Menu
Längre inlägg med mycket bilder / Lingon om..... / Odd Molly / Ytterplagg, halsdukar och tillbehör

odd molly twiddle hood jacket och Bambi

På vår lördagspromenad på kvällen så dök lilla söta Bambi upp mitt i bostadsområdet. Man vill ju bara kidnappa den och bära i famnen och kela med…fast jag vet att man inte får…..:-)

Jag visste inte att det var så nära skogen där jag bodde i min kompis lägenhet. Alldeles runt knuten kom man ut i ganska kuperat landskap och vi gick och vi gick…

Lingonris eller blåbär? Måste undersökas noggrant. Självklart är det blåbärsris!

Och vädret blev fint på sena kvällen, tidigare blev Rosen och jag nästan dränkta av regnskurar i Barkarby och appropå det så ska jag självklart visa ett par bilder därifrån också men det blev inte så mycket fotograferat. Alldeles för mycket folk för att kunna göra något, jag delade till och med provrummet med en helt okänd tjej, bara för att jag tänkte att det skulle gå lite snabbare. 🙂 Inte så lyckat då att fota halvnakna främlingar i ett provrum…:-) 🙂 så jag avstod tyvärr att ta bilder på plaggen som provades..

Odd Mollys Twiddle hood jacket, perfekt allroundjacka med glada broderier.

Vi kom fram till en liten sjö och färgerna ser nästan höstiga ut, men det är den lågt stående solen. Klockan är ungefär halv nio på kvällen här.

På vägen hemåt träffade vi ett rådjur till, fast denna hade små horn. Kanske storebror?

Annars idag är det en regning måndag i Malmö, och jag måste säga att det är lite segt. Längtar till helg och ledighet igen, en repris tack. Eller lite sol utanför fönstret?

Ha en fin dag idag!
L

No Comments

 • Marika
  17 maj, 2011 at 11:38

  Som vanligt fina bilder. Super fin är du i jackan. Vilken vacker sjö nästan lite trolsk. Ha en fin dag. Jag har nu äntligen lagt till din fina blogg på min lista:-)
  Kram

  Reply
  • Lingon
   17 maj, 2011 at 21:22

   Tack ska du ha Marika, jackan är superbra att ha till allt just nu i det ostadiga vädret..då lägger jag till dig i min lista också. 😉 Jag trodde ett tag att du hade slutat blogga, kul att du är tillbaka.
   Ha en fin kväll!
   kramar

   Reply
 • Jeanette
  17 maj, 2011 at 11:58

  Härliga bilder! Mysigt att komma ut i skogen.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   17 maj, 2011 at 21:25

   Det var helt underbart! Jag som trodde att jag var i ett asfaltsområde fick så fel, så fel.
   kramar och hoppas att du mår bra!
   L

   Reply
 • Fia
  17 maj, 2011 at 13:29

  Fint! Så härlig bild på sjön!

  Rådjur får jag dock inga gullegullkänslor för längre, tyvärr. De använder trädgården och allt på landet som sin privata restaurang för ofta helt enkelt.

  Kram!

  Reply
  • Lingon
   17 maj, 2011 at 21:26

   Ja, dumma små rådjur…jag hade glömt det där… 🙂 Mamma brukade alltid klaga på deras framfart i trädgården på landet.. Men de är så söta ändå.
   kramar till dig Fia!

   Reply
 • Marie
  17 maj, 2011 at 14:34

  Ååå de är så otroligt söta, rådjuren! Fast när jag hade trädgård var jag inte så förtjust i dem…Jättefin är du i skogen med Twiddeln 🙂 Kände lite på min i dag men det blev skinnjackan, mitt andra skinn 🙂 Kram

  Reply
  • Lingon
   17 maj, 2011 at 21:30

   Skinnjacka är häääärligt! Jag ska börja ha min jämt tror jag 😉
   kramar till dig!!!!!
   L

   Reply
 • helen
  17 maj, 2011 at 15:39

  Ja det är ju sådär det är i Stockholm! Vi bodde närmare skogen där än vad vi gör nu kan jag lugnt säga.
  Där i Kallhäll hade vi också rådjur som kom upp mellan husen. Dessutom hade vi en totalt galen, orädd hare som hängde mellan bilarna på prakeringen. Gissa om han var en plåga för en matte med en cavalier som trodde han var en jakthund och hade ett våldsamt intresse för småvilt…

  Reply
  • Lingon
   17 maj, 2011 at 21:31

   😉
   Jag tänker mig att du försöker parkera bilden med en vilt skällande hund i baksätet som vittrar kanin, kanin!!!
   😉
   kram

   Reply
 • Annelie
  18 maj, 2011 at 06:01

  Underbara bilder!! Rådjuren är så fina! Min mamma har gnällt över dom så länge jag kan minnas..jag tycker ju att dom också måste få mat! Då blir hon sur, hihi..
  Vackra bilden från sjön ger verkligen höstvibbar, jag älskar hösten med alla färger o lugnet som sprider sig efter en hektisk sommar.
  Ha en fin dag söta Lingon!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   18 maj, 2011 at 12:59

   Du med Annelie, Hoppas att din onsdag blir finfin! Jag vet att rådjur förstör mycket i trädgårdar men det finns nästan inget sötare…jo kattungar då. 🙂
   kramar till dig!

   Reply

Leave a Reply