Menu
Lingon om.....

Gul marsipanros och Odd Molly Sigh skirt

Livet är fint! Så är det bara och tack för alla kramar i kommentarsfältet. Och visst saknar man det som är fint när någon inte finns mer här…det skulle ju vara konstigt annars.

I morgon ska jag till Ajabaja på eftermiddagen och prova Sigh skirt i almost black, powder och dark pink i lite olika kombinationer för att se om den är något för mig så jag tänkte om någon undrar något särskilt om kjolen så hojta till i kommentarsfältet. 🙂

Nu ska jag stänga ner burken och umgås lite med mannen här, och jo jag har varit så duktig och betalat alla räkningar, arkiverat in i pärmar och plockat undan. Det är så skittråkigt så jag måste bara sucka att nu är det gjort…och jag belönar mig med jordgubbar..

och en bloggenad blir det också såklart,

kram!

No Comments

 • Nadia
  26 juni, 2011 at 21:35

  Saknaden finns där och sorgen – jag tror att de måste få ta plats ibland. Det ger livet skärpa och kontrast – och man tar inget för givet på samma sätt efteråt.

  Jag undrar över hur den är storlek och om den breddar höfterna mycket.
  Stor kram till dig det finaste bäret i hela skogen!

  Reply
  • Lingon
   26 juni, 2011 at 22:17

   Jag ska kolla det i morgon och ta lite bilder på höftpartiet. 🙂

   kramar tillbaka till finaste bagerskan och jag har gjort en överföring till dig!
   L

   Reply
 • Mallgrodan
  26 juni, 2011 at 22:10

  Visst provade du väl klänningen Bakers cross dress (pre-fall) härom da´n (eller har jag drömt?). Hur var den i så fall i storlek? Det drar i klickfingret…suger i klänningstarmen…ja, du vet va? 🙂

  Reply
  • Lingon
   26 juni, 2011 at 22:20

   Hej Mallis! 🙂
   Jag provade den och har den i garderoben i stl 4. Sitter som ett smäck på mig, lite rymlig så jag kan röra mig upptill, i och med knytbandet så sitter den som ett smäck. Jag brukar ha stl3 normalt, men ligger nog lite mitt emellan. Jag tror man ska gå upp i stl om du ligger emellan..
   Hoppas att du får tag i den, en riktig drömklänning,
   kram!

   Reply
 • Solid
  26 juni, 2011 at 22:31

  Hej!

  Hemma nu efter en lång dag och jag vet att det är semester men söta brudpar ska träffas och gudstjänster i det fria med jordgubbstårta efteråt….
  Läste ditt förra inlägg och tänker på fjärilen på din klänning, din blomstermålande mamma och en altartavla som finns i Borensberg med en Jesus som vandrar längs Göta kanal bland vitsippor och en liten fjäril som är ditmålad som en symbol för hoppet.

  Kramar från Eva som nu drar till Norge och hoppas provningen går kalas

  Reply
  • Lingon
   26 juni, 2011 at 22:46

   Så fint du skriver Eva om fjärilar och hopp, gör mig varm och det stämmer så fint för min mamma var en fladdrande dam som skrattade åt det och sa, ja jag kan aldrig bestämma mig…men det var helt okej..

   Hoppas att du får en underbar semester i Norge och bra väder!
   stora kramen!
   L

   Reply
 • Äppelträdet
  26 juni, 2011 at 22:38

  Åh, söta du. Jag älskar det du skrev om sugröret i tidigare inlägg. Vilken fin betraktelse.

  Nu ska jag sova och imorgon ska vi på rolig utflykt med tre förväntansfulla barn. När de har somnat lyckliga imorgon kväll ska jag ringa min vän vars mamma har blivit så sjuk att hon går bort vilken sekund som helst. Jag har varit dålig på att höra av mig mitt i mina egna mindre bekymmer.

  Kram

  Reply
  • Lingon
   26 juni, 2011 at 22:51

   Så härligt att du har planer för i morgon med barnen, hoppas att ni får bästa dagen tillsammans..och fint att du tänker på din vän när du har det tungt själv, det är starkt av dig.

   kram på dig fina Äppelträdet!
   L

   Reply
 • Oslotigern
  26 juni, 2011 at 22:45

  Håller med Nadia – storlek och höftbreddare kan gärna undersökas närmre 🙂 Sött av dig att fråga!

  Kram kram

  Reply
  • Lingon
   26 juni, 2011 at 22:52

   Okej, höftförstorare eller inte, vi får se i morgon. Jag har ju provat den en gång, men då orkade jag inte ta några bilder..

   kram och gonatt!

   Reply
 • Nena
  27 juni, 2011 at 02:00

  Prova i flera olika storlekar. jag är nyfiken på hur resåren beter sig!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   27 juni, 2011 at 08:25

   Will do..om det bara finns storlekar att tillgå.
   Kram!!

   Reply
 • FinaTina
  27 juni, 2011 at 10:00

  Hejsan fina Lingon!
  Jag undrar lite om färgerna som verkar avvika en hel del från produktbilerna. Jag tänker på den i military som på din bild verkade vara väldigt lavendel-lila i broderierna. På produktbilden tyckte jag den såg ut som den mörka delen på multi bloomersen från i våras. Att det ska skilja så mycket!? Jag hade annars tänkt ha den till just mina bloomers men om det inte är samma färg så kan det kvitta. Orkar inte köpa ett plagg som inte matchar för att sedan skapa ett merköpsbehov och vara tvungen att hitta ytterligare plagg för att få sighen komma till användning… Så jag tar gärna en rapport om färg även om du inte nä de att du skulle prova just den färgen.
  Ha så kul! Akta dig för klådan i köptarmen….;-)
  Kram/Tina

  Reply
  • Lingon
   27 juni, 2011 at 11:46

   Hej FinaTina,
   jag ska kolla in färgerna till dig och du undrar om den lila är dark magnolia ungefär? Det är inte så lätt att fota rätt färger med iphonen men jag ska försöka. 🙂

   kram!

   Reply
 • Susanna
  27 juni, 2011 at 15:54

  Kjolen är helt underbar! Jag har en hemma i Svart och Dark Pink, vet inte vilken jag ska behålla. Svårt att välja! Den svarta känns mer ”höstig”. Just nu vill jag ha sommar, sol och mycket färg. Tycker att den ger bredare höft men det gör inte så mycket. Jag själv har gått ner en storlek. Ha en fortsatt fin dag fina Lingonet! Kram

  Reply
  • Lingon
   27 juni, 2011 at 19:58

   Åh, ja det är svårt, jag har provat och velat idag och är faktiskt inte helt säker än. 🙂 Jag kände som du att man kan gå ner en storlek. Men den i dark pink var inte dum, hummmm.

   Kram till dig Susanna!
   L

   Reply
 • anki
  27 juni, 2011 at 22:42

  hejsan,

  en almost black sigh skirt fanns i min postlåda när jag kom hem idag, min man tyckte att det är väldigt snälla tanter på posten när de bara skickar kläder så där ibland…. okej, jag fattar vinken 🙂

  kjolen var iaf mycket fin men jag har genast problem med vad jag ska kombinera den till…och ha den uppe eller nere, uppe eller nere på höfterna, det gjorde iofs höfterna äääännnuuu bredare! Tips tas gärna emot, vad ha upptills??!

  Reply
  • Lingon
   30 juni, 2011 at 13:08

   Hej Anki,
   Sorry jag glömde att svara på din kommentar här..:-) Men nu nu är jag här..
   Ja, vad ska man ha upptill? Blus, vit, powder och lite olika rosa nyanser kanske. Själv tänkte jag prova med min begonia cardigan i dark old rose eller någon annan kofta.
   Har du kommit fram till något själv, jag är nyfiken på hur man ska kombinera den jag också?
   kram och ha en fin dag!

   Reply

Leave a Reply