Menu
Klänningar, tunikor / Längre inlägg med mycket bilder / Odd Molly / speciella inlägg / Ytterplagg, halsdukar och tillbehör

Fotofrossa – Odd Molly


Redo för ett lass bilder? 🙂 Varför spara på det liksom? Min fina Cancun scarf har fått flytta till en lycklig Mollytjej och in kom istället Honolulu med sina fina blommor. Jag gillade inte den så värst från början men nu har jag blivit helt förkollrat käär i den..

Ack så söööt sjal..

Jag tror att fina sjalar är den vuxnes snuttefilt…man gosar in sig, borrar ner sig, sveper in och allt känns skönt där inne under sjalens trygga famn.

En finfin kombo, Ka-ching pocket dress i dark powder och Wunder lace underdress. Sjalen är från Melmelli.

Crochet Frill dress i mid apricot. En underbaring raring..

Twiddle Hood Jacket med broderier på baksidan..

Hy vad det blåser…brrrr..

Och där håller jag för i kväll med bilder..

Crochet frill dress är en underbaring som kommer att stanna forever, jag tänker att den är lätt att sy in också i framtiden. 🙂 Haha, det gäller ju att tänka framåt..och jag ska ha ett litet köpstopp nu till minus 10 kg. Hur galet låter inte det och det hade jag inte alls tänkt skriva om här ikväll men nu blev det så. Jag kom på idag att jag har mest nyare mollysar på mig och det har den bistra anledning att jag vuxit ur de äldre. Tänka sig? Nog snackat om min medelåldriga övervikt. Jag satsar på att vara i form till Odd Mollys pre fall har debut i butik. Man måste ju ha konkreta mål här i livet annars kommer man ingen vart.

Blä, varför skrev jag det där?

Jo, jag skulle komma till att Crochet Frill dressen skulle vara jättesnygg tror jag med ljusa jeans, och ingen förbenad underklänning även om jag gillar min egen kombo idag så tycker jag att vissa plagg är så vackra i sig själva att de ska få vara solitärer…gud vilket högtravande ord…solitäääär….i allafall vissa plagg ska få visas upp utan en massa ryschpysch och tillbehör..missförstå mig rätt.:-) End of svammel. 🙂

I morgon åker jag till Stockholm igen, bara över helgen för att gå på lite möten och träffa mollysyster Yster och en kär gammal släkting. Och inte att förglömma såklart, lite Mollyspaning och provning. För prova kan man alltid göra..

Kramar och må så gott!

L

No Comments

 • mirka
  7 april, 2011 at 21:18

  Hej du fina, härliga glada bilder, tack för dom ! vet du vad jag har kommit underfunn med? joo-o att det är någon som matar mej när jag sover och därav ökar vikten på mej sakta men säkert( inte på basis av 40 -års milstolpen, hormoner och typ nåt annat att man borde motionera mera äta mindre mantran.. 😀

  Reply
  • Lingon
   7 april, 2011 at 21:56

   🙂 Ja så måste det vara…
   Kram!

   Reply
 • Anne
  7 april, 2011 at 21:20

  Å gulle – tack för bilder – nu blev jag så där glad igen 🙂 Den däringa Frill Dressen är ju jättefin på dig! Jag har bara ryckt på axlarna när jag sett produktbilden :o) Tack för att du visade Wunderdressen tillsammans m Ka-Chingen – jag har ju båda.
  Sov så gott – vi hörs å ses i morrn 🙂
  Kram

  Reply
  • Lingon
   7 april, 2011 at 21:58

   Frill dressen är underbar och ja….suck …allt är underbart…jag har shoppat loss totalt i årets kollektioner, men den är underbar..underbar…
   kram och vi ses i mon!

   Reply
 • Linda G
  7 april, 2011 at 21:30

  Jäklar vad mycket fint som har smygit sig in i din Mollyrob! Den översta gråa saken är jag sugen på;) Kram!

  Reply
  • Lingon
   7 april, 2011 at 22:29

   Japp, jag har tömt butikerna haha! Men nu är jag så nöjd så nöjd..
   Kramar och sov så gott!

   Reply
 • chatarina
  7 april, 2011 at 21:36

  Oj..va mycket fint!! Den rosa klänningen vill jag väldigt gärna ha:) Kram

  Reply
  • Lingon
   7 april, 2011 at 22:28

   Ja den skulle sitta fint på dig..:-)
   kramkram

   Reply
 • Runa
  7 april, 2011 at 21:44

  Härliga bilder…dina foton får mig alltid glad!! Hoppas du får en jätteskön o kul helg i huvudstaden. Kram

  Reply
  • Lingon
   7 april, 2011 at 22:30

   I will, Stockholm ska få en dos skåne..:-)
   kramar och ha en fin helg du också.

   Reply
 • Nena
  7 april, 2011 at 21:53

  Men jösses så mycket snyggt du skaffat dig. Riktiga drömplagg verkligen! Haha, jag känner igen fenomenet med garderoben, har en lång lista på krympa-i-kläder… Men jag kör inte din metod med köpstopp, köper den mindre storleken direkt istället. Då måste man ju, eller hur??? Idag firade jag faktiskt minus 10 kilo, så det går… Lycka till!!!!!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   7 april, 2011 at 22:30

   Grattis till -10! Så duktigt. Jag har gjort det där också, köpt mindre kläder..men det hjälper liksom inte..:-)
   kramar och ha en fin helg!

   Reply
 • Hoai
  7 april, 2011 at 21:57

  Hej! I love all your pictures, thank you for sharing. Two days ago I asked you about the Crochet Frill dress because I have been thinking and wondering should I buy it or not. And now it is on the way to Sweden :). I will visit Malmo in the summer, hopefully I can meet you and other Molly sisters (Dr. Molly, Josanne…) for ”fika”. Have a nice trip to Stockholm and waiting to see your pictures!

  Reply
  • Lingon
   7 april, 2011 at 22:32

   Yes, I remember you asked. It just arrived here from Deepfling, and it´s a beauty. You will love yours and look wonderful, well you do that anyway..:-)
   Welcome to Malmö for coffee and fun..
   Hugs!

   Reply
 • Tina
  7 april, 2011 at 22:11

  Vilka underbara bilder du tar! SÅ mycket fint som bor i din garderob.
  Breathless Tank som jag just köpt är underbart mjukt och härligt. 🙂
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   7 april, 2011 at 22:33

   Ja, den verkar så mjuk och skön, breathless serien..Jag gillar mjuka kläder..det är liksom ett måste nästan och crochet frill dressen är en riktig mjukis..:-)
   Kramar och må så gott!

   Reply
 • Hilde
  7 april, 2011 at 22:24

  Oh my vad mycket fint. Du är fint i allt men Crochet frill dress är speciellt snygg. Tack för underbara bilder som gör mig glad.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   7 april, 2011 at 22:34

   Tack själv Hilde!
   Du har paket påväg nu. Kanske kommer fram i morgon? Håller tummarna..
   kramar

   Reply
 • Peggy
  7 april, 2011 at 22:27

  Fina kläder på en fin tjej 🙂 ha d gott i Stockholm och prova kan man alltid 😉
  Kramar!

  Reply
  • Lingon
   7 april, 2011 at 22:35

   Tack! Det ska bli kul med en tur till storstaden, men åh vad tidigt jag måste upp i morgon.
   Kramar och ha en fin helg Peggygirl!

   Reply
 • Ninna
  7 april, 2011 at 22:52

  UNDERBARA bilder! Crochet frill dress är fantastisk och du är skitsnygg i den, en sådan vill jag också ha!
  KRAM!

  Reply
  • Lingon
   8 april, 2011 at 08:04

   Kram tillbaks!
   Du skulle passa fantastiskt bra i Crochet frillen, eller cricket grillen som min autostavning i telefonen säger…
   Stor Kram & trevlig helg!
   L

   Reply
 • marie
  8 april, 2011 at 04:18

  Här kikar jag in kl fyra på morgonen 😛 Kunde inte somna om och det var ju tur! Vilka vackra och roliga kombosar, fint med Wunderrdressen som sticker ut under ljuvliga Crochet frill, jättefin också under Pocket dressen ja allt var fint!! Har både nypt i Wunderdressen och varit beredd med klickfingret men inte slagit till..hmm. Hoppas du får en skön dag i Stockholm 🙂
  Kram

  Reply
  • Lingon
   8 april, 2011 at 08:07

   Tänk, jag var uppe också vid fyratiden och gjorde mig i ordning så jag såg din kommentar live. 🙂
   Ha en fin dag!
   L

   Reply
 • Adela
  8 april, 2011 at 07:35

  Men sötnos vad fin du är på bilderna och VILKA snygga kombos!
  Underbara bilder och jag är aningen avundsjuk på dina fina plagg;)
  Kram tjejen!
  Adela

  Reply
  • Lingon
   8 april, 2011 at 08:14

   Tack fina du!
   Det är kul att vara fotodåre ibland även om det är lite tråkigt att bara ha sig själv som modell.:-) Mollysar är ju aningens beroendeframkallande så jag har frossat lite i allt det vackra nu i vår…:-) slurp 🙂
   Trevlig helg!
   Kram

   Reply
 • Att vara någons fru
  8 april, 2011 at 08:24

  Du är så himla fin!

  Reply
  • Lingon
   10 april, 2011 at 01:15

   Tack och kram!

   Reply
 • Lina
  8 april, 2011 at 09:19

  Många fina bilder, roligt att se 🙂
  Jag blir lite avis att du hinner fota, byta, fota…så många bilder och byten. Önskar att jag också hade tiden.
  KRAM

  Reply
  • Lingon
   10 april, 2011 at 01:17

   🙂 Ombytena är lite i Stålmannenstil..det går fort..:-) Men jag har ju bara mig själv att ta hand om så visst har jag en del tid.
   Kramar och ha en fin helg!

   Reply
 • Karen
  10 april, 2011 at 00:35

  I have missed your posts for the past few days as I am celebrating life with girlfriends in sunny Florida. Tonight I will be wearing orfeo blouse with Honolulu scarf when I am out enjoying the warm evening breeze. I just saw that you have added this fun and beautifully hand crocheted scarf to your collection as well. Some of the Odd Molly pieces are works of art…..this is one of them.
  Enjoy!
  Kram,
  Karen XOXO

  Reply
  • Lingon
   10 april, 2011 at 01:19

   I am glad to hear that you are celebrating with your friends! Sounds great. Enjoy yourself and have fun. I sold one scarf and another moved in in Lingonhome..just the way I like it!
   Take care!
   kram

   Reply

Leave a Reply