Menu
Lingon om.....

Lite ögon frånvaro

20110510-025027.jpgGod eftermiddag! Idag har jag varit hos farbror doktorn och kollat ögonen, han tittade djup in i mina och sa att det ser rätt okej ut. Så bra, men de bedövade pupillerna på mig så jag har gått runt med två stora svarta ögon och inte sett särskilt mycket av dagen. Ingen dator med andra ord. 🙂

20110510-025414.jpgMen nu börjar det släppa och världen börjar anta sina bekanta former. Jag passar på att vila lite och stoppa några blommor i jorden.. Det var lite dråpligt på ögonkliniken för adressen jag skulle vidare till stod i min mobiltelefon, men texten var oläsbar. 🙂 jag fick be en sköterska läsa upp adressen till mig och skriva ner den på en lapp med stoooooora bokstäver. Stackars alla gamla och alla som ser så dåligt, inte lätt alls.

20110510-025818.jpghoppas du har en fin dag? Själv återkommer jag när allt har klarnat. 🙂

Kram

No Comments

 • helen
  10 maj, 2011 at 15:08

  Såna gamla människor som jag menar du? 😉
  Skämt åsido jag ser bättre än nånsin – på långt håll. Läsglasögonsåldern ger nya upplevelser längs vägen när man kör bil, men innehållsförteckningar på förpackningar är ett minne blott.
  Det blir sambon som får kolla E-nr i affären =)

  Fin pelargonia!

  Reply
  • Lingon
   10 maj, 2011 at 20:20


   Ja, hm..det var ju mest gamla människor på ögonkliniken idag och så en och annan byggjobbare med flisa i ögat. Men vi räknas som ynglingar du och jag…:-)
   kramar och trevlig kväll!
   L

   Reply
 • L8
  10 maj, 2011 at 15:47

  Jag tycker du ser… bra ut 🙂 Haa-haa!
  Krya på dig!
  Kram
  L8

  Reply
  • Lingon
   10 maj, 2011 at 20:20

   Hohoho. 🙂 Det måste man ju. ♥♥
   kram

   Reply
 • Tonemor
  10 maj, 2011 at 18:39

  Hej Lingon, hoppas dina ögon mår bettre nu 🙂 Jag är nærsynt som det heter på norska, och använder kontaktlinser och glasögon om varandra. Forstår godt hur det känns å inte se klart etter en slik undersökning! Ta det rolig i kväll och kos deg med dina blommor 🙂 Du har jo ”grønne fingre” som vi norrbaggar säger, får allt til att växa och blomma 🙂 Kommentaren du fick från Odd Molly var bra – då ser jag fram i mot flera fotoshoots från deg i flotte OM-klänningar! Det går bra på min jobb, er fortfarande i gang med kursing av de nyansatte, och måste hjälpa dom lite gjennom semestertiden, men skal snart själv få opplæring i mitt nye jobb, og det blir mycket bättre 🙂 Kramar :))

  Reply
  • Lingon
   10 maj, 2011 at 20:24

   Hei Tonemor,
   Kul att höra att du har det gott på nya jobbet. Det är alltid en omställning att läsa sig nytt och träffa nya människor. Jag är som du lite närsynt och varvar linser med glasögon, men tyvärr har jag fått en ögonsjukdom i vänster öga, de säger att det beror på stress eller okända faktorer, men det kan gå tillbaka fint igen. Men tills dess får jag gå på kontroller lite då och då.
   Det kommer mera foto härifrån såklart, det är ju min lilla hobby.
   kramar och må så gott Tone. ♥♥♥
   L

   Reply
 • Hilde
  10 maj, 2011 at 20:34

  Börjar det klarna? Jag tycker det ser så läskigt ut när pupillen blir så himla stor? Gör det ont, eller ser du bara sämre? Jag undrar då min stora kille ska på synundersökning på torsdag.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   10 maj, 2011 at 20:45

   Hej Hilde, det gör inte alls ont, kan svida lite precis efter man fått droppar i ögonen. Sen ser man gradvis sämre tills det är väldigt svårt att fokusera på nära håll.
   Efter ett par timmar, lite olika hur länge så släpper det gradvis och man ser bra igen. Ingen smärta alls, men man blir lite trött när man inte ser, för hjärnan är inte van vid det. Eller så är man väl bara uttråkad, det går ju inte att läsa, använda dator eller se på teve. 🙂
   Lycka till med killen på torsdag. Det kommer säkert att gå bra.
   kramkram

   Reply

Leave a Reply