Menu
Lingon om.....

Frukost, länkkärlek och dagens cravings

Lite länkkärlek så här på morgonen till en av mina favoriter: http://365daysofbreakfast.blogspot.com/ En ny läcker frukost varje dag som jag bara dör lite av avund på varje gång jag tittar.

Själv har jag försökt göra kanelomelett idag och någon annan sorts pannkakor till frukost och det gick lite sådär och jag glömde såklart  att fotografera. Men det blev trots allt ganska gott med rivet äpple och turkisk yoghurt till. Projektet är att lura i maken lite mera ägg för han gillar inte det så jag försöker hitta på alla möjliga saker att paketera ägg i. 😀

Dagens cravings då…jo här kommer en av dem alla, haha!

Odd Mollys Utopian dress. Den är fin den..och inte så chockrosa som på bilden..något att gå och sukta på för mig idag..:-)

Det här plagget har jag sett på Odd Mollys hemsida i färgen dark berry, vet inte om den kom ut i butik men det var ett av de vackraste plagg jag sett som gjorts och jag är lite putt på om den inte blev av…

Men där lämnar jag dessa designdrömmar och i-landsproblem och säger ha en fin fin dag idag. Du äter väl frukost? 🙂

och vi ses kanske lite senare om jag inte tråkat ut dig?

kram L

No Comments

 • Lina
  14 juni, 2011 at 09:39

  Självklart! Bacon och turkisk youghurt med valnötter 🙂

  Fiiin tunika!

  KRAM

  Reply
  • Lingon
   14 juni, 2011 at 10:39

   Gott! Jag är en riktig frukostoholic, måste ha bra frukost…:-D
   kram och må fint!
   L

   Reply
 • Bettina
  14 juni, 2011 at 10:37

  Utopian dress i dark berry var något jag väntade på men den verkar inte finnas någonstans =(. Fast den ser fin ut den du prövar här också =). Idag har vi grått, regnigt och blåsigt – då tittar vi in hos färgglada Lingon och blir på lite bättre humör! Ha en kanondag! Kram

  Reply
  • Lingon
   14 juni, 2011 at 10:40

   Så kul att du blir glad av att titta in här, och detsamma tillbaka till dig, jag blir jag glad av din fina kommentar. .-D Idag är det mulet här också och har regnat på morgonen men det ser ut som det klarnar lite nu…
   Må så gott idag,
   kram!

   Reply

Leave a Reply