Menu
Klänningar, tunikor / Odd Molly / Provningar

Odd Molly provning Superian Tunic dark old rose

Jag vet att jag tjatar om denna. 🙂 Men äntligen fick jag prova den i min favoritfärg, dark old rose. Och det är ironiskt nästan att det plagg som jag har haft som nr 1 på önskelistan är det som kommer till butik sist. I löööve Superian Tunic!

Sorry lite dålig bildkvalité men jag kunde inte vänta utan mobilen och motljus fick det bli! Broderierna är underbara och underbara….och…..MMMmmmmm vilken älsklingstunica….(jag ska sluta snart att tjata!) 🙂

Den här provas på Folk i Malmö och den kommer att komma ut i webshoppen lite senare om du är sugen. 🙂

Nu återstår min nyfikenhet på den i military? Någon som sett och provat live? Den ser så fin ut också.

kramar från superian-tjat-Lingon 🙂

No Comments

 • Annelie
  3 maj, 2011 at 15:12

  När jag såg sista bilden blev jag..störtkär!!! Bara så där, oj oj..
  Du är så söt o fin i den rosa!! Så ser du sådär lagom lurig ut i blicken, hihi. Skönt du fått stillat begäret lite nu då..
  Kram kram

  Reply
  • Lingon
   3 maj, 2011 at 18:13

   Hej Annelie! Ja det blev kärlek direkt precis som det borde vara med Om-plagg 🙂 tänk om man skulle börja avstå allt som man bara inte är sådär djupt förälskad i?
   Njaaa 🙂
   Kramar till dig!

   Reply
 • Marie
  3 maj, 2011 at 15:13

  Den har jag inte varit sugen på men nu fick jag ett hôgg i hjärtat vär jag så den i military, Mamma Mia 😛 Du var jättefin i den rosa 🙂 Hur är de i storlekarna? Det kanske du har skrivit, får läsa igen! Hoppas solen skiner på dig i Skåneland! Här gör den det ibland mellan snö och regnskurarna! Kramar

  Reply
  • Lingon
   3 maj, 2011 at 19:24

   Hej Marie! <3
   Den är rätt normal i storlek tycker jag, till och med lite plats för överarmarna 🙂 Hoppas du får prova en i military så jag får se hur den ser ut.
   Vädret är tokigt men det var fint mitt på dagen, fast kallt om fingrarna och kanske man måste ha en tunn mössa på morgonen. Inte kul att backa ju.... men jag ska inte klaga för vi har inte haft någon snö.
   kramar och ha det bäst

   Reply
 • Runa
  3 maj, 2011 at 16:14

  SÅ snygg!! Den där har jag knappt sett åt förut…den i military skulle sitta fint här. Hoppas du har en bra dag! Kram

  Reply
  • Lingon
   3 maj, 2011 at 19:25

   🙂 Wonderbar!
   Dagen har varit finfin 🙂 Men nu skulle jag vilja ha en autokock som lagade maten till oss.
   Må så gott!
   kram

   Reply
 • Nadia
  3 maj, 2011 at 16:51

  Färgkombinationerna på military är verkligen riktigt karamelläckra! Och den sitter jättefint på dig. Tom fransen gillar jag – trots att jag varit fransmotståndare innan 🙂
  Kram!

  Reply
  • Lingon
   3 maj, 2011 at 19:27

   Åh en omvänd fransmotståndare, haha!!! Tunikan är nog mitt absoluta älsklingsplagg just nu. Får man säga så? Älsklingsplagg låter lite öh, barnsligt…men jo så är det ju.
   kramar!

   Reply
 • Oslotigern
  3 maj, 2011 at 17:03

  Jättefint, verkligen du! Tror du ska ha den röda/rosa. Men den gröna är också fin… Dessa svåra val! 😉

  Kram

  Reply
  • Lingon
   3 maj, 2011 at 19:28

   Jaa alla våra ilandsproblem!
   Den rödrosa klappar mitt hjärta för, men hade den i military funnits på plats vet jag inte. : -O
   kramar till tigern

   Reply
 • Tonemor
  3 maj, 2011 at 17:05

  ÅÅÅÅ så vacker! Jeg fikk SÅ lyst til å kjøpe en superia, men vet ikke hvilken farge enda 🙂 Du ser så fornøyd ut på bildet, og du kler den rosa så fint 🙂 Jeg synes den i military også er kjempefin 🙂 Har ikke fått sett på din blogg før nå, hektisk på jobben, så jeg var veldig spent på hva du hadde funnet på, og ble som vanlig ikke skuffet 🙂 Gleder meg også til se når du er ferdig med den nye ananas-sjalen, så flink du er 🙂 Her er det også blitt kaldere, og det var nesten snø i luften da jeg reiste hjem fra jobb – usj – vill ha sommer nu! Ha en mysig kveld, kjære Lingon 🙂 Masse kramar till dej 🙂 Och fortsätt å ”tjata” om deilige OM-plagg – det tycker vi OM-galningar om 🙂

  Reply
  • Lingon
   3 maj, 2011 at 19:30

   Jag har tänkt på dig idag Tone och önskat lycka till på nya jobbet! 🙂 Hoppas att det går bra för dig och du har roligt, skoj och träffar nya människor. Ananasen växer stadigt idag och går nog fort att göra färdig så då får du se den.
   kramar och ha en fin kväll du med Tonemor!

   Reply
 • Susanna
  3 maj, 2011 at 18:00

  SÅ himla snygg på dig! 🙂 Ser fram emot att få prova tunikan, ska tillbringa helgen i Stockholm. Skönt att få lämna snön här uppe och åtminstone få se lite grönska. Förmodar att det är kyligt i södra Sverige också. Stor kram och tack för alla inspiration, fina Lingonet!

  Reply
  • Lingon
   3 maj, 2011 at 19:31

   Så roligt med en Stockholmstur! 🙂 Jag hörde att det snöade där i morse men det måste väl ha smält undan tills du kommer dit? Hoppas att du får tillfälle att prova tunikan i alla färger du önskar..:-) Den är så fin.
   kramar och trevlig kväll!
   L

   Reply
 • Hilde
  3 maj, 2011 at 19:21

  Åh vad snygg den var på dig i den färgen. Blev det köp?
  Kram

  Reply
  • Lingon
   3 maj, 2011 at 19:32

   Tack Hilde, jag älskar rött eller den är egentligen mjukt rosaröd. Jo, det blev ett litet köp. 🙂
   kram

   Reply
 • Too di Loo ♥
  3 maj, 2011 at 19:25

  Klirrrr sa det i butikens kassa å jag hörde min börs säga ”suck” 🙂 Å plötsligt så hade jag ett par godingar i en kasse …Å vad fina dessa är…japp jag kunde inte låta bli…ju…:)
  Kram FINA!!

  Reply
  • Lingon
   3 maj, 2011 at 19:33

   Såklart du inte kunde, de är ju underbara och allt man vill ha i ett plagg. Iallafall lilla jag…:-)
   Vi dejtar igen snart. 🙂
   kramkramkramkramkram!

   Reply
 • chatarina
  3 maj, 2011 at 19:46

  Hej! Den röd rosa passar dig jättebra!! Den är verkligen fin och jag tror inte att jag har sett den förr.
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   3 maj, 2011 at 19:56

   Tack Chatarina! I löve it och nu bor den här hos mig.
   kramar och trevlig kväll!

   Reply
 • Efva
  3 maj, 2011 at 22:44

  Jaha, den här hade jag inte alls tänkt att jag skulle ha men nu blev jag så sugen när jag såg hur fin den var på dig att det blev ett köp i alla fall.

  Reply
  • Lingon
   4 maj, 2011 at 10:04

   Ojdå här uppmuntrar jag till konsumtion? 🙂 Fast i detta fallet är jag säker på att du kommer att bli sååå nöjd för det är bara finaste tunikan. Ja du hör hur tokkär jag är….:-)
   Kramar till dig Efva

   Reply

Leave a Reply