Menu
Lingon om.....

Fotoutmaningen – dag 8: I mitt kvarter finner man…


Jo där finner man ett fint pyntat träd..se ni påskakäringen som hänger lite till höger i bild? 🙂
Jag är väl inte så pigg på att outa mitt kvarter och grannarna men som jag tidigare skrivit om är det 244 steg till bageriet! 342 steg till pizzerian och det är inte dumt alls..särskilt på lördagarna så kan jag ibland få för mig att gå och köpa färskt bröd eller frallor till frukost.
Det har har varit roligt, och framför allt att se alla andras tolkningar och bilder av utmaningarna..kommer att sakna det och hoppas på en ny kanske? Samtidigt är det ju lite stressande att följa med men det väljer man ju själv, eller hur?
Idag mår jag lite bättre och kör på som vanligt, men gårdagen var en icke-dag i sängen och ni vet porslinsutställningen granskades noggrant. Nog med gnäll härifrån, nu är det måndag och massor att ta i tu med….bloggeri bloggera och så sätter jag upp en ny hemsida åt nördföreningen, har börjat virka en ananassjal och så jobbjobbjobb! 🙂
Ha en fin dag och sköt om dig!
kramar!
L

No Comments

 • Anne
  18 april, 2011 at 12:39

  Nej men ännu en sjal hihi. Skönt att du är på benen men du får ta det lite lungt och vara rädd om dig!!!!
  Kram fina du

  Reply
  • Lingon
   18 april, 2011 at 14:03

   Hej fina Anne!
   Ja det är skönt att vara på benen igen. 🙂 Underbart!!!! Sjalen heter Ananas och jag har beställt mönster och gran, förlåt garn på http://www.garnverket.se
   Men jag ska nog virka med mitt multifärgade i stället.
   ha en finfin dag!
   kram

   Reply
 • Solid
  18 april, 2011 at 13:55

  Hej!
  Skönt att du har piggnat till, inte dumt med nära till mumsiga frukostfrallor.
  Även här är det jobbelijobb mest hela tiden men ett fjäderträd vore roligt att hinna med.
  Kram från Eva

  Reply
  • Lingon
   18 april, 2011 at 14:05

   jobbleli jobb ja så är det..
   Visst vore det kul med ett fjäderträd? Jag tror jag ska plantera ett snart..med både fän och träd..
   Kramar och jobba inte för mycket vännen!

   Reply
 • Viola
  18 april, 2011 at 14:18

  Jag totalt gillar fjäderträdet. Det blir man ju bara glad av 🙂
  Skönt att läsa att du mår bättre. Sånt där tar på krafterna …
  Kram från V

  Reply
 • Lina
  18 april, 2011 at 14:25

  Tack för den fina grattishälsningen hos mig!
  Jag har också varit krasslig i helgen men försöker krya på mig. Jag har två priciga tjejer hemma som springer runt och säger att de har ”vattenkoppor” så det är allmän sjukstuga hos oss.
  Jag måste nog ta och virka mig en sjal jag med snart…
  KRAM

  Reply
 • Marie
  18 april, 2011 at 15:20

  Usch magsjuka är det värsta som finns 🙁 Skönt att du verkar må bättre 🙂 Fint påskträd och vackra rosor! Ha det gott! Kram

  Reply

Leave a Reply