Menu
Lingon om.....

om att vara lätt på foten

🙂 Efter att ha självutnämnt mig till veckans anställd (vi har ju inte sånt, finns bara i Japan) efter det stora jordgubbspartyt så bestämde jag och min närmsta chef aningens självsvådligt att jag går på semester genast. Se bara vilken effekt jordgubbar har? Jo, jag är fortfarande krasslig och skulle bara suttit av tiden i princip tills fredag eftermiddag och det är ju onödigt. Inte är jag så värst sjuk egentligen men tillräckligt för att inte klara det absoluta fokus som är ett måste i mina arbetsuppgifter..inte kan man vara halvdan när man måste vara på topp.

Så nu är jag lös och ledig från och med i kväll och det har firats en smula med middag ute. Johooo. I morgon kan jag ligga kvar i sängen hur länge jag vill, eller gå upp och äta frukost och sen gå och lägga mig igen. Vi får se hur det blir.. 🙂 Oj så skönt.

Så jag dansar…i alla fall inombords och i morgon är det semester på allvar. Yes! Och vad glad jag är som har ett jobb så man kan ha semester..

kram och ha en fin kväll! Ses i morgon..efter sovmorgonen!

L

No Comments

 • Linda G
  29 juni, 2011 at 21:31

  Ha en underbar semester!! Se till att bli ordentligt frisk nu. Och så tycker jag att du ska åka till Köpenhamn i juli;) Kram!

  Reply
  • Lingon
   29 juni, 2011 at 21:32

   😀 Okej! Det är taget!

   kramkram!

   Reply
 • Fröken Abbe
  29 juni, 2011 at 21:50

  Balettskor är så vackra! Synd bara att man inte kan använda sådana…
  Ha en skön semester! Verkar som du ska till Köpenhamn, och jag har ju sett att du varit där på flera mollyrundor. Vet du kanske när de börjar (OM de börjar) med rejäl rea, säg 50-70%?
  Kram

  Reply
  • Lingon
   29 juni, 2011 at 21:56

   hej Fröken Abbe!
   Jag tror rean i Köpenhamn börjar när som helst gissar på fredag men det brukar komma ett mail när rean börjar i butiken i Stockholm, och Köpenhamn startar samma dag.
   Vet faktiskt inte riktigt…:-I

   kram!!

   Reply
 • Ingrid
  29 juni, 2011 at 21:55

  Köpte mina hos Nantcúcket på rea till halva priset. Kanske finns de kvar i din storlek?

  Vilka vackra balettskor ;0) Semester är ett härligt påfund bara jag lär mig hur man ska göra…

  ~Ingrid

  Reply
  • Lingon
   29 juni, 2011 at 21:56

   Jag ska kika in på nantucket då…:-)

   kramkram!

   Reply
   • Lingon
    29 juni, 2011 at 22:00

    Johoo!
    kram

    Reply
 • Tonemor
  29 juni, 2011 at 22:38

  Ha en härlig semester, Lingon 🙂 Mitt börjar inte förran om ett par veckor, men det skal bli underbart 🙂 Har ingen planer ennu, maken och jag, vi gillar att improvisera 🙂 Kramkramkram från Norges tokigaste OM-tant <3

  Reply
  • Lingon
   30 juni, 2011 at 12:58

   Improvisation är ju det bästa, vet man aldrig var man hamnar.

   kramkram tillbaka till dig Tonemor!
   L

   Reply
 • Vivvi
  30 juni, 2011 at 09:23

  Härligt med semester! Grattis till en så bra chef 🙂

  Kram och se till att krya fort nu så du får njuta lite av semester och ledighet också

  /Vivvi

  Reply
  • Lingon
   30 juni, 2011 at 12:59

   Ska hälsa chefen! 🙂

   kram och ha en fin dag!
   L

   Reply
 • Mallgrodan
  30 juni, 2011 at 11:32

  Utsläppt och fri, den känslan. Den känslan. Hoppas du latar dig idag, det tror jag är nyttigt mot virus. Ta gärna en jordgubbe också *tipsar*

  Reply
  • Lingon
   30 juni, 2011 at 12:59

   Mm, som en ko på grönbete, jag är inte riktigt där än men det kommer!
   Kram och må så fint idag,
   L

   Reply

Leave a Reply