Menu
Lingon om..... / Trädgården

Ledig lördag

Morgonkaffe utomhus i sköna solen, och det är varmt! Helgen kunde inte börja bättre och jag känner mig så ja…skönt lugn.

Skolavslutningen igår ger liksom en viss ro i kroppen, nu kan de där akuta sakerna på jobbet slänga sig i väggen och man kan jobba i lugn och ro och få något gjort..och man vet att de där jobbiga sms:en och mailen och telefonsamtalen som handlar om saker som borde gjorts igår, de samtalen försvinner och ebbar ut under sommaren.

Så jag kollar läget lite i blomhörnan och njuter av lite morgonsol som värmer ryggen och själen….

..och så talar jag högt och lite förmanande till Graham som fortfarande har ohyra, att det här går inte längre…

men han är ju så vacker? Fast besvärlig..hmmmm….tänker jag och vet inte om han får bo kvar…men det säger jag inte högt såklart….och antagligen så får han bli kvar för jag är hopplös på att ge upp..och så är han ju så fin.

Egentligen har jag massa projekt på gång i helgen som ska göras men jag känner ingen stress alls idag. Märkligt och bara skönt. Det blir en tur till plantskolan för femtioelfte gången och jakt på ormrot och kantnepeta och lite stormhattar, en ny hemsida ska sättas upp och garderobsutrensningen fortsätter.

och nu tänkte jag vara så lat att jag ger mig själv lite bloggledigt, det var länge sen sist.

Önskar dig en fin skön dag, och pingstafton!

kramar

No Comments

 • Tonemor
  11 juni, 2011 at 09:49

  Hei Lingon, så flott hagen din er blitt – blommor overalt, og du i Terrien er jo også en vakker blomma 🙂 Her har vi nå sen frokost og en slapp lørdag, maken og jeg, været er bedre, og alt er himla godt 🙂 Ha nå en deilig pfingstafton, med velfortjent bloggledig, kos deg masse og njuta att det er sommer 🙂 🙂 🙂 Kramar <3 <3 <3

  Reply
  • Lingon
   12 juni, 2011 at 19:40

   Tack Tone,
   Det har varit en underbart fin helg, och hoppas att du har haft detsamma!
   kram <3

   Reply
 • Nadia
  11 juni, 2011 at 09:50

  Vad fint du passar in bland rosor och pelargoner fina Lingon! En blomma bland blommor 🙂
  Och terrie dress i dark pink är superfin – varför köpte jag inte den när den fann kvar någonstans frågar jag mig…..
  Ha en fin pingstafon – kram!

  Reply
  • Lingon
   12 juni, 2011 at 19:43

   Tack Nadia och jag har haft bästa helgen, och önskar att du haft densamma?

   kramkram!

   Reply
 • Frösötös
  11 juni, 2011 at 09:51

  Godmorgon sötnos! Så fin du är där ute bland blommorna 🙂 Jag tycker du gör helt rätt i att ta en liten paus och bara var L en stund/några dagar/hur länge du vill. Ha det så skönt och det låter ljuvligt att du inte känner någon stress 🙂 Det gör inte jag helle hihi – har helt kopplat bort jobbet – det får klara sig bäst de vill – jag ska bara ägna mig åt att bli frisk 🙂
  Stora kramen
  A

  Reply
  • Lingon
   12 juni, 2011 at 19:44

   Bra! Hoppas att du är kryare nu och börjar få lite energi och lust tillbaka.

   kramkram från Lingondoodle

   Reply
 • helen
  11 juni, 2011 at 10:05

  Ser härligt ut!
  Själv ska jag jobba lörd+sönd kväll.
  Måste fråga vad du har för stl på din klänning för jag fick för mig att jag skulle gå i en 2a. Kan det vara rimligt?

  Ha en fortsatt harmonisk helg!

  Reply
  • Lingon
   12 juni, 2011 at 19:47

   Hej Helen,
   Ursäkta sent svar för jag har lagt datorn i lådan över helgen.
   Klänningen är stor och jag har stl 2, men sätter gärna en nål eller klämma mitt fram som håller i hop duvetvad. Jag har provat alla stl från 1 -4 i Terrie dress och tycker att 1 och 2 fungerar bäst för mig, även om jag trots allt kan ha en trea, så summan av kardemumman blir att jag tror absolut att du kan ha en tvåa eller t om en etta. Beror lite på din bystsize..

   Kram och må så gott, hoppas jobbekvällen går fort.
   L

   Reply
 • Oslotigern
  11 juni, 2011 at 15:57

  Så bra att du tar lite ledigt! Njut av det 🙂 Och ha en alldeles underbar pingsthelg!

  Kram

  Reply
  • Lingon
   12 juni, 2011 at 19:47

   Här har det njutits ordentligt och jag hoppas att du gjort detsamma.
   kramkramkram!

   Reply
 • Vivvi
  11 juni, 2011 at 19:03

  Sååå mycket fina blommor du har. Skulle bli alldeles salig att gå runt i den blomsterprakten. Och som en nyutsprucken ros passar du in i din fina klänning 🙂

  Kram
  /Vivvi

  Reply
  • Lingon
   12 juni, 2011 at 19:48

   Ja, det är en salig känsla särskilt på morgonen när jag går ut och vaknar långsamt med en kaffekopp i handen…
   Hoppas du haft en jättefin helg,
   kram!

   Reply
 • Linda G
  11 juni, 2011 at 19:13

  Ha en underbar pingstafton! Kram

  Reply
  • Lingon
   12 juni, 2011 at 19:48

   Tack detsamma!

   kram

   Reply
 • mirka
  11 juni, 2011 at 20:57

  så fina blommor, dom blomstrar ikapp med dej:) när du har tid så mät klänningen? ingen rush för den finns ju inte på marknaden precis:) kram

  Reply
  • Lingon
   12 juni, 2011 at 19:49

   Tack Mirka! Jag ska mäta klänningen…- snart!! Jag lovar…senare…eh om en stund..

   kramkram!

   Reply
 • L8
  11 juni, 2011 at 23:16

  Satt och läste din blogg då min dotter kom förbi. Hon sa att du var söt och undrade vad du hette. Lingonet, sa jag. Då sa hon: ”Hon borde hette solros istället. Hon ser ut som en.” Hii-hii! Kram!

  Reply
  • Lingon
   12 juni, 2011 at 19:49

   Naw vad gulligt sagt! Hälsa lilla dottern..!

   kram!

   Reply

Leave a Reply