Menu
Lingon om.....

Vi kör väl lite morgongymnastik? :-)

httpv://www.youtube.com/watch?v=BhSAc3CzMg0&

🙂 🙂 🙂

Eller är du som jag….vig som ett kylskåp? 🙂 Jag kör en lite lättare variant…haha!

kramar!
L

No Comments

 • Åsa
  1 maj, 2011 at 09:13

  Sådär gör ju jag varenda morron 😉 Haha

  Reply
  • Lingon
   1 maj, 2011 at 10:23

   Javisst! Jag med! 🙂
   kram

   Reply
 • Viola
  1 maj, 2011 at 09:18

  Ouch!! Att det bara går att göra så med kroppen!! Själv är jag vig ungefär som en gipsad huggorm 😮

  Kram från V

  Reply
  • Lingon
   1 maj, 2011 at 10:24

   Det ser ju lite läskigt ut vissa positioner. Jag håller mig till lite mer basic så inte något ben ramlar av…:-)
   kramar!

   Reply
 • Annelie
  1 maj, 2011 at 09:36

  Godmorgon,
  du är rolig du!! Orkar inte ens sätta på din lilla filmsnutt för blir bara trött jag ser något så hurtigt..haha. Du är inte ensam med andra ord, brukar själv säga (från varit gymnast/balettdans dvs överrörlig) så är jag numer; -lika smidig som en järnspis!! En anings skillnad på då o nu, en aning..
  Hoppas din valborg varit fin! Njut av första maj idag!!
  KRAM

  Reply
  • Lingon
   1 maj, 2011 at 10:26

   Det är lite som att se på cirkus. Man tappar andan liksom..
   Men basic yoga tycker jag är underbart, andningen och avslappningen. Jag gör det alldeles för sällan bara så jag känner mig som en klump. Men maken brukar trigga mig att stå på ett ben varje kväll när vi borstar tänderna. Bra träning bara det!
   Hoppas att du du får en fin dag i dag med lite sol och utevistelse och ta hand om dig.
   Stora kramen!
   L

   Reply
 • mirka
  1 maj, 2011 at 10:07

  astanga jooga e super, tränar själv första serien med att få benen bakom nacken, har tränat 2 år och får tydligen fortsätta ännu en tid. Detta var andra serien + lite extras från första 😀 . Tänk att dom säger att det enda som står ivägen för en att klara av att göra rörelserna är vårt eget tanke. hjärnan säger emot, men skulle vi släppa tanken att jag kan inte så händer det….hmmmm kram på dej o tack för videosnutten, just nu så kan jag inte gå, svår benskada 🙁 men blev jätteglad av videosnutten 🙂

  Reply
  • Lingon
   1 maj, 2011 at 10:27

   Men Mirka! Vad jag blir imponerad av dig!!! 🙂 Jag kan inte ens än drömma om att göra ashtanga yoga, kanske i framtiden. Krya på ditt stackars ben, vad tråkigt att du är skadad. Hoppas att det läker fort fort så du kan röra dig som du vill.

   Kramar och önskar dig en fin söndag!

   Reply
 • Oslotigern
  1 maj, 2011 at 12:38

  Ser nästan läskigt ut! Tänk att kunna göra så! Har aldrig varit supervig dansen till trots, men just nu är det illa – ungefär som en stelfrusen vandrande pinne… Borde börja med yoga! Ha en fin-fin dag!

  Kram

  Reply
  • Lingon
   1 maj, 2011 at 13:22

   Det ääär läskigt, jag säger bara lägg av…när jag ser vissa vridningar och grejor, lite overkill. 🙂
   Men åh om man vore en femtedel så smidig….
   Ha det bäst Tigern!
   kram

   Reply

Leave a Reply