Menu
Lingon om.....

om att vakna lite snett

Semesterlunk, sockerchockar och sömnigt. Så känns det ungefär och jag kan visst inte vakna till riktigt idag? Sätter på mobilen och börjar läsa…Hilde är förkyld, Frugan är morgontrött och törstar efter oboy och Too di Loo har en lugn morgon med musik..

Så jag är inte ensam? ler jag mot min kaffekopp och suger i mig javavitaminerna. Det är verkligen skönt att ha semester så man kan vakna i sin egen takt…men nu är jag otålig och vill att det ska hända saker så jag får väl se till att de händer.

Dagens spänning är att jag kanske får tillbaka symaskinen från reparatören..? Kanske? Och jag har laddat med en dragkedja som ska i en klänning och en ny sorts märklig pressarfot som är en fållvikare som jag tror kan revolutionera mitt liv som 160 cm lång. Men vi får se om mannen släpper den från sig…jag ska börja ringa och terra honom i eftermiddag och höra om den är klar. 🙂

Återkommer lite senare med klänningsvisning av Easy Round dress, ha en fin dag!

kram

No Comments

 • Helen
  7 juli, 2011 at 11:10

  Här är en segvaknad till. =)
  Är som tur är ledig idag och jobbar kväll imorgon så jag kan sega lite.
  Härlig lavendelbild. Tror jag ska torka lite av mina i år.

  Reply
  • Lingon
   7 juli, 2011 at 14:50

   Skönt, sega på bara och ha det så gott idag!
   kram

   Reply
 • Lina
  7 juli, 2011 at 11:14

  Detsamma!

  KRAM

  Reply
  • Lingon
   7 juli, 2011 at 14:51

   kram i retur!
   🙂

   Reply
 • Solid
  7 juli, 2011 at 11:26

  Hej!

  Här är det så morgonsegt idag så inte ens Otto ville gå ut särskilt långt, han ligger nu under täcket och sover tungt.
  Jag skickar en hälsning till söta Too di Loo genom dig om det går bra, jag har inte lyckats skriva några kommentarer hos henne på länge. Det är antagligen min totala teknikinkompetens.

  Kramar från Eva

  Reply
  • Att vara någons fru
   7 juli, 2011 at 14:01

   Jag med!

   Reply
   • Lingon
    7 juli, 2011 at 14:52

    Ja och en kram till dig också, hihi.

    Reply
  • Lingon
   7 juli, 2011 at 14:51

   naw lilla Otto? Klart att jag hälsar till Too di loo, jag ska prova att få fatt i henne nu.

   kramar till dig Eva och hälsa Otto!
   L

   Reply
 • Adela
  7 juli, 2011 at 11:35

  O sötfia vilket härligt Köpenhamnsinlägg tidigare!! Jag vill också dit!=)

  Kramar
  Adela

  Reply
  • Lingon
   7 juli, 2011 at 14:52

   Ja, det var underbart, hoppas du kommer dit någon gång..
   kram!

   Reply
 • Att vara någons fru
  7 juli, 2011 at 11:45

  Så jääääkla seg är jag! Galet. Och så dricker man inte kaffe heller. Bha, humbug!
  Men jag ser fram emot att få se din klänning!

  Reply
  • Lingon
   7 juli, 2011 at 14:53

   Åh, inget kaffe? Jaja, men då blir det mera choklad kanske? Klänning kommer strax, jag måste bara censurera mig lite först..
   kram!

   Reply
 • FinaTina
  7 juli, 2011 at 11:52

  Vilka fina lavendlar… Säger man så i plural, 🙂 ???
  Jag känner igen det där med att behöva lägga upp saker, för jag är oxå bara en liten…. Hoppas du får tillbaka symaskinen idag och att pressarfoten kommer vara till belåtenhet! Jag tycker det är mycket lättare att fålla då, när man bara fått in snitsen så.
  Nu ska jag igång med att packa!
  Kram kram/Tina

  Reply
  • Lingon
   7 juli, 2011 at 14:54

   Fin lavendel tror jag..:-) Vi får se om maskinen kommer hem idag, det vore toppen, den har varit stillastående ett helt år nu.
   packa duktigt, det låter som semester är på G?
   kram

   Reply
   • FinaTina
    7 juli, 2011 at 15:09

    Vi åker bara en sväng t Köpenhamn och Roskilde. Stannar en knapp vecka el så, men trevligt att träffa en del av tjocka släkten…. Tack för svenskalektionen.. Fniss, så blir det ibland när man kommer till korta för att man är utanbys… 🙂
    /Tina

    Reply
    • Lingon
     7 juli, 2011 at 16:17

     Ha så kul här nere! Eller jag menar i Danmark, det är inte lätt med svenskan och du ska höra mig tala danska, haha!
     Je fo saten….
     🙂

     kram

     Reply
 • Oslotigern
  7 juli, 2011 at 11:59

  Lyckliga du som är 160 och som kan sy 🙂 Här saknas både några centimeter till och sykunnskap! Ha en riktigt fin dag Lingon!

  Kram från en som jobbar

  Reply
  • Lingon
   7 juli, 2011 at 14:56

   Vet du, jag kan inte sy särskilt bra men jag tänkte lära mig nu..min granne är ju en fena har jag förstått, vissa påstår legendar i sysammanhang så jag tänkte att jag ska hälsa på henne med fikabröd ganska ofta. 🙂

   Ha en jättefin dag Tigern och hoppas att jobbedagen går fort!
   kram!

   Reply
 • FinaTina
  7 juli, 2011 at 12:35

  Oslotigern: då är vi två som saknar några centimeter till 160…
  🙂 Men som tur är, är jag faktiskt en fena på att sy, sticka, virka och allt sånt. Lingon och jag kanske kan hålla en kurs för dig?! Vad sägs Lingon, sy/stick/virkjunta en masse?!!!
  Kram/Tina

  Reply
  • Lingon
   7 juli, 2011 at 14:56

   Ojdå, jaaa kanske det, men jag är sån att jag helst håller på mitt i natten så det kan vara svårt att få till det. Ska tänka på saken. Tack!

   kram

   Reply
   • Oslotigern
    8 juli, 2011 at 00:06

    Sykurs hade absolut behövts – det är ju ganska värdelöst att vara en och en halv meter och aldrig kunna lägga upp nåt. E-kurs kanske? 🙂

    Reply
 • Hilde
  7 juli, 2011 at 12:44

  Vad jag längtar till semester och segare tider. Just nu sitter jag på kontoret med stängd dörr för att inte smitta ned alla runt mig. Är du 160? Jag har inbillad mig att du är lång och över 170. Själv är jag med i kortisklubben och är glad det inte är långt till marken;)
  Kram

  Reply
  • Lingon
   7 juli, 2011 at 14:58

   Såja…du har nästsista dagen idag och sen är det fredag….
   och jag skrattar högt!!!!! hurra någon som trodde att jag är lång??? :_D 😀 .-D Nu blev jag lycklig!!! Nej jag är en liten plutt men det får jag leva med..skulle gärna varit lite längre men jaja, jag har andra kvalitéer, haha.

   kramkram och tiden kommer gå fort till fredag!
   L

   Reply
 • Annelie
  7 juli, 2011 at 16:01

  Hmm..känner mig aningen lång i sällskapet! (mäter 1.77 i strumlästen visst..smällar man få ta!) Känner mig lite aningen nedslagen efter beskedet om min katasrofalt dåliga syn..(blindkäpp nästa..?!) Knappt 20% syn o Glaukom hotar..inflammation i handleden efter intensivt målande, tjaa..visst är det roligt! Fått höra att jag ändå inte är någon gnällspik efter som jag på något vis ändå klarat min vardag. (vilket förvånade stort..haha..) Sliter i mina Mollysar o undrar hur länge o vad det är jag egentligen ser.. På något vis lyckas jag visst gnälla av mig lite hos er andra!! Ber om ursäkt för det men ville ändå berätta..
  Hoppas DIN dag varit skön!
  KRAM

  Reply
  • Lingon
   7 juli, 2011 at 16:20

   Hej Sötis, härligt att du har centimetrar att skryta med när synen är krass…jag menar du har ju den ultimata längden…
   Så tråkigt att du ser dåligt, kan man inte göra något åt glaukom? Jag håller inte riktigt reda på det där…..:-( Jag har själv en ögonsjukdom som går i skov, men just nu håller den sig i styr….och prognosen är hyfsat god så jag har det ganska bra ändå, men jag förstår hur det känns att inte kunna se så bra…det är väldigt tröttsamt…
   Du får faktiskt gnälla hur mycket du vill här, det är alldeles okej! 😀 Önskar bara jag kunde peppa dig lite eller ge dig ett stort SMIL!!!

   kramkram!

   Reply

Leave a Reply