Menu
Lingon om.....

Utmaning från Mirka-och mera mönster


Jo, man skulle alltså leta fram en bild på sig själv för 20 år sedan och visa roliga frisyrer.. men jag hittar inga!! Så det här det närmsta jag kan komma. Det var så att här testas digitalkameran för första gången 2002, alltså hela nio år sedan…haha..
Jag gick ut i vårt förråd i kväll för att hitta en bild som jag tänkte skulle illustrera mitt 80-tal men det går inte att ta sig in innanför dörren ens. Vi flyttade ju i november från hus till lägenhet så det blev lite grejor över och alla foto finns därute under bakom brevid…nåt…så jag får återkomma med en mer spektakulär frisyr vid ett annat tillfälle..:-)
Tröjan som jag har på mig är en Custo Barcelona, som var en stor kärlek just då. Här talar vi om mönster och tryck…

Helt fantastiska färger och mönster, jag trillade dit totalt på dessa fina konstverk till plagg. Det måste ha varit ungefär 2002? Jag kommer i håg att jag beställde en av dessa tröjorna på internet från USA, och det var en stor grej. Då var jag helt säker på att den skulle komma bort i posten, men till sist landade den här. Snacka om att man blivit van vid att handla vid nätet nu. Då, då var det darrande och man vågade inte berätta öppet att man gjort det, alla sa att man skulle bli lurad, var försiktig hette det..

Det här är baksidan på tröjan, i ett helt annorlunda mönster än framsidan. Jag har kvar mina tre Custotröjor faktiskt för jag kan inte göra av med dom..:-)  Konstigt nog så trivdes jag inte helt 100 i plaggen för de var lite för mycket färg och burr, men jag älskade att bara titta på färger och former och dessa mönster.
Men stopp och belägg, nu är jag trött på att titta bakåt. Framåt är dit man är påväg.. där vill jag vara. 🙂 Ja, eller i nuet då. Om man ska vara så förtvivlat korrekt. 🙂 Och nuet säger en kvällssmörgås med ost och lite te, koffeinfritt såhär dags för annars är jag vaken hela natten.
Känns som jag svamlar här i kväll. Lite roligare och live är filmen som jag gjorde idag på Folk, men jag ska se om den klarar censuren innan den kanske visas här. Håll tummarna.
Kramar och ha en go kväll!
L

No Comments

 • Anne
  6 april, 2011 at 21:12

  Jaaa mera film 🙂 Hoppas din dag varit skön! Jag är trött som en plätt och på väg i säng! Ja jag vet att det inte heter trött som en plätt men det var en mycket ung dam som myntade uttrycket för många år sedan och jag tycker det är lite kul.
  Sov gott å kram!

  Reply
 • Hilde
  6 april, 2011 at 21:15

  Vad roligt att få se kort från 2002. Nu ser jag framemot film:)
  Kram

  Reply
 • Linda G
  6 april, 2011 at 21:34

  Alltid roligt att få se gamla kort! Fast ingen vidare konstig frilla tycker jag! Kram!

  Reply
 • Oslotigern
  7 april, 2011 at 00:00

  Hittade ett gammalt kompiskort – hette det så?? – häromdagen – måste scanna in det och visa, jätteroligt 🙂 Kul att se dig för nio år sedan!
  Kram

  Reply

Leave a Reply