Menu
Blusar, koftor / byxor & kjolar / Odd Molly / Provningar

Odd Molly provning pre fall

En jättefin blus som inte passade mig tyvärr, jag provar stl 4 och den är för trång över byst och axlar, men för lång i armarna..

Efter en massa provande hit och dit så tyckte jag att kjolen var bättre i stl 2 än 3 för mig då den håller in lite mer och ger mer midja i den mindre storleken. Men det skiljer inte så mycket tycker jag och inte är den särskilt höftbreddande heller..

Jag ger väl med mig då och säger att det är en underbart fin kombo, men det tar emot lite för mig, ska vi alla ha samma uniform liksom? 🙂 🙂

Den svarta kjolen på bilderna är stl 3 och den i powder är stl 2. (tror jag det blev)


På den högra bilden har jag satt kjolen lite högre upp, tycker att man kan ha den lite hur man vill, uppe på revbenen, i midjan eller nere på höfterna..spelar inte så stor roll just för mig. 🙂 Det beror ju på vad man har till.

Odde & Modde som vi är…på äventyr i provrummens djungler.

Tack för en fin dag Josanne!

Alltså jag är inte så bra på det här med att prova och dokumentera, jag glömmer bort efter hand vilka storlekar jag provat och så glömmer jag bort att fota när jag drömmer om kaffe och en plats i solen istället. En bild på kjolen i färgern military kommer om en stund, jag tappade bort den, men man kan säga att broderierna i lila inte är samma färg som dark magnolia utan mer gladlila som FinaTina frågade.. Men åh, vad många fina plagg det finns….suck.. 🙂

Kramar och trevlig kväll!

L

Uppdaterat! 🙂 Nederst på bilden är en blus med broderier i magnoliafärgen, översta bilden är Sigh skirt i military med lila broderier.

40 Comments

 • Marie
  27 juni, 2011 at 21:39

  Vilka läckra kombosar du fått till 🙂 Rosanella i svart var också jättefin till kjolen! Fanns den svarta Rosanellan där eller hade du den med dig? Annars kan det ju bli lite kul där vi drar fram i våra underbara Molly uniformer 😉 Kramar

  Reply
  • Lingon
   27 juni, 2011 at 21:43

   Jag hade med mig den svarta rosanellan..:-) Japp, det kan bli en rolig syn…för jag har en rosa också…:-D Men drömmen är den i dark pink om den skulle finnas någonstans?

   kramkram!

   Reply
 • Linda G
  27 juni, 2011 at 21:44

  Kjolen ÄR ju attans fin……..Kram:)

  Reply
  • Lingon
   28 juni, 2011 at 08:52

   kram tillbaka!
   L

   Reply
 • Mags
  27 juni, 2011 at 21:59

  Håller med dig om att det finns en uppenbar risk att vi kommer att bli fler än en som kommer att ikläda sig ”uniformen”, men visst sjutton är den hur fin som helst.
  Jag kunde iaf inte låta bli att förhandsboka den. Synd att blusen verkar vara så liten, förutom ärmarna då… Tycker ofta att OM har lite långa ärmar. För att man drar någon av de större storlekarna betyder ju inte det att armarna är typ gorilla…
  Kram

  Reply
  • Lingon
   28 juni, 2011 at 08:55

   Jaa, hihi. Men det gör väl inget egentligen om många har samma plagg, bara att gratulera Odd Molly till att de gjort en läcker reklambild på helt rätt plagg som föll många i smaken. 🙂 Själv längtar jag till att se fler kombosar i andra färgställningar och kjolen i military är ju jättefint.
   Haha, gorillaarmar, det var morgonens garv, ja så känner man sig ibland när man är en liten som jag med korta armar..:-)
   Kram och ha en fin dag!

   Reply
 • Jeanette
  27 juni, 2011 at 22:00

  Japps, klockren med uniformen men jag kommer inte ha den. Inte jag men otroligt fin på dig och många andra.

  Härlig provning!

  Kram

  Reply
  • Lingon
   28 juni, 2011 at 08:55

   Tack Jeanette,

   Ha en fin tisdag, jag tror vi måste rymma från jobbet!
   kram

   Reply
 • Oslotigern
  27 juni, 2011 at 22:03

  Ha ha – det blir nog många mollyformer i höst 🙂 Jag har reserverat den svarta kjolen, men släppte Rosanellan. Fortfarande osäker på storleken – har en 1:a – men jag chansar på att den inte är allt för stor. Tack fina för jättebra provning!

  Kramis

  Reply
  • Lingon
   28 juni, 2011 at 08:56

   Tror att den kommer att passa dig finfint!
   kram!!

   Reply
 • Too di Boo ♥
  27 juni, 2011 at 22:11

  Finfina bilder 🙂 men denna gången blev det ett lätt val …not for me ~men för andra ..Javisst 🙂
  Jag har i stället flera val att göra när den större höst leveransen landar..Men MY GOD, den känns dyr…men vacker:) …Väldigt vacker 🙂
  kram …:)

  Reply
  • Lingon
   28 juni, 2011 at 08:57

   För att säga som du…: -Jag Veeeeeet…:-) Jättefina plagg, men tanten här tänker stå emot säger jag lite morskt nu på morgonkvisten..

   kram och må så fint idag,
   L

   Reply
 • FinaTina
  27 juni, 2011 at 22:22

  Hej på dig! Tack så mycket för all info, det var jättesnällt. Tycker den lila är fin men jag har inget som passar till tyvärr. Får fundera på kombosar… Ni verkar ju ha haft supertrevligt! Såg hos Josanne att du o jag har likadant mobilskal, fniss. Tänk vad lika smak man kan ha utan att ens veta om det. Jo såklart på kläderna men i annat oxå? Det tyckte jag var lite roligt. Ok, jag är lite triviell och fastnar för detaljer… Jag försökte kommentera hos er båda från datorn men det gick inte så nu sitter jag med mobilen, blah. Hoppas det funkar.
  Tack igen för hjälpen, det var supergulligt!!! 🙂
  Kram kram/Tina

  Reply
  • Lingon
   28 juni, 2011 at 08:57

   Det är ju de små detaljerna som är roliga..:-)
   Ha en fin dag,
   kram

   Reply
 • Lina
  27 juni, 2011 at 22:57

  Tack för en färgglad provning!! Jag älskar att läsa om provningar, genast avbokade jag en blus som jag direkt insåg inte kommer att funka på mig. Tack!!

  KRAM

  Reply
  • Lingon
   28 juni, 2011 at 08:58

   Så bra då, hoppas att du hittar något annat roligt istället. Ja, det behöver jag väl inte oroa mig för? 😀
   kram

   Reply
 • Ingrid
  27 juni, 2011 at 23:15

  Gosh, mycket fint. Har den svarta kjolen men älskar ju färgen military så den eller den powderfärgade kjolen kommer nog få flytta hem till mig igen.

  Har gjort några inlägg i Odd Molly bloggen. Ska försöka skärpa mig med inspiration av er andra fina bloggar. Lopploellan är back :0) in buisness.

  ~Ingrid

  Reply
  • Lingon
   28 juni, 2011 at 08:59

   Kul, alltså jag kommer inte in i din OM-blogg längre, jag får maila dig och fråga hur man gör…

   kram!

   Reply
 • Hilde
  27 juni, 2011 at 23:19

  Vad glad jag är att jag förbokad uniformen, den är himlans snygg på dig!
  kram

  Reply
  • Lingon
   28 juni, 2011 at 09:00

   Härligt! Det är ju en Hilde-powder-outfit och visst är den fin?

   kram!

   Reply
 • Nena
  27 juni, 2011 at 23:28

  Tack! Nu känner jag mig nöjd och belåten med min förbokning. Tog den minder storleken till slut och det blir nog bra då!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   28 juni, 2011 at 09:00

   Du får visa upp dig sen, du tar alltid så fina bilder!
   kramar och ha en fin dag,
   L

   Reply
 • Susanna
  27 juni, 2011 at 23:35

  Tack för den fina provningen, alltid lika inspirerande. Kram

  Reply
  • Lingon
   28 juni, 2011 at 09:00

   Kramar tillbaka! 🙂
   L

   Reply
 • Runa
  28 juni, 2011 at 00:20

  Superfint – allt är jättefint o du är jättesnygg i kjolen. ja, den där kombon kommer ni nog vara rätt många om! Jag kommer inte ha den, för jag är ingen kjolmänniska alls….jo en sliten rasslig jeanskjol på sommaren kanske…men den där fina vet jag att jag aldrig kommer att använda så jag ska INTE köpa den. Men…den är fin som snus….En fråga – blusen längst ner på sista bilden – är det färgen military?? Den ser lite grå ut (kanske ljuset som gör det), snygg tycker jag men jag har inte sett den förut. Den gröna/military är så mkt ”mörkare” på alla bilder (jag hade förbokat den men tagit bort bokningen men nu vet jag inte….den där var fin….) Kramar

  Reply
  • Lingon
   28 juni, 2011 at 09:03

   God morgon Runa,
   Jo, det är färgen military längst ner…men den är lite annorlunda i verkligheten för iphonen och den dåliga belysningen i butiken gör sitt till. Den är visserligen inte så mycket skarpare eller grönare vad man nu ska säga, utan ganska mjuk och mild i färg, men dock varmare.

   Kram!!

   Reply
 • Annelie
  28 juni, 2011 at 06:54

  Godmorgon,
  fnissar o ler åt ”tossetanterna”..som ser ut trivas i varandras sällskap! Många finingar ni visar, kjolen verkar ju många redan beställt. Känner jag avvaktar med hösten ett tag..(tror jag, bäst att tillägga)
  Skall fortsätta mitt målande som legat nere under helgens besök.
  Ha en fin dag i värmen!!
  KRAM

  Reply
  • Lingon
   28 juni, 2011 at 09:04

   Tossetanterna hälsar till dig! En provningsrunda är inte tråkigt alls att göra. 🙂
   Vad duktig du är som målar på, i det fina vädret idag vill jag bara ta bondpermis..-)
   kram och ha en fin dag du med!
   L

   Reply
 • mirka
  28 juni, 2011 at 07:30

  ja bara väntar att min kjol skall komma denna eller nästa vecka….den som väntar på nåt gott…en grön på G

  Reply
  • Lingon
   28 juni, 2011 at 09:04

   Kul, hoppas att den kommer snart..
   Ha en fin dag!
   L

   Reply
 • Marie Gustafson
  28 juni, 2011 at 08:21

  God morgon!
  Marie heter jag och har börjat att följa din blogg.
  Jag vill bara tacka DEJ för din underbara,glädjespridande,bubblande,mysiga Lingonberrie blogg . Jag får alltid sådan varm,glad känsla och du avslutar alltid dina inlägg så fint. Du förgyller verkligen min dag, och sedan är jag ju också Mollyfantast så dina outfits är underbara att beskåda.
  Önskar dej en härlig dag. Marie

  Reply
  • Lingon
   28 juni, 2011 at 09:06

   Hej Marie och välkommen hit!!
   Tack för din fina kommentar och jag blev jätteglad såhär på morgonen…:-)

   Ha en härlig dag du med och sköt om dig!
   Kram!

   Reply
 • Vivvi
  28 juni, 2011 at 09:38

  Underbar provning! Tack snälla! Så kul att se kläderna på ”riktiga normala” människor istället för produktbilderna som ibland ser lite skumma ut. Nu får man ju bara mer ha-begär 🙂

  Kram fina
  /Vivvi

  Reply
  • Lingon
   28 juni, 2011 at 09:46

   kram tillbaka!

   Reply
 • Fia
  28 juni, 2011 at 10:01

  Härligt att se en provning- själv har jag sådan ångest för att jag ,trots att jag anser att kjolen ÄR för dyr, beställt hem uniformen! Jag la i korgen, tömde korgen, la i korgen, tömde korgen och insåg att förmodligen kommer jag att ångra mig tills jag dör om jag inte åtminstone beställer hem ”eländet” och provar själv….

  Dock vill jag finansiera detta med försäljningar, vi ska bygga till snart och ta ett STORT lån, så jag kommer nog att ”lägga ned” nya mollyköp litegrann…men jag har ju mycket att njuta av ändå och man måste inte köpa för att gilla…. Svårt att sälja mitt i sommaren bara, och jag är allra bäst på att vara duktig på det när jag får nytt, känns svårare sedan när det ”fått hänga till sig i garderoben” det nya och då tror man att det fungerar ändå….Tji!

  Tack i alla fall för underbar provning och jag önskar så att man kunde varit med, verkar som om ni haft roligt…Lustigt förresten att de har kjolen i så många storlekar kvar?? Finns ju inte på hemsidan… Här kunde man inte prova något- lokala stället vill först ha rean, sedan hänger de ut pre-fall, normalt beteende såklart, men inte om man som toka vill prova snabbt….och nu! Därför landar mina paket idag och ska hämtas ut- för provning. Jag har dock lovat mig själv att känns det inte hundra direkt så ska de tillbaka direkt! Här ska inget in i garderoben ”för att de kanske blir bra sedan när jag ….(gått ned 10 kg, blivit 20 cm längre, gladare, ledsnare, knäppare …osv osv)”

  Nu har jag svamlat nog- ha en bra dag- här ska njutas innan inköp av foppisar (jag vet- fula- men ack så praktiska…) och lilltjejen ska till ”sören” som hon säger (frisören), hon längtar. Sedan hägrar biblioteket!

  Kram! (och ursäkta århundradets längsta kommentar…skrivfingret kom igång liksom…)

  Reply
  • Lingon
   28 juni, 2011 at 13:37

   Det är bara roligt att läsa långa kommentarer, så skriv på bara. 🙂
   Vad roligt att ni ska bygga till, det kommer nog att bli jättefint. Jag tycker att Odd Molly är lite för dyrt egentligen men det är en rar hobby inbillar jag mig. 🙂
   ha en fin dag!
   kram

   Reply
 • Bettina
  28 juni, 2011 at 10:03

  Hade inte alls några ha-begär innan, nu börjar även mina komma …. 🙂 Rosanellan är söt, så kanske ändå, och kjolen är ju helt bedårande den också…… Fin fin provning ni gjorde! Ha en riktigt bra dag! Kram

  Reply
  • Lingon
   28 juni, 2011 at 13:38

   Du med Bettina, ha finaste dagen..
   Min favvorosanella har jag inte sett i butik, vet inte om den gick i produktion? En darkpink med röd/orangea broderier. Det du!

   Kram!!!

   Reply
 • efva
  28 juni, 2011 at 12:36

  Kul att se era provningar hos Ajabaja, det jag tänker mest på är hur de kan fortsätta med detta sjabbel med storlekar. Jag tror det blir nödvändigt för dem att få rätsida på det för att kunna fortsätta och sälja mycket via nätet. Hösten verkar bli finfin, jag har inte sett allt men mycket av det jag sett vill jag ha och det bådar inte gott för börsen.

  Reply
  • Lingon
   28 juni, 2011 at 13:39

   Ja, det blir en farlig höst..men man får hitta sina godbitar sen går det alltid att kombinera med andra plagg.

   kramkram

   Reply

Leave a Reply