Menu
Trädgården

Trilla dit på rosa frestelser

Min nya vaxduk, ett fynd för 69 kr per meter! Nej det är ju skorna såklart, mina rosa drömmar som jag kommer att stolpa omkring i som en ostadig fregatt i hög sjö, men de är så rosa och fina och tack snälla Ingrid för reatipset på Nantucket.

Trots höjden så är de förvånansvärt sköna, men jag känner redan hur jag kommer få skoskav runt foten där framme. Det bästa är väl att höjden inte är något problem? Märkligt..:-) Jag brukar annars hålla mig närmre marken.

Tydligen dras jag till färger som ser ut som smågodis, och visst är de läckra..men en liten liten del av mig säger att det kunde varit mer praktiskt att ha ett par sommarvita eller i silver för att kunna användas mera till olika outfits. Men vaddå, de är ju det läckraste jag sett på länge..så jag tystar den rösten så länge. 🙂

I morgon kanske jag kan ha skorna på en premiärseglats i Malmö då det ska ätas middag med en vän, och så ska jag ju hälsa på Attvaranågonsfru-Emma och Malenami på en bloggpicknick, det ska bli roligt det. Hoppas att vädret kommer att sköta sig så det blir en fin sommardag, jag håller tummarna för nu är jag färdigvilad och vill ut på äventyr.

Nu ska vi hålla lite kväll här i lillbyn, det står grekisk sallad på menyn med goda oliver, och så tar vi saftig melon till efterrätt, det tror jag blir mums.

Ha en fin kväll och ta hand om dig!

kram

No Comments

 • Nadia
  1 juli, 2011 at 17:55

  Sådana sötingar passar till det mesta faktiskt – och i din färgglada garderob borde de ha en given plats! På mitt jobb har en kär kollega följande ord på en rosa skylt: ”Pink is not a color, it’s an attitude”
  Kram!

  Reply
  • Lingon
   1 juli, 2011 at 17:59

   haha! Vilken rolig skylt, en sån hade ju varit helt perfekt? Jag är så glad Nadia, klänningen landade i dag från dig, och den är så fin..precis som jag hoppades på. Tack så jättemycket och ha en fin fin fredagskväll,
   kram!

   Reply
   • Nadia
    1 juli, 2011 at 18:09

    Åh vad bra att den kom fram! (jag måste lära mig att skicka med Schenker så man har spårbarhet också – får gå in o läsa på hur och var jag kan göra det )
    Stor kram!

    Reply
 • Kajsa
  1 juli, 2011 at 18:19

  Men snälla Lingonberrie – var fick du tag på dem?

  Reply
 • mirka
  1 juli, 2011 at 18:23

  var rear dom hasbeens, tips tas emot:)

  Reply
 • Lingon
  1 juli, 2011 at 18:26

  Åh förlåt!!! <3<3<3

  http://www.nantucket.se, hoppas att ni hittar, sorry me..

  Kram!!

  Reply
 • Jeanette
  1 juli, 2011 at 18:34

  Vilka härliga skossor!!! 🙂 Det är ju verkligen en Lingon färg på dem. 🙂
  Kram

  Reply
  • Lingon
   1 juli, 2011 at 19:45

   Glada färger är det bästa!
   kramar och ha en fin fin helg vännen!
   L

   Reply
 • Linda G
  1 juli, 2011 at 20:12

  Det står ju Lingon på dom! Urgulliga! Kram

  Reply
  • Lingon
   1 juli, 2011 at 21:44

   Tack vännen! Längtar tills semestern och vi kanske ses?

   kramkram!

   Reply
 • Mallgrodan
  1 juli, 2011 at 20:32

  Som en påse (rosa) bilar, mums! Lyllos er som ska träffas, ha det så jättemysigt, tror ni kommer vara som en påse bilar; en upplyftande färgklick i staden

  Reply
  • Lingon
   1 juli, 2011 at 21:45

   Vi får se..det kanske blir regn i morgon men det ska bli kul att träffa färgglada fruntimmer. 🙂 Hoppas på att se dig live någongång!

   kram!

   Reply
 • Bettina
  1 juli, 2011 at 20:41

  Alldeles ljuvliga skor! Önskar er en trevlig träff och en riktigt bra helg! Kram

  Reply
  • Lingon
   1 juli, 2011 at 21:45

   tack detsamma Bettina! Ha en go fin helg och hoppas att du får sol därhemma.

   kram!
   L

   Reply
 • Titti
  1 juli, 2011 at 21:09

  UNDERBAR färg, jag gillar ROSA!!! men tyvärr är hasbeens lite för smala för mig så jag kör på andra märken när det gäller träskor.
  Köpte ett par snygga via jobbet förra året, ganska höga o ”typ” ljunglila….men kan inte hitta de via nätet….tror bara de säljs på arbetsplatser, o där jag jobbar nu säljs inga skor.
  Nu hittade jag de!!! Eurostep- Fegen, går att beställa!
  Kram Titti

  Reply
  • Lingon
   1 juli, 2011 at 21:46

   Jag ska kika efter dem, det låter som de är bekväma, hasbeens verkar vara precis på gränsen för smala för mig också men det går precis.

   kramar till dig och ha en fin helg!
   L

   Reply
 • Ingrid
  1 juli, 2011 at 21:51

  Visst är de fina, grattis till ett bra köp. Jag trivs också i mina ROSA :0)

  ~Ingrid

  Reply
  • Lingon
   1 juli, 2011 at 21:56

   Tack ska du ha vännen för tipset! Jag har suktat efter de rosa länge, men tyckt att det var förmycket till fullpris..nu hoppas jag att de ska användas mycket.
   Kram och trevlig helg,
   L

   Reply
 • FinaTina
  2 juli, 2011 at 09:04

  Vilka fina! Dem har jag också haft ett öga på men var lite orolig att de skulle bli för tighta där fram. Sedan är inte fullpris så roligt. Grattis till dina!
  Kram kram/Tina

  Reply
  • Lingon
   2 juli, 2011 at 09:37

   De är lite smala fram på just denna modellen, de som är flätade är lite rymligare tror jag om jag får trätofflespekulera lite såhär på morgonkvisten..
   Ha en fin dag Fina Tina!
   kram

   Reply
 • Marie
  2 juli, 2011 at 10:46

  Vilka rosa fina godingar! Det står Lingon på dem 🙂 Hoppas det blir en härlig båttur och picknick 🙂 Kram

  Reply
  • Lingon
   2 juli, 2011 at 17:55

   Tack!
   Kramar till dig Marie!
   L

   Reply
 • Vivvi
  2 juli, 2011 at 13:37

  Härligt söta! Och passar ju faktiskt till massa finingar i din garderob. 🙂 Klart du skulle ha rosa. Vill också ha ett par rosa sommarskor

  Kram
  /Vivvi

  Reply
  • Lingon
   2 juli, 2011 at 17:56

   De var helt omöjliga att motstå, fast jag har nog tre fyra par rosa skor…måste ju hitta de perfekta paret.

   Ha en fin dag Vivvi,
   kram

   Reply
 • Minoo
  2 juli, 2011 at 14:29

  Har också varit sugen på dessa vackringar… men ack jag önskar att de var tre cm lägre. I den här längden blir det klassificeringen ”finskor” för mig. Håller dock med att de var ovanligt sköna trots höjden och inte så snäva framtill heller som Hasbeens ibland kan vara. Tycker att rosa är klockrent. Vit eller naturell skulle bli less of a story liksom. Spännande att träffa andra bloggare! kram.

  Reply
  • Lingon
   2 juli, 2011 at 17:57

   Hej Minoo,
   Ja, jag får gå in dom och se och det blir finskor eller vardags, det beror ju på hur de känns. 🙂
   Kramar och ha en fin helg,
   L

   Reply

Leave a Reply