Menu
Odd Molly

odd molly combo + verktygslådan

Dagens combo är fotad nere i källaren i det hemligaste gymrummet som även hyser en schysst stor spegel. 🙂 Jag tänker mig att jag ska hitta alla speglar på min arbetsplats i sommar. Klänningen är Odd Mollys Damask dress och Canna cardigan i grey melange och jag är så glad för för tre veckor sedan kunde jag inte ha klänningen men i dag gick det fint.:-)

Så vill jag gärna visa upp min nystädade verktygsväska på jobbet, det blev så fint. Hihi. Tänk att man måste byta rum och flytta bara för att få lite städinspiration. Omväxling förnöjer tydligen…

I lika många år som jag varit yrkesverksam så har jag sökt efter den perfekta arbetsväskan och nu har jag landat i den här ryggsäcken som egentligen är en klätterryggsäck, fylld med massor med fack till allt möjligt man behöver på en stenig bergsvägg. Fast allting får inte riktigt plats utan bara det nödvändigaste jag måste ha av handverktyg, och numera bär jag inte den ens utan rullar omkring med en liten servicevagn.

Och varför berättar jag allt det här kan man fråga sig? Hade väl helt enkelt inget annat på gång mer än att jag ska försöka svänga förbi Folk i Malmö på vägen hem kanske och dessutom hämta ut ett paket från Tintinstyle som väntat hela veckan…och planera lite fredagsmiddag kanske, men först ett uns jobb till..

Kram och hoppas din dag varit fin! L

No Comments

 • Lina
  17 juni, 2011 at 16:07

  Oj vad söt du är idag! Ser så snäll och beskedlig ut i den klänningen 😉
  Önskar faktiskt att jag också fick ha verktygsväska med mig på jobbet, det är ju underbart. Jag gillar att mecka och skruva men som tur är får jag utlopp för det på hemmaplan nu.

  Trevlig helg!

  KRAM

  Reply
  • Lingon
   17 juni, 2011 at 20:05

   Lite söt sommarklänning ja, det är det…
   Ja, du är väl i värsta renoveringstagen nu? Hoppas att det går bra och att ni blir supernöjda.
   Kram och ha en trevlig helg du också..
   L

   Reply
 • Frösötös
  17 juni, 2011 at 16:15

  Så glad jag blir för din skull 🙂 Klänningen är jättesöt på dig! Åååå grattis!
  KRAM

  Reply
  • Lingon
   17 juni, 2011 at 20:06

   Tack Frösötösen! Är du inte på väg snart? 😀

   Kramar och sov så gott och ha inte resfeber..
   L

   Reply
 • Oslotigern
  17 juni, 2011 at 16:28

  Jättefin i klänningen är du! Och cool verktygsväska! Skulle önska jag hade det på jobbet, men här ligger bara en massa tråkiga datorsaker, pennor och papper.

  Kram

  Reply
  • Lingon
   17 juni, 2011 at 20:07

   Aha….mera clues vad Tigern möjligtvis kan tänka sig att jobba med? Hmmmm.. 😀
   Jag har tråkdator också och en massa pärmar med obegripliga papper…

   kram och ha en go helg Tigern!
   L

   Reply
 • Maria/Javabönan
  17 juni, 2011 at 18:37

  Lingogullet!!

  Härliga combos som vanligt, du kan verkligen kombinera färger. Kul att den du kom i den, jag har ju fortfarande ett antal plagg på vänt….men sakta men säkert då går det åt rätt håll.

  Såg dig i utskicket från Odd Molly och tänkte stolt: ”det där är min bloggvän det! 😉

  Nu önskar jag dig en mysig helg med gubben!

  Massor med kramar!

  Reply
  • Lingon
   17 juni, 2011 at 20:09

   Hej Java boooooonan! Kul att höra från dig igen!

   Jag har många morotsklänningar som jag gärna vill komma i och ibland blir jag så häpen när det går?? 😀 Vi kan och vi ska, eller hur?
   Tack för dina snälla ord och ha en fin helg i dalom och mys med familjen.

   kramar i massor!
   L

   Reply
 • improve my days
  17 juni, 2011 at 19:20

  Hello,
  I love this dress! I love the colors, the flowers, and i feel so good when i’m wearing it.
  It looks fantastic on you!
  Hugs

  Reply
  • Lingon
   17 juni, 2011 at 20:10

   Hi Carla! Nice to hear from you… so you have the same dress? It´s a beauty and so are you!

   Have a great weekend,
   kram
   L

   Reply
 • Improve my days
  18 juni, 2011 at 00:11

  Hi Lingonberry,
  Yes, take a look 😉
  http://improvemydays.blogspot.com/2011/06/monday-molly.html

  Hugs, Carla

  Reply
 • Härligheter enligt Erika
  26 augusti, 2011 at 19:38

  Hej!!!

  Har precis klickat hem den fina Damask dress som du har på dig och funderar på vad som passar till den. Jag tänker både i färger och i form. Canna cardigan verkar perfekt! Har du ngn annan combo som är snygg?
  Kramar Erika

  Reply

Leave a Reply