Menu
Lingon om.....

Trädgårdsdrömmar

Joo, jag jobbade i trädgården igår, såhär såg det ut före…

Bild av Isabellas

…och så här såg det ut efter. 🙂 Nej såklart inte, men man kan ju drömma. Drömma och önska sig!

Åh du milde vad träningsvärk i ryggen jag har idag…och benen. Vad lite grävande kan ställa till det? Men det gör inte så mycket för jag är jätteglad att fått bort gamla buskar och konstiga rötter. Nu bär det av till plantskolan i dag och vi ska även se på trädgårdsmöbler.

Om jag får drömma och önska mig lite till så hade det varit denna jubileumsgruppen från Grythyttan 2010. Sköna att sitta i med gung och armstöd och en klassiker. Vanligtvis är underredena grönlackerade, här är det lite festligare, helt i Lingonsmak och röda. Wunderbar!

Återkommer med bilder på växter och en dagens!

Kramar och ha en fin Påskdag.

L