Menu
Klänningar, tunikor / Odd Molly / speciella inlägg

Sommar & Sleeveless

Snart är det midsommar…snart..och jag ville fånga sommarblomster på bild….finaste tiden och ljusa kvällar.

och min nykomling i garderoben…:-) Jag har blivit lite silk sleevelesstokig och tycker att de är så väldigt användbara och den här är ju en lite äldre modell i en härligt blålila färg, nästan som lavendel? Den är i stl 2 så aningens för liten men det kan jag göra något åt.

Så måste jag visa upp trädgården också för min nyplanterade Clematis blommar och det är så roligt. Det här är en sort som heter ”Södertälje”. Kan det inte vara sommar lite oftare, typ hela tiden? 🙂

Nu gäller det bara att bli frisk som en nötkärna till midsommar, och ta det lite lugnt, alltså inte som bilden nedan..haha!

Men eftersom dessa bilderna hamnade i bloopersmappen så fick det bli en rörlig, de var helt enkelt för dråpliga som stills. (bloopersmappen kommer jag att visa vid årsslutet, om jag vågar..hihi.)

Vi hörs kanske lite senare, nu ska jag värma middag och bloggenada.

Kram och ha en fin kväll!
L

35 Comments

 • Tonemor
  21 juni, 2011 at 20:14

  Hei Lingon, Sleevelessen ser herlig ut, har lyst til å kjøpe meg en jeg også 🙂 Flotte blomsterbilder også (både de ”ville”, dine hageblomster og Lingonet selv), enig med deg, det skulle vært sommer hele året, jeg er ikke så opptatt av snø og kulde. Eneste fordelen er at jeg får brukt mine vinterMollysar 🙂 Nå må du spise mycket glass (päronsplitt er du vel glad i…), så halsen blir bra til Midtsommar 🙂 Stora mollykramar fra Norge <3

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2011 at 21:27

   Hihi, hur visste du att jag sitter här och precis har öppnat glasspaketet? 😀

   Stora kramen till dig och ha en fin kväll,
   L <3

   Reply
 • Improve my days
  21 juni, 2011 at 20:24

  Hi,
  Lovely tunic. The colors are great for Summer!
  Hugs

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2011 at 21:27

   Thank you Carla,
   Take care and kram på dig!
   L

   Reply
 • Karen
  21 juni, 2011 at 20:30

  You have tempted me with the Silk Sleeveless. I have one left for sale in my stock in size 1 (my size). Now I am tempted to keep it for myself. If someone does not click soon, then perhaps it will become mine…..
  Love your exercise!!!
  Stor Kram,
  Karen XOXO

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2011 at 21:29

   Well, you can try it on and probably just then someone will put an order for it. 😀
   It´s a lovely tunic/dress and I think it can be worn all year round perhaps?
   Take care and stora kramen till dig såklart,
   L

   Reply
 • chatarina
  21 juni, 2011 at 20:39

  Hej! Fina bilder!! Jag gillar jättemycket när du hoppar omkring 🙂 Kramar till dig!!

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2011 at 21:30

   Tack Chatarina,
   Hihi, ja bilderna ser egentligen inte kloka ut men som film är de helt ok.. 🙂

   kramar och må så gott,
   L

   Reply
 • Nena
  21 juni, 2011 at 20:39

  Mmmmm, den är härlig den lavendelblå tonen, bra sugen på en sån fast jag är lite tveksam till om färgen på ”bröstplattan” passar mig. Dig passar den ju utmärkt ser man här! Har inte skaffat någon av årets silkdressar, däremot har jag länge haft en sån här gammal market silk dress på önskelistan. Och jippie, idag kom den hemflyttandes från mollybloggare. Så underbart fin i milda grålila toner!
  Visst vill man stoppa tiden i trädgården nu! Vilken blomning!!!!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2011 at 21:31

   Vad härligt att du fick en market silt dress, den är ju också en dröm..
   Jag var säkert på hur jag skulle matcha denna, men idag när den kom så blev jag trots allt lite rådvill men det löser sig..
   Ja, stoppa nu och vi kan fira midsommar en hel månad. 🙂

   kramkram

   Reply
 • Hilde
  21 juni, 2011 at 20:44

  Haha din hoppetossa:) Market silk dress i den färgen står högt på min önskelista, den är så snygg.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2011 at 21:32

   Ja, här hoppas det på… .-)

   kramar!!

   Reply
 • Lillis
  21 juni, 2011 at 20:47

  Tänk om det vore sommar oftare, så härligt (om det inte regnar hela tiden förstås).
  Fin är du i sleeveless klänningen. Vill ha en jag med men kan inte bestämma mig och nu är det nog inte heller så lätt att hitta en…
  Kram!

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2011 at 21:35

   De är ju fina allihopa, både de nya och äldre..jag har provat mig fram lite med färgerna men vi får se vilken jag trivs bäst i..du ska se att det klarnar. 🙂

   kramar och må så gott,
   L

   Reply
 • Mags
  21 juni, 2011 at 20:55

  Jag vill också ha permanent sommar!!! Älskar att ströva runt i trädgården, se om någon knopp har slagit ut, dra upp ett ogräs eller två, hälla på en skvätt vatten och känna doften av alla blommor.
  Och tänk så mycket enklare livet är på sommaren, gå barfota i gräset i bara en tunn sommarklänning och inte behöva stänga in kroppen i lager på lager av ylle, även om det är Odd Molly.
  Jag tror att jag går i ide till vintern!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2011 at 21:36

   Jag håller med dig i allt! Perfekt beskrivet.. 🙂 Sommaren är så underbar och härlig. Man borde gå upp 0400 varje morgon tänker jag ibland..:-)

   kram!!

   Reply
 • Linda G
  21 juni, 2011 at 21:04

  Underbar färg på klematisen! Och den ”gamla” sleevelessen är så fin:) Kram!

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2011 at 21:36

   Tack Lindagumman,
   ha en fin kväll,
   kram!

   Reply
 • Nadia
  21 juni, 2011 at 21:20

  Förstår att du gillar dem och originalet är ännu finare än årets!
  Kram!

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2011 at 21:37

   De är jättefina och jag är så nöjd..nu ska jag bara få den att passa..bättre, hihi.

   kram!

   Reply
 • Runa
  21 juni, 2011 at 22:03

  Ha ha….kul med rörliga bilder!. Sleevlessen är SÅ fin i den färgen. Jag har inte lyckats hugga någon av de äldre (tyvärr) men har två nya…ska nog luftas till midsommar tror jag. Härliga blomster du visar, riktigt somrigt precis som det ska vara nu. Skönt att höra att du inte har halsfluss…ät mer glass så är du pigg till helgen. Kramar

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2011 at 22:20

   Pigg och tjock, haha! Det gör fortfarande så ont i halsen men det fixar sig. Kul att du har sleevelessar och jag tycker nog att de nya ändå är lite finare än de äldre, fast varför ska man jämföra egentligen? Jag tror jag gillar med modellen att man är lite täckt framtill, även om det är ett tunt och ganska kvinnligt plagg ändå.. 🙂
   Du är kanske hemma till midsommar, annars får du ha det så gött i Seattle,

   kramar i mängd till dig,
   L

   Reply
 • annika
  21 juni, 2011 at 22:08

  hej och vad jättefin du är i klänningen och när du hoppar runt, såna kuliga bilder. Önskar jag kunde göra sådana.
  Jag har en klematis som ser exakt ut som din , så då vet jag vad den heter(troligtvis), för det var förre ägaren som planterat den. Och så skönt att det inte var några bakterier i halsen, då är det bara att se till att friska till dig, sakta o säkert. (det tar 3 dagar att bli sjuk, 3 att vara sjuk och 3 dagar att bli frisk, sa en klok disktriktssköterska till mig).
  sommarsolstånds-kram

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2011 at 22:23

   Tack Annika! Vilken smart distriktssköterska det där..:-) Jag är nog i mitten fasen påväg att bli frisk..
   Jag ska visa någon dag hur man gör hoppande bilder, det är jättekul men jag kan bara göra det i photoshop och det har kanske inte alla. Man kan göra det på nätet också om du googlar gif animationer eller gif generator eller nåt liknande..så laddar man upp två, tre bilder som länkas i hop.
   kramar och ha en fin midsommar och njut av den ljusa tiden.
   L

   Reply
 • Too di Boo ♥
  21 juni, 2011 at 23:21

  Älskar klematisen..helt underbar!!! Åhh NEJ…nu ångrar jag mig lite (men bara lite) att jag sålde denna silk sleeveless.. men men gjort är gjort 🙂 Jag har sagt till mig att det är SLUT med ångrande hit å dit ..fniss..
  kram kram..

  Reply
  • Lingon
   22 juni, 2011 at 08:51

   Inte ångra sig….♥♥♥

   kramar!

   Reply
 • Marika
  21 juni, 2011 at 23:44

  Söta lingonet! Va fin du är, hoppandet är bra för kropp och själ. Klematisen är så fin, du är duktig med dina växter, hoppas mina inte dör nu när vi åker på semester. Blomvakterna kanske slarvar med vattningen, man vet ju hur det var när man var i tjugo års åldern!!!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   22 juni, 2011 at 08:51

   Tack! Jag håller tummarna att dina växter klarar sig och att de står blommande när ni kommer hem igen.

   kramar och ha en fin fin semester!

   Reply
 • Helena
  22 juni, 2011 at 00:00

  Bloppermappen!! I like! Kram

  Reply
  • Lingon
   22 juni, 2011 at 08:52

   Hihi, har du ingen sån? ♥♥♥
   kramar

   Reply
 • mintekopp
  22 juni, 2011 at 00:35

  Fantastiskt fina bilder!

  Reply
  • Lingon
   22 juni, 2011 at 08:52

   Tack Tekoppen!
   Ha en fin dag idag,

   Reply
 • Cattis
  22 juni, 2011 at 11:44

  Där är den ju! Min sleeveless..hur kunde den hamna i din brevlåda? Måste ha blivit något fel i postgången 😉
  Jag tycker att du helt enkelt ska inse att färgerna är gräsliga, tyget alldeles för svalt och silkit och modellen bara helt fel 😀 Sen vidarebefordrar du den till mig som uppenbarligen har en lika förskräcklig smak 😉
  Kram Cattis

  Reply
  • Lingon
   22 juni, 2011 at 11:48

   😉
   Du är ju för rolig! Tack för dagens garv och jag ska nog låsa in den i garderoben så den inte rymmer till dig, hihi.

   Kramar och ha en underbart fin dag!
   L

   Reply
 • Frosotos
  22 juni, 2011 at 19:10

  Kram sotnos :))

  Reply

Leave a Reply