandrarhem?

Jag känner mig lite trängd…och en vecka har redan gått. Men jag ska minsann tränga undan (haha) alla känslor av att det är ont om tid, för här ska njutas och slappas och varenda lite sekund ska vara semester. Bestämt! Inte ska man gräma sig under tiden? Det kan jag väl göra sen när jag sitter på jobbet?? 😀

Det måste vara så att jag behöver lite mera jordgubbsterapi? Verkar ju fungera på det mesta. 😀

Kram och ha en trevlig söndagkväll!

L

No Comments

 • Hilde
  10 juli, 2011 at 20:41

  Kör jordgubbsterapi, det hjälper! Jag känner igen det där med semesterstressen, det är jättejobbigt. Det är så lätt att säga att ”vi tar det som det kommer” men ändå inte. Förstår du vad jag menar?
  Kram

  Reply
  • Lingon
   10 juli, 2011 at 20:43

   Absolut…det är ju så lätt att säga det där…och man är tudelad på många sätt, vill göra så mycket och helst ingenting samtidigt.

   kram!!!

   Reply
 • Marie
  10 juli, 2011 at 20:47

  Det är alldeles för lätt att drabbas av semesterstress! Jordgubbsterapi kör jag också med 🙂 Hoppas det hjälper mot Bloggerstrul också! Kan inte kommentera hos många och har haft problem med mina egna inlägg med 🙁 Här verkar det gå bra i alla fall 🙂 Vilken tur! Kram

  Reply
  • Lingon
   10 juli, 2011 at 21:05

   Så glad jag blir när jag tittar in här igen och ser din kommentar! Mer jordgubbar åt folket och åt blogger så det blir nån ordning där…
   Ha en fin fin kväll, och lämna blogger tills i morgon.
   Kramar i massor!
   L

   Reply
 • Marie
  10 juli, 2011 at 20:49

  Glömde säga att det var väldigt härliga kvällspromenadsbilder 🙂 Kan nästan förnimma doften genom datorn 🙂 Kram

  Reply
  • Lingon
   10 juli, 2011 at 21:06

   Ja…träden är så fina och det doftade gräs tror jag och klöver kanske?och någon blomma….svårt att veta vad liksom..:-D
   kram!

   Reply
 • Frösötös
  10 juli, 2011 at 20:51

  Ser ju helt ljuvligt ut! Total motsats mot min kväll haha – har med påsens innehåll att göra 😉
  Kram vännen

  Reply
  • Lingon
   10 juli, 2011 at 21:06

   Och vad hade du i påsen? Matjesill med goda tillbehör? 😀

   kramkram!

   Reply
 • Bettina
  10 juli, 2011 at 20:53

  Ljuvliga bilder, älskar som sagt stooora träd 🙂 Och ta vara på er gemensamma semester och NJUT 🙂 Kramar

  Reply
  • Lingon
   10 juli, 2011 at 21:07

   Jag med, träden är mäktiga och ger ett lugn…så härligt!
   Hoppas att du har det jättefint, och njuter av sommaren du med.

   stora kramen till dig,
   L <3

   Reply
 • Too di Boo ♥
  10 juli, 2011 at 21:25

  Vad mysigt!
  En annan har varit i det våta hela dagen med Surikaten Bella och Baywatch Viggo:) kram 🙂

  Reply
  • Lingon
   10 juli, 2011 at 21:54

   Såg bilderna, ni var jättefina…..:-D
   Vill slänga mig i plurret….

   Kram!!

   Reply
 • Linda G
  10 juli, 2011 at 21:54

  Fina bilder:) Och jag känner igen det där med semester-stressen. Vi har alltid bara 2 veckor ihop, jag och mannen. Och så ska man hinna med så mycket som möjligt…….
  Skåneveckan är livsviktig för oss, att slippa allt som har med att göra nytta, hus-sysslor osv. Så bara 6 dagar kvar till mitt andningshål…..
  Kram!

  Reply
  • Lingon
   11 juli, 2011 at 10:52

   Nästa år tror jag vi gör som ni, en stuga vid havet. Kanske brevid? 😀 Hoppas ni får bästa vädret i år..

   kram!

   Reply
 • Oslotigern
  10 juli, 2011 at 22:45

  Semesterstressen är välkänd och jättejobbig! Men tycker faktiskt det brukar hjälpa efter ungefär en vecka – säker på att det kommer gå över nu när ni har långledigt i år också. Och jordgubbar och kvällspromenader gör det ju inte sämre i alla fall 🙂

  Kram kram och ha en fortsatt fin semester!

  Reply
  • Lingon
   11 juli, 2011 at 10:53

   Tack Tigern!
   Det känns bättre idag faktiskt och jag är härligt semesterslö..

   kram!!!

   Reply
 • Milott
  10 juli, 2011 at 23:35

  Man ska leva i nuet, Lingon! Inte tänka framåt, bara vara nu…….
  Kram

  Reply
  • Lingon
   11 juli, 2011 at 10:53

   Oki..:-D

   kramkram

   Reply
 • Att vara någons fru
  11 juli, 2011 at 08:27

  Försöööök att inte stressa övder det där. Du har ju tid, det är det viktigaste. Sen är det strunt samma vad du gör med den; om du sitter hemma, åker iväg, vadsomhelst. Njut av att bara ha tiden att göra inte ett skit.

  Kram

  Reply
  • Lingon
   11 juli, 2011 at 10:54

   Will do, som nu i pyjamas vid 11-tiden. 😀

   Ha en fin dag frugan!
   L

   Reply
 • Jeanette
  11 juli, 2011 at 09:27

  Usch ja, jag får redan ont i magen över allt jag vill hinna med på semestern men som jag då går och oroar mig för att inte hinna och jag har inte ens börjat min semester än……..

  Underbara bilder! Måste ju också tillägga att du varit mycket duktig med symaskinen, jätte vacker klänning på en vacker kvinna!

  Kram

  Reply
  • Lingon
   11 juli, 2011 at 10:55

   Tack Jeanette,
   Det är kluvet med semester när man har mycket att ta fatt i som bara kan göras under den tiden också, så har det alltid varit för oss…men nu ska det slappas idag som bara den…
   Symaskinen och jag kanske blir kompisar under dessa veckor också, vem vet?

   Ha en underbar dag!!!
   kram

   Reply

Leave a Reply