Menu
Lingon om.....

Beautiful Liz

Visst är hon vacker?

Jag missade tåget hem och hängde på pressbyrån, mumsade banan och såg denna vackra tidning som jag köpte med mig hem som present till svärmor som är ett stort Liz Taylor fan. Det här är en minnestidning, en specialutgåva av LIFE magazine med bilder och reportage från stjärnans liv. Här känns det rätt att säga stjärna verkligen.

Själv så minns jag inte så mycket mer av henne än filmerna och att hon var sjuk på slutet och att mamma alltid brukade oja sig över hennes kärleksliv. Och så minns jag såklart att hon var vacker som en saga..

Hon måste ha haft ett fantastiskt liv som jag inte ens kan inbilla mig hur det var….så jag vänder vidare och läser lite till…..


Det var det…lite sorgligt….men samtidigt ett fascinerande porträtt på en stor kvinna som jag kommer att minnas lite bättre från och med nu. I morgon ska jag paketera tidningen fint i omslagspapper och ge den som gåva till svärmor, det kommer att bli en höjdare. Finns att köpa på pressbyrån som sagt….

Önskar dig en fortsatt fin kväll,

kram

No Comments

 • Vivvi
  26 maj, 2011 at 20:52

  Ja, hon var helt otroligt vacker. Min farmor älskade henne och var faktiskt otroligt lik henne som ung. Nu fick du mig att minnas min älskade farmor som gick bort för många år sedan och nu kanske hon får träffa sin idol… (om det finns en himmel d v s…) 🙂 Vilken fin present du fixat.

  Kram
  /Vivvi

  Reply
  • Lingon
   27 maj, 2011 at 12:26

   Kram till dig! Visst blir man lite nostalgisk på det viset. Min mamma var också lite lik Liz på vissa sätt, mörk och fantastiskt vackra ögon…de kanske sitter och fikar alla tre i himlen?

   kram

   Reply
 • Linda G
  26 maj, 2011 at 21:08

  Vilken fin svär-dotter du är<3 Och visst var hon fantastiskt vacker! Jag älskar dom där bilderna på glamourösa hollywood-kvinnor från 50-60 tal! Riktiga kvinnor med kurvor!
  Kram!

  Reply
  • Lingon
   27 maj, 2011 at 12:27

   Det är härliga bilder med kurvor…<3

   kramkram

   Reply
 • Tina
  26 maj, 2011 at 21:14

  Jätte vacker!

  ps, jag är super kass på att kommentera nu lite tid men läser allt. Älskar dina bilder och smiter ofta in från jobbet och njuter av din blogg.

  Kramar

  Reply
  • Lingon
   27 maj, 2011 at 12:28

   Det är inget måste att kommentera vet du, ta det lugnt…har inte du fyra fantastiska ungar? 🙂 Jag menar att det är klart jag förstår men jag tittar in hos dig ändå såklart.

   kramar och ha en fin helg!
   L

   Reply
 • Mallgrodan
  26 maj, 2011 at 21:24

  Vackrare än en ros. Och vilka filmer! Who´s afraid of Virginia Wolff och Katt på hett plåttak…varför görs det inga såna längre? Kram!

  Reply
  • Lingon
   27 maj, 2011 at 12:28

   ”Vackrare än en ros”
   Så fint sagt mallis..!

   kram!

   Reply
 • Anne
  26 maj, 2011 at 21:39

  Så gulligt av dig!
  Kram vännen:)

  Reply
  • Lingon
   27 maj, 2011 at 08:52

   Ja hon blir glad, Liz var en som inspirerade svärmor mycket som ung.

   Kram och ha en fin fredag!

   Reply
 • mirka.johansson@netti.fi
  27 maj, 2011 at 08:02

  Katt pa hett plattak, ar basta fılmen nansın, den laddnıngen hon och paul newman har ı fılmen gor att jag ryser tıll varje gang, ff ı turkıet, bokstaverna konstıga,japp,men elızabeth var och ar den vackraste kvınnan ı hela varlden ı mıtt tycke. kram, fın present!!!!

  Reply
  • Lingon
   27 maj, 2011 at 08:56

   Tänk jag har inte sett så många av hennes filmer i helhet tyvärr. En halv hit och en halv dit med avbrott. Nu blev jag sugen på att se en hel film och kanske lite andra gamla klassiker?!

   Ha det så underbart skönt på semestern!
   Kram

   Reply

Leave a Reply