Menu
Lingon om.....

Breathless & massa bilder

Idag var det slut på hemmasunk för min del och jag klädde mig fin trots att jag bara var hemma. Bekvämt ska det vara och mjukaste Breathless Top åkte på. Under den har jag Hookup dress i apricot så det blev mönsterfest på alla sätt.

Tjolahoppsansaa!

Viftar lite här som en tok, och hoppas att basiluskerna försvinner. I morgon bitti om jag inte är bättre så ringer jag VC så får vi se….jag tror ju att jag har halsfluss, eller möjligtvis ett litet monster i halsen och man kan ju inte leva på glass. 🙂

Mönsterfest!

Så måste jag visa upp lite bilder, jag har äntligen för första gången i mitt liv ett par små tomater på gång. Jag provat att odla förut men det har aldrig gått vägen, jag har haft gröna tomater i oktober liksom som aldrig mognade. Men nu finns det hopp. 🙂

Det hände en knäpp grej i dag med en nära släkting. Ni vet…när allting bara blir fel.

Jag hade bjudit hem på mys efter jobb och vi skulle sitta ute i solen, men eftersom det spöregnade i dag och jag är småsjuk så ställde jag in och tänkte att vi tar det en annan dag, och jag vill inte smitta ner någon som redan är lite nedsatt.

Vädret var ju ingen höjdare..

Men släktingen blev surare än vädret och jag blev anklagad för att fejka att vara sjuk bara så att jag slapp träffa henne…och hon lämpade av en present till mig via maken, som han kom med senare. Jag hade visst namnsdag idag?

Men hallå? Hur dåligt självförtroende kan man ha egentligen? Och jag är anklagad för att låtsas vara sjuk? Hallå??

Jag blev så putt att jag gick ut och köpte mig en blomma, en hortentsia.

När saker blir så där fel så går det oftast att ställa tillrätta. En olivkvist.

Men just nu så orkar jag inte, det får bli i morgon. Och varför ska jag..jag..ställa tillrätta något som jag inte ställt till med?

Jag är väl bara en sån peace maker?

Kram till dig som läser och sorry mitt gnäll-äll! I morgon är en ny dag och det verkar som Lena redan fått napp på sin efterlysning i förra inlägget, det är ju helt fantastiskt.

L

22 Comments

 • Hilde
  20 juni, 2011 at 21:37

  Men vad knepigt. Om du skulle vara tvungen att fejka hade du väl inte inviterad alls? Hoppas det löser sig. Din outfit är outstanding!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   20 juni, 2011 at 21:56

   Tack! Nä, precis…men att någon som finns i närheten plötsligt säger att jag inte gillar henne? What? Varför skulle jag bjuda hem henne då från början? Men det löser sig väl…

   Kramar!

   Reply
 • Linda G
  20 juni, 2011 at 21:43

  Suck! Känner igen beteendet. Finns fler som har drama-queens i sin närhet hör jag. Fast det är ju så att med vissa kan man inte göra rätt. Hur man än vänder sig har man arslet bak som en klok människa sa;) Kram på dig!

  Reply
  • Lingon
   20 juni, 2011 at 21:57

   Haha, dramaqueens? 😀 Ja precis så är det nog. Hihi..
   Kramar och trevlig kväll vännen!
   L

   Reply
 • Karen
  20 juni, 2011 at 21:58

  Who says you cannot live on ice cream? I hope that it cools your burning throat.
  You may be feeling under the weather but your outfit makes you look so alive. Super combination!!! Check my blog…..I have finally answered your question!
  Stor Kram,
  Karen XOXO

  Reply
  • Lingon
   20 juni, 2011 at 22:25

   What an idea? If I could live on ice cream? 😀 I could probably. Hahaha! It´s the cooling thing, but it seems like I can eat a lot of that creamy stuff?

   Thank you, thank you, thank you for telling your story. I loved it and it is amazing…

   Stora kramen tillbaka!
   L

   Reply
 • Tonemor
  20 juni, 2011 at 22:16

  Kjære Lingon, ikke vær lei deg, men trist å ha en slik person i din nærhet! Slike gledesdrepere har en tendens til å treffe med giftig tunge når man er som svakest, – til og med påstå at du faker syk… det er for drøyt, som vi sier på godt norsk!!! (Når jeg blir sint, skriver jeg norsk, håper du skjønner allikevel…) Godt du kjøpte deg en fin blomma, kos deg med den, og ikke la den der gnällkjerringen knekke din spiritualitet og livsglede 🙂 Tenk heller på alle som du gleder hver dag med dine morsomme kommentarer til livet og dine herlige bilder! Du sprer ihvertfall mye sol til meg 🙂 Håper halsen snart blir bedre, kramkramkram dobbelt kram til deg från tokiga norrbaggan <3 <3 <3

  Reply
  • Lingon
   20 juni, 2011 at 22:28

   Tack ska du ha Tone! 🙂 Det är inte så farligt med min släkting, bara lite tråkigt att det blir så fel som det kan.
   Jag tycker det är sött med norska så du får gärna skriva hur mycket du vill på det. Tack för dina fina och snälla ord, jag blir såklart jätteglad att du gillar och uppskattar mitt bloggande och alla påhitt här.
   Du ger mig så mycket sol tillbaka Tone,
   kramar!

   Reply
 • Too di Boo ♥
  20 juni, 2011 at 23:13

  Har mailat Lena..men har inget hört från henne? så om någon annan är intresserad så har jag en i alla fall…kram..

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2011 at 08:47

   Vi får se om hon hör av sig under dagen, verkar som hon har en butik. http://www.lenak.nu

   kram och ha en fin dag vännen!
   L

   Reply
 • Milott
  21 juni, 2011 at 06:11

  Hej Lingon!
  Fina bilder Du har, kom in till Dig via ”att vara någons fru”!
  Ibland tänker jag så här, en sådan här situation säger mer om den andra
  personen än om Dig!Precis som någon sa, Du hade ju inte bjudit henne
  från början om Du inte velat att hon skulle kunna! Tänker att Du är nog
  en person som är så där übersnäll så folk tror att de kan behandla en hur
  som helst. Du är värd att bli behandlad med respekt! Stå på Dig! Kram ♥♥

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2011 at 08:48

   Hej Milott,
   Kul att du hittade hit. 🙂 Hon hade en skitdålig dag tror jag men det är så tråkigt att man blir dömd på ett sånt sätt…
   Tack för de fina orden och nu ska jag kika in på din blogg,
   kram!!

   Reply
 • Bina - everydaymolly
  21 juni, 2011 at 07:38

  Fina Lingon – hoppas hon bara hade en dålig dag.. sött paraply! <3

  Hoppas du mår lite bättre idag!
  KRAMAR

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2011 at 08:49

   ♥♥♥
   Hej Sötis!
   rasp, skrap…nej det är ungefär som igår, men nu får det vända. 🙂

   kramar och må så fint idag,
   L

   Reply
 • Fia
  21 juni, 2011 at 10:51

  hmpf. Ja dessa människor…

  Det finns tvärtom också…alla dessa som inte är ”intresserade”av att lära känna nya människor för det blir så ”stressigt” i deras liv då….Det är då inte lätt att skaffa nya bekantskaper här ska jag säga…och med det sagt så låter det väl som om jag är urtrist, mycket otrevlig eller så…Men mig veterligt (hihi) så är jag då inte något av dessa?? Tack och lov för nätet säger jag bara och alla (troligtvis…hahaha) ”normala” människor i mollyvärlden! Den är inte en ”riktig” värld men rätt så trevlig ändå! 🙂

  Inser att jag låter som en eremit som ingen vill träffa nu. Inte riktigt så kanske….men jag menar att det är så svårt ibland att ”få komma in” . Alla våra tre barn har, och kommer att, gå i klasser där de inte känner några sedan innan. Och det är snudd på fan att kunna lära känna de andra föräldrarna!! Inte så lätt för barnen heller- men de gör det ändå- men för oss vuxna är det som om folk inte ”orkar”. De ”känner ju redan en massa att umgås med så varför orka lära känna några till” liksom… Det är såå frustrerande.

  Med det här sagt menar jag då inte att försvara din släkting…dåligt självförtroende- ja, förmodligen- tänk nu istället hur mycket hon ändå måste ha velat träffa dig…fast det kom ut så fel! Tycker inte att du ska ursäkta dig. Är man sjuk så är man. Men kanske lite rak: säga just det du sagt här: inte bjuder jag hem dig om jag inte skulle vilja träffa dig?

  Jag har en gång blivit anklagad av en mycket udda chef att fejka m i g r ä n bara för att inte jobba de sista dagarna innan jag skulle sluta…..Helt sjukt. Ställde upp och jobbade fler dagar än jag eg. behövde när jag sagt upp mig, bara för att hjälpa till tills den nya skulle komma, trots att jag avskydde stället jag jobbade på. Tacken blev ovanstående…! (och ja, jag hade migrän!)

  Världens längsta kommentar och ursäkta svamlet- hoppas du hajar något av det jag försökte säga!

  KRAM!

  Psst- Veranda coaten är i stl 1. Visserligen lite rymlig…

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2011 at 12:31

   Hej Fia,
   Visst är det svårt ibland att komma in i en grupp av människor, det känner jag väl igen.. Vi bodde på en ort i 7 år och eftersom vi inte hade barn så var det jättesvårt att lära känna nya människor, men ibland dyker de upp i de mest oväntade situationer. Så absolut, jag fattar vad du säger. 🙂
   Synd att veranda coaten är så liten, men jag drömmer vidare,
   Kramar till dig och ha en fin fin dag!
   L

   Reply
 • Vivvi
  21 juni, 2011 at 12:03

  Stackare! Inte kul med halsont 🙁 Hoppas du kryar snart och du gör helt rätt i att klä upp dig. Visst blir man piggare då. Superfint med mönstermatchning tycker jag

  Hoppas det går över snart och att du blir frisk till midsommar

  Många kramar
  /Vivvi

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2011 at 12:32

   Tack Vivvi,
   Att vara fin hjälper till och du är en stor inspiration i dina fina dagens. Du är bara så skitsnygg!

   kramar till dig,
   L

   Reply
 • Fia
  21 juni, 2011 at 13:11

  Lingon!

  Inne hos swappa hos Bina har Frusnaflickan en swap med en silk sleeveless i apricot i stl. 3. Men kanske har hon inte lyckats swappa mot annan färg- eller vill sälja istället?

  Tänkte på dig iaf när jag såg det…

  Kram!

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2011 at 19:37

   Tack, tack!
   Jag har redan fått fatt i en så sleevelesskvoten är fylld för tillfället. Men tack ändå.. .-)

   Kramar!

   Reply
 • Oslotigern
  21 juni, 2011 at 15:55

  Det är ironin här i livet – att man själv alltid får ta tag i sånt som andra ställt till. Men man måste, annars går man ju runt med den där klumpen i halsen. Hoppas det ordnar sig snabbt! Och att monstret blir trött på glass och sticker ifrån din hals 🙂

  Kram!

  Reply
  • Lingon
   21 juni, 2011 at 19:38

   Ja det är ironiskt det där, men det ordnar sig nog i slutändan. 🙂

   kramar till tigern!
   L

   Reply

Leave a Reply