Menu
Trädgården

att vända bort blicken..mot solen

Godförmiddag! Jag tassar runt med kameran i ena handen och en kaffekopp i den andra, den senare ställer jag ifrån mig på de mest märkliga ställen…

Det är visst så idag att hela huset är stökigt och eländigt i varenda vrå, så mina ögon söker sig till något trevligare att titta på än dagens uppenbara måsten.

För mycket jobb på sista tiden och för mycket flängade på roligheter. 🙂

Jag kallar dom ibland mina ”monsterorkidéer” för de är så stora och vill rymma upp ur krukorna med sina luftrötter. De får inte så mycket uppmärksamhet men klarar sig hyfsat bra ändå…

Tacksamma modeller i motljus..

Jag hade nästan tänkt att fotografera den stora klädhögen som bor på en stol, men det kändes lite väl knasigt så sen kom jag på idén att jag kunde mäta den istället och se om det är personligt rekord? Men det var kanske ännu knasigare? Iallafall så tror jag att den är ca en meter hög från stolsdynan och jag skäms….suck….:-) Men nu ska jag göra rent hus här hemma.

Men inte än..först går vi ut och andas lite morgonluft och tittar på färg. Energi…måste ju vakna först.

Rosen som jag planterade först har fått massor med knoppar och jag är förväntansfull. Tänk när första knoppen slår ut och jag får se färgen hur den blir? Ja, ni kommer också att få se såklart. 🙂 Absolut, delad glädje är dubbel.

Rosarium Uetersen.

Grannens gula.

Grannens röda.

och grannens blå iris.

Min blå riddarsporre Black Knight har inte kommit så långt än..

Ja, lite mer frukost och lite mer kaffe sen får jag sätta igång. Men det är frestande att fly fältet än en gång och åka en tur till Lund för att  gå i staden, fast jag håller mig, stannar hemma och tar lite i taget. Lyssnar på musik tror jag blir bra, något glatt eller värsta hårdrocken, vi får se.

I eftermiddag blir det lite födelsedagsuppvakning hos vänner så då kanske jag lyckas ta en dagens outfit dessutom som inte inkluderar städrock, hihi. Tur vi ska iväg lite senare..

Önskar dig en fin dag och sorry allt mitt städgnäll! Det kommer ju att bli så fint.

Ha det bäst idag.

L

No Comments

 • Marie
  28 maj, 2011 at 11:57

  Härlig början på dagen att titta på dina vackra blombilder 🙂 Har haft en lång skön startsträcka med många muggar kaffe, G-P och en liten bloggenad 🙂 Nu ska strax ta itu med efterstudentfesten stöket! Tog dessvärre inte en enda bild med det gjorde min dotter 🙂 Ska titta på dem senare och se om det finns någon som jag kan använda i bloggen. Kram

  Reply
  • Lingon
   28 maj, 2011 at 14:35

   Åh är det den dagen efter..? Då förstår jag att du har lite att ta i tu med. Hoppas att festen var jätterolig och jag ska spana efter några bilder om du lägger ut senare…

   Kramkram!

   Reply

Leave a Reply