Menu
Blusar, koftor / Klänningar, tunikor

Dagens fångar solstrålar

Det händer så mycket här dag för dag.

Från vänster: nävor, påskliljor och rosenknoppar, jättedaggkåpa. Rad 2: Buddleja med skott, pingstliljor? och sen är det anonyma gröna buskar som inte ställer upp med namn. 🙂 Rad 3: Lingon fångar solen med kameran, det gäller att le tillbaka.

Dagens lite pimpade bild visar Canna Cardigan i indigo och Smock dress, denna ljuvliga lilla fjärilsklänning som jag borde visat upp helt och hållet befriad från kofta. Men det får bli en annan gång.

Nu är det lunch här….måndagen rusar, tack och lov. Jag hinner ingenting idag. På eftermiddagen ska det hinnas massor. 🙂 Det ska gå….

Kramar och ha en fortsatt fin måndag!

No Comments

 • Hilde
  4 april, 2011 at 12:28

  Snygg du är i dag med! Lycka till med allt som ska göras.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   4 april, 2011 at 14:50

   Tack Hilde, du med!
   kram

   Reply
 • marie
  4 april, 2011 at 13:31

  Det är underbart med allt som sticker upp ur jorden nu 🙂 I Göteborg har det varit mulet och rått i dag men nu verkar det som om solen börjar titta fram. Fin idag med är du 🙂 Fick tag in en dark berry wrap förresten! Kram

  Reply
  • Lingon
   4 april, 2011 at 14:50

   Så kul du fick fatt i den. Ett riktigt favoritplagg!
   kram!

   Reply
 • Nena
  4 april, 2011 at 13:49

  Under bart med vårtecken, och jag har varit ute och jagat lite solstrålar idag också. Här är mulet idag, men då och då glimtar de igenom! Åh, dessa underbara smockar. Min stora favorit. Just denna fjärilssmock jagade jag länge och väl innan den blev min. Den är så fin!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   4 april, 2011 at 14:51

   Ja de är underbara. Visst har du en brun också, smock menar jag…
   Kramar och ha en fin vecka!
   L

   Reply
   • Nena
    4 april, 2011 at 16:46

    Näpp, men en ljuslila (pearl) och en i royal så tre stycken har jag samlat på mig. Älskar alla tre!!!

    Reply
 • Annelie
  4 april, 2011 at 14:57

  Ååh så våriga fina bilder!! Det ÄR så roligt när allt börjar spira på olika sätt! Konstigt men det tycks man aldrig växa ifrån verkar det som..
  Imorse var det så ljuvligt ute på alvaret. Alldeles stilla (mkt ovanligt här..) fåglarna kvittrade precis överallt, solen försökte tränga igenom molnen, varmt o skönt i luften, blåsippor som blommar. Ja du hör, jag blir lyrisk!
  Du är också vårig o fin ser jag! Snyggt med blåa Cannan över den Smocken!!
  Hoppas din dag är bra o fortsätter så..!
  KRAM

  Reply
 • Oslotigern
  4 april, 2011 at 15:16

  Ååååå jag blir galen av att våren är så trög här!! Tur att solen skiner, annars hade jag blivit direkt deprimerad! Men hoppas det rullar på snabbt nu. Och fin är du också, har sett den där klänningen på Tradera och funderar på att slå till. Hur är den i storlek?
  Kram och ha en toppen-dag!

  Reply
 • Mammaicity
  4 april, 2011 at 15:49

  Fina färgglada människa! Tack för alla färger i din blogg! Luuuv din kachingklänning i rosa! O fjärilarna på dagens klänning- ååå så fint!

  Reply

Leave a Reply